Pri bootanju 90-95% memorije iskorišteno

poruka: 6
|
čitano: 1.266
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam problem koji me već neko vrijeme muči.

Naime, pri podizanju windowsa mi je iskorišteno 90-95% memorije i radi toga je nemoguće bilo šta raditi te samo podizanje traje strašno dugo (trenutno 25 minuta!)

S bootanjem mi se pali i Dropbox i piše da indexira podatke (imam 20gb na njemu)-je li moguće da je to razlog svih problema?

Ali zašto onda onda piše u task manageru da koristi oko 40mb?

Poslije dropboxovog indeksiranje je sve ok, ali je potrošnja i dalje oko 3.3/3.4 gb.

Evo screenshota nakon bootanja. Gdje su ostali gigabajti nestali? Koristim win 7-nije moguće da mu treba 3 gb!

Ima ko kakvu ideju, kako rješiti problem?

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
15 godina

- Probaj ugasit Dropbox, pa onda provjeri.

- Skeniraj računalo sa antivirusnim programom i Malwarebytes-om.

Valentin B.

1 0 hvala 0
14 godina

Meni je cudno to sto ti Chrome ima 10 procesa(osim ako nemas vise prozora otvoreno),te dosta bih ja startup programa izbacio...nprm..Daemon.

U svakom slucaju proskeniraj sa Malwarebytesom(hebes Avast)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pri bootanju 90-95% memorije iskorišteno
Gunner_V kaže...

Imam problem koji me već neko vrijeme muči.

I ti si mazohist što to trpiš...

Problem je u task manageru što nije adekvatan i ne prikazuje punu sliku. Probaj process explorerom ili process hackerom ustanoviti kamo memorija odlazi.

What Andy giveth, Bill taketh away.
17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

I ti si mazohist što to trpiš...

Problem je u task manageru što nije adekvatan i ne prikazuje punu sliku. Probaj process explorerom ili process hackerom ustanoviti kamo memorija odlazi.

Format windowsa i detaljno čišćenje unutrašnjosti je već u planu (bilo je i prije ovoga). Ali stvar je da radim na jednom projektu za faks već neko vrijeme i zato odgađam.

Uspio sam rasteretiti komp da sam pogasio neke procese koji su bili stavljeni na automatic pa je sad podnošljivije. Pokušam i s tim progragima što si ih naveo.

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Format windowsa i detaljno čišćenje unutrašnjosti je već u planu (bilo je i prije ovoga). Ali stvar je da radim na jednom projektu za faks već neko vrijeme i zato odgađam.

Krivo si me shvatio. Ja kao riješenje za "trpljenje" nisam mislio na reinstalaciju operacijskog sustava. Postoji cijeli niz radnji koji možeš isprobati prije nego posegneš za reinstalacijom. Ja reinstalaciju uvijek doživljavam kao osobni neuspjeh.

What Andy giveth, Bill taketh away.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice