Nisam dobro složio naslov teme,ali nema veze.Ovako želim preuredit windows xp sp2,hoću dodati programe i takve stvari da se instaliraju dok se instalira windows,mislim na ono kao što su edition imaju programe i takve stvari,to i ja želim raditi.Molim vas za pomoć.UNAPRIJED HVALA
Dodavanje u instalaciju windowsa xp programe
- poruka: 8
- |
- čitano: 4.900
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nLite
Ne nije to,to su programi za dodavanje u nutra,a ja trebam program s kojim ću dodati
Očito ti engleski baš i ne ide, dakle ovo What You Need znači Što ti je potrebno (da bi ostvario ovo što želiš) i tamo je naveden nLite.
nLite
Neznam radit s nLite nešto komplicirano ja dodam programe koje da instalira on kaže error error sve sami errori
Slipstreamanje Service Packa 3 za Windows XP je opisano detaljno u BUG-u br187 (lipanj 2008).
Neznam radit s nLite nešto komplicirano ja dodam programe koje da instalira on kaže error error sve sami errori
ne možeš ga normalno dodat.
ovdje je sve objašnjeno: Create a kickass Windows Installation CD winAddons.com
moji postovi tamo:
ja sam to radio, ali nisam bio zadovoljan. bez ikakvog upozorenja dođe do restarta usred instalacije win-a. bude svakakvih bsod-ova i ostalih problema. tako da sam odustao od toga. morao bi isprobavat jedan po jedan program da vidiš koji ne radi. ja sam instalaciju radio preko virtualboxa