CD/DVD Driver

poruka: 4
|
čitano: 2.940
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CD/DVD driver

Imao sam problema na laptopu s citanjem cd/dvd i kad sam gledao driver za to u device menageru pored ikonice za to je bio mali uskličnik, malo sam gledao dali je zastario ili nesto pa da mi automatski skine novi. ali tamo je sve bilo u redu pa nisam znao sta pa sam uninstalirao driver. nakon toga vise nisam uspio pronaci taj isti driver na netu. ovo je stranica s koje sam skidao drivere inace, sad vise neznam koji bi bio za cd/dvd citac. inace prosli driver se ovako zvao "hp cddvdw ts-l633n".

pa ako bi netko tko se kuzi vise od mene u kompjutere mogao pogledat koji bi drver trebao skinuti od onih s srance koju sam naveo i zasto mi se uopce to dogodilo da mi ne cita? jer je sve normalno radilo dok nisam jedan dan upalio laptop i vise nije citao...

inace na 32-bitnim windowsima 7 sam.

unaprijed hvala, nadam se da ce netko pronaci malo vremena za ovaj problem.

Disarm you with a smile

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CD/DVD driver

ajd probaj ovo:

To fix the problem that dvd drives are not recognized in Windows 7 permanently do the following:
1. Press Windows R, type regedit and press enter.

2. Open the Registry key

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

3. In the right pane, right-click UpperFilters, and then click Delete.

4. Click Yes to confirm the removal of the UpperFilters registry entry.

5. In the right pane, right-click LowerFilters, and then click Delete.

6. Click Yes to confirm the removal of the LowerFilters registry entry.

7. Exit Registry Editor, and then restart the computer.

15 godina
neaktivan

kralju, care radi mi sad. svaka cast... {#}

upperfilters-a nije ni bilo tako da sam samo ove lowerfilters-e izbrisao i kad sam restartao mi se automatski instalirao driver ...

Disarm you with a smile
16 godina
neaktivan

imao sam isti problem kao i ti - dosta sam guglao i ovo mi je pomoglo, nikad više nikakvih problema..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice