Dokovi, teme i sl. pitanje

poruka: 6
|
čitano: 1.458
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Možete li mi preporučiti neki program za dokove ali da nije rocketdock i to. Neki drugi. I možete još neke teme preporučiti?

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dokovi, teme i sl. pitanje
luxxxfromhell kaže...

Možete li mi preporučiti neki program za dokove ali da nije rocketdock i to. Neki drugi. I možete još neke teme preporučiti?

http://xwdock.aqua-soft.org/

EDIT: evo instaliro sam ja taj xwindownsdock slika : 

=)
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 21:10 (JozaxD).
16 godina
neaktivan

ObjectDock

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
godo kaže...

ObjectDock

Hmmm to sam imao ali mi je jako puno oduzimalo resursa :( i glupo mi je malo :P

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
16 godina
neaktivan

Meni, ako dobro iščitavam, troši 10 megabajta! :)

Zasad mi je zanimljiv, a kasnije možda i ja potražim nešto naprednije ili atraktivnije!

U svakom slučaju bilo bi lijepo vidjeti više prijedloga u ovoj temi. Ili možda postoji još koja slična, ne znam, idem provjeriti. :D

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
godo kaže...

Meni, ako dobro iščitavam, troši 10 megabajta! :)

Zasad mi je zanimljiv, a kasnije možda i ja potražim nešto naprednije ili atraktivnije!

U svakom slučaju bilo bi lijepo vidjeti više prijedloga u ovoj temi. Ili možda postoji još koja slična, ne znam, idem provjeriti. :D

A je onda bi molio moderatore ako žele neka preimenuju u temu: Koji dock koristite?, onda ćemo vidjeti koje ljudi koriste dockove :D. Ako će preimonavti onda ću još nešto postati{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice