Ne mogu otvorit localni disk (ni C ni D)
- poruka: 55
- |
- čitano: 11.778
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
znal iko rjesenje molim vas POMOZITEE
uradi ovako
joj neznam ti ja ovo...:(
od tebe se i ne traži da znaš, sam se traži da uradiš kako je napisano, i vjeruj mi nije uopće teško :)
al kad sam skinu taj antivirus kad ga pokrenem samo nesto dodje crno i neki error.
koji "antvirus" ?
OTS ili rogue killer ?...
ni jedan od ovih programa nije antivirus, već dijagnostički alati koji nakon scaniranja kreiraju log filove..
malo više detalja. kod kojeg programa se pokazuje error ?
pa kad skinam rouge killer kliknem na ono Run i dodje neki crni pravugaonik i nanjem nesto ucitava i poslije par sekundi javi mi neki error.
za rogue killer je normalno da se otvori crni prozor (jedino nije greška normalna)
nastavi sa OTS-om
znal iko rjesenje molim vas POMOZITEE
uradi ovako
joj neznam ti ja ovo...:(
od tebe se i ne traži da znaš, sam se traži da uradiš kako je napisano, i vjeruj mi nije uopće teško :)
al kad sam skinu taj antivirus kad ga pokrenem samo nesto dodje crno i neki error.
koji "antvirus" ?
OTS ili rogue killer ?...
ni jedan od ovih programa nije antivirus, već dijagnostički alati koji nakon scaniranja kreiraju log filove..
malo više detalja. kod kojeg programa se pokazuje error ?
pa kad skinam rouge killer kliknem na ono Run i dodje neki crni pravugaonik i nanjem nesto ucitava i poslije par sekundi javi mi neki error.
za rogue killer je normalno da se otvori crni prozor (jedino nije greška normalna)
nastavi sa OTS-om
de mi neku stranicu da skinem taj OTS
sve sam uradio kako pise ali ovo zadnje sa spydyshare nije mi jasno sta moram gdje kopirati objasni mi molim te
OTS.txt uploadaš na speedyshare a link kopiraš na ovu temu....OTS.txt mi treba da znam kako dalje
OTS.txt uploadaš na speedyshare a link kopiraš na ovu temu....OTS.txt mi treba da znam kako dalje
evo ja mislim da je ovo taj pravi link
http://www.speedyshare.com/files/29726174/OTS.Txt
znas ima ih jos nei linkova pa nisam znao
haj valjda ce mi se vratiti disk
evo ja mislim da je ovo taj pravi link
http://www.speedyshare.com/files/29726174/OTS.Txt
znas ima ih jos nei linkova pa nisam znao
haj valjda ce mi se vratiti disk
otvori OTS i ovo kopiraj u prazno polje
[Unregister Dlls]
[Processes - Safe List]
YY -> ssscheduler.exe -> C:\Program Files\McAfee Security Scan\2.0.181\SSScheduler.exe
[Win32 Services - Safe List]
YY -> (McComponentHostService) McAfee Security Scan Component Host Service [On_Demand | Stopped] -> C:\Program Files\McAfee Security Scan\2.0.181\McCHSvc.exe
[Driver Services - Safe List]
YY -> (atksgt) atksgt [Kernel | Auto | Stopped] -> C:\Windows\System32\drivers\atksgt.sys
YY -> (lirsgt) lirsgt [Kernel | Auto | Running] -> C:\Windows\System32\drivers\lirsgt.sys
[Registry - Safe List]
< Internet Explorer Settings [HKEY_USERS\S-1-5-21-1918260175-192416352-515597704-1000\] > ->
YN -> HKEY_USERS\S-1-5-21-1918260175-192416352-515597704-1000\: Main\\"Start Page Redirect Cache_TIMESTAMP" -> 6E 72 8C D8 1D A2 CB 01 [binary data]
YN -> HKEY_USERS\S-1-5-21-1918260175-192416352-515597704-1000\: Main\\"Start Page Restore" -> http://search.imesh.com/
< Internet Explorer Settings [HKEY_USERS\S-1-5-21-1918260175-192416352-515597704-1001\] > ->
YN -> HKEY_USERS\S-1-5-21-1918260175-192416352-515597704-1001\: Main\\"Start Page Redirect Cache_TIMESTAMP" -> BA F1 33 FF 9F 41 CC 01 [binary data]
< FireFox SearchPlugins [User Folders] > ->
YY -> iMeshWebSearch.xml -> C:\Users\SenK\AppData\Roaming\Mozilla\FireFox\Profiles\qpi43bcc.default\searchplugins\iMeshWebSearch.xml
< FireFox Extensions [Program Folders] > ->
YN -> No name found ->
< BHO's [HKEY_LOCAL_MACHINE] > -> HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\
YN -> {28387537-e3f9-4ed7-860c-11e69af4a8a0} [HKLM] -> [MediaBar]
YN -> {6E13D095-45C3-4271-9475-F3B48227DD9F} [HKLM] -> Reg Error: Value error. [StartNow Toolbar Helper]
YN -> {A6174F27-1FFF-E1D6-A93F-BA48AD5DD448} [HKLM] -> [DealPly]
< Internet Explorer ToolBars [HKEY_LOCAL_MACHINE] > -> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ToolBar
YN -> "{28387537-e3f9-4ed7-860c-11e69af4a8a0}" [HKLM] -> [MediaBar]
YN -> "10" [HKLM] -> Reg Error: Key error. [Reg Error: Key error.]
< Run [HKEY_USERS\S-1-5-21-1918260175-192416352-515597704-1000\] > -> HKEY_USERS\S-1-5-21-1918260175-192416352-515597704-1000\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
YN -> "Pando Media Booster" -> [C:\Program Files\Pando Networks\Media Booster\PMB.exe]
< Run [HKEY_USERS\S-1-5-21-1918260175-192416352-515597704-1001\] > -> HKEY_USERS\S-1-5-21-1918260175-192416352-515597704-1001\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
YN -> "EA Core" -> [C:\Program Files\Electronic Arts\EADM\Core.exe -silent]
[Files/Folders - Created Within 30 Days]
NY -> McAfee Security Scan Plus -> C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\McAfee Security Scan Plus
NY -> McAfee Security Scan -> C:\ProgramData\McAfee Security Scan
NY -> McAfee -> C:\ProgramData\McAfee
NY -> McAfee Security Scan -> C:\Program Files\McAfee Security Scan
NY -> AVS4YOU -> C:\ProgramData\AVS4YOU
NY -> DealPly -> C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\DealPly
NY -> StartNow Toolbar -> C:\Program Files\StartNow Toolbar
[Files/Folders - Modified Within 30 Days]
NY -> McAfee Security Scan Plus.lnk -> C:\Users\Public\Desktop\McAfee Security Scan Plus.lnk
NY -> McAfee Security Scan Plus.lnk -> C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\McAfee Security Scan Plus.lnk
NY -> AVS4YOU Software Navigator.lnk -> C:\Users\SenK\Desktop\AVS4YOU Software Navigator.lnk
NY -> 38 C:\Windows\Temp\*.tmp files -> C:\Windows\Temp\*.tmp
[Files - No Company Name]
NY -> McAfee Security Scan Plus.lnk -> C:\Users\Public\Desktop\McAfee Security Scan Plus.lnk
NY -> McAfee Security Scan Plus.lnk -> C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\McAfee Security Scan Plus.lnk
NY -> AVS4YOU Software Navigator.lnk -> C:\Users\SenK\Desktop\AVS4YOU Software Navigator.lnk
NY -> ativpsrm.bin -> C:\Windows\ativpsrm.bin
[Empty Temp Folders]
[EmptyFlash]
[ClearAllRestorePoints]
[Reboot]
klik na RUN FIX
-log koji dobiješ kopiraj na speedyshare
2.skini combofix i spremi na desktop
-isključi antivirus privremeno
-pokreni combofix i na sve što traži odgovori potvrdno
-log koji dobiješ ćeš isto tako uploadati na speedyshare
sve sam to uradio i kad je zavrsio onda je trazio da resertiram komp i ja sam pritisnuo yes i onda kad se opet uplio komp nije se pojavio log file.
sve sam to uradio i kad je zavrsio onda je trazio da resertiram komp i ja sam pritisnuo yes i onda kad se opet uplio komp nije se pojavio log file.
pogledaj u C:/combofix.txt , tu se nalazi log file
je zavrsio onda je trazio da resertiram komp i ja sam pritisnuo yes i onda kad se opet uplio komp nije se pojavio log file.
evo link
http://www.speedyshare.com/files/29727971/08052011_155417.log
je zavrsio onda je trazio da resertiram komp i ja sam pritisnuo yes i onda kad se opet uplio komp nije se pojavio log file.
evo link
http://www.speedyshare.com/files/29727971/08052011_155417.log
i jos nesto sad kad sam zavrsio scan u C disku sad nesto mi se oslobodilo prostora znas imam sad malo mise slobodnoe memorije
ok, nastavi sad sa combofixom
ehh zavrsio sam evo link
ehh zavrsio sam evo link
izbriši poweriso preko add/remove, nakon toga javi imaš li local disk
daemon nemaš instaliran na računalu ?
ehh zavrsio sam evo link
izbrisp sam Poweriso i nemam instaliran deamon tools ne znam sta ce mi,al sad D disk nidje ga sad nema ni gore ni dole
ehh zavrsio sam evo link
izbrisp sam Poweriso i nemam instaliran deamon tools ne znam sta ce mi,al sad D disk nidje ga sad nema ni gore ni dole
otvori notepad i ovo kopiraj u notepad
File::
c:\windows\System32\Drivers\sptd.sys
Driver::
sptd
zatvori notepad i spremi kao CFScript na desktop
-isključi antivirus
-skript sa mišem uvuci u combofix.exe
-log koji dobiješ kopiraj
ehh zavrsio sam evo link
otvori notepad i ovo kopiraj u notepad
File::
c:\windows\System32\Drivers\sptd.sys
Driver::
sptd
zatvori notepad i spremi kao CFScript na desktop
-isključi antivirus
-skript sa mišem uvuci u combofix.exe
-log koji dobiješ kopiraj
a gdje bude log file...
log se nalazi u c: /combofix.txt
gotovo sam siguran da si izgubio D: zbog emulatora
start /run / diskmgmt.msc
kad se otvori disk managment uslikaj ga
ne razumijem te kako igubio kako uslikati ga?
i ja nevidim nidje u C log file
kad otvoriš disk managment što vidiš ?
uslikati znači ovo
kad otvoriš disk managment što vidiš ?
uslikati znači ovo
al sta pritisnuti da ga uslikam i dje bude taj disk menagment,i hocel se moci vratit disk D
kako otvoriti diskmanagment
http://www.softwareok.com/?seite=faq-Win-7&faq=15
kako uslikati diskmanagment
http://www.e-kako.hr/tv-video/windows/kako-snimiti-sadrzaj-ekrana-print-screen.html
kako otvoriti diskmanagment
http://www.softwareok.com/?seite=faq-Win-7&faq=15
kako uslikati diskmanagment
http://www.e-kako.hr/tv-video/windows/kako-snimiti-sadrzaj-ekrana-print-screen.html
ee havala tebi sto si mi pomagao,al ja mislim da cu ja ono sto vraca system unazad
a jbt ovo vracanje nema onog kalendara pa da mozes izabrati kad daga vratis
bas mi nije jasno.