NAT Type 3 - STRICT [Solved]

poruka: 1
|
čitano: 2.849
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
NAT Type 3 - Strict [TUT]

Evo ovako, pošto sam 4 dana provodio tražeći tutorial da napokon riješim NAT TYPE STRICT ili 3.... napokon sam uspio otkloniti problem koji se pojavio otkada sam prešao na ruter: Thomson TG782i od T-coma.... 

Puno truda i napokon... Složio sam mali tutorial za one koji imaju problema u Online igrama na PC-u gdje im izbacuje "NAT Type Strict" ili oni koji imaju problema na Playstationu 3 gdje izbacuje "NAT Type 3" umjesto 2...

I vjerujte mi nemojte trošiti vrijeme i trud na ono neko otvaranje portova preko firewall-a, windowsa, "Game and application sharing" opcije u ruteru jer od toga nema ništa... ovo je jedino riješenje..

1. Otvorite browser i ukucajte " 192.168.1.1 " kada vas pita za podatke ukucajte:

administrator

!tc0Mht[VAŠ ACCESS CODE]     - On vam se nalazi ispod rutera na naljepnici zadnji dole

2. Ubacit će vas u glavni meni rutera, odaberite lijevo u izborniku "Thomson Gateway" pa onda odmah ispod njega kada se otvori "Configuration"

3. Na dnu odaberite "Save or Restore Configuration" i onda odaberite "Backup Configuration Now" i ponudit će vam mali fajl koji se zove "user.ini" da spremite na PC

4. Otvorite taj file, u tražilicu upišite "connection.ini" i dodajte ove 3 linije TOČNO na ovo mjesto (pogledajte sliku gdje)

bind application=CONE(UDP) port=3074-3075

bind application=CONE(UDP) port=3478-3479

bind application=CONE(UDP) port=3658

5. Sada stisnite SAVE i odite nazad na browser i tamo gdje ste malo prije stisnuli "Backup Configuration Now"  dole stisnite "Odaberi datoteku", i onda navedite putanju do "user.ini" gdje ste ga spremili i stisnite "Restore Configuration Now"

6. Uploadat će vam se taj editani fajl gore na ruter, i vrtiti će se nekakav loading screen. Kada se to izvrti sam ruter će vam se resetirati.

7. To je to, vaš NAT je sada podešen

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 23:27 (lotar1919).
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice