Screen problem

poruka: 7
|
čitano: 859
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Screen problem

Da li ima neko sličan problem ili zna kako riješiti ovaj problem:

http://imgur.com/a/4bbGJ

Problem se javlja kada igram igru i pritisnem Alt+Tab.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.7.2017 22:43 (zuzy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Screen problem

Probaj sa ažuriranjem grafičkih drivera. 

U nekim igrama windowed mod može prouzrokovati tu zbluranu sliku. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
8 godina
neaktivan
Screen problem

Ažurira sam driver-e grafičke i dalje isti problem. Pokušao sam i vratiti na stare driver-e i dalje neće.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja igra je u pitanju i da li je slika izblurana zbog alt taba ili si slikao mobitelom pa tako izgleda?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
8 godina
neaktivan
Screen problem

Slika se izblura kada igram CSGO ili PWI, ali ne kad igram Lol.

Kada alt tab onda mi desktop bude takav i vratim se u igru i budem onda tako zblurano, i moran par puta da alt taban da mi se makne to.

Evo dok pišem zblurano mi je. Da problem opisem tocnije, na bottom screen krenu lude boje, neke vertikalne linije .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj sa ovima savjetima 

https://support.microsoft.com/en-us/help/2900023/some-desktop-applications-may-appear-blurred-on-high-dpi-displays

Isto tako možeš kontaktirati support proizvođača grafičke kartice NVIDIA ili AMD pa možda i oni imaju kakav savjet vezano za grafičke postavke. 

Meni se to nikada nije dogodilo niti sa jednom igrom ali koliko sam mogao pročitati na netu, postoji više mogućnosti koje izazivaju problem od DirectX-a, postavki u OS-u, grafičkih drivera pa do same igre i njezinih grafičkih postavki (windowed mod, AA, i sl.) koje prouzrokuju taj problem nakon alt taba. 

8 godina
neaktivan

Probat ću, hvala na pomoći.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice