Skakavac u kucistu!?!?!

poruka: 7
|
čitano: 2.076
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Skakavac u kucistu!?!?!

Pozdrav ljudi!

Kupio sam pc u komponentama prije par dana, sve ured slozio, instalirao win 8, drivere i sve potrebne programe.

Problem je u tome sta cujem "pjevanje skakavaca"(poput onog ljeti na livadama) unutar kucista dok scrollam page, radim u nekakvom programu ili igram igre. Kada desktop miruje, nista se ne cuje. Ne znam odakle zvuk dolazi. Siguran sam da nije hdd. Intenzitet annyoing zvuka je promjenjiv.

amd fx 9590, 4.7 ghz, 8 core, am3+

amd radeon r9290x, 4gb, ddr5, uefi

gigabyte ga-990fxa-ud3, socket am3+, rev. 4

cooler noctua nh-d14

corsair rm850

intel ssd 120 gb

kingston 2 x 8 ddr3 1866 mhz hyper x fury black

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Skakavac u kucistu!?!?!

Hmm, jedino sto mi pada na pamet je da imas skakavca u kucistu :) Hahaha, sry ali morao sam..presmjesan mi je opis tvoj.

1 0 hvala 0
17 godina
Skakavac u kucistu!?!?!

Ja bih rekao da neka zavojnica možda cvrči. Osobno nisam imao s time problema, ali sam znao naići na nekoliko tema tu na forumu s takvim problemom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skakavac u kucistu!?!?!

zvuči kao "zapinjanje" (struganje) nekog ventilatora za kabel ili se vrti kao ekscentar (zbiva se, meni se jednom). uključi računaljku, otvori kućište i zuri unutra načulivši uši. "kad eliminiraš nemoguće, sve što ostane, ma koliko bilo nevjerojatno, mora biti istina" (s. holmes) 

p.s.: skakavci ne pjevaju, za razliku od zrikavaca/cvrčaka 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 15:44 (Ajar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skakavac u kucistu!?!?!

Meni je jednom etiketa strugala od ventilator i isto se čuo taj zvuk skakavca.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Skakavac u kucistu!?!?!

Meni je slično davno na starom kompu bilo , a zapravo je HDD proizvodio zvukove.

RAMPAGE

0 0 hvala 0
13 godina
Skakavac u kucistu!?!?!

Naveli su ti najčešće uzorke zujanja

Zavojnica - najčešće u napajanju ili graf. kartici.

Ventilator - bilo koji koji  se vrti, pregledaj sve :)

Disk - nadaj se da ovo nije, moglo bi značiti da neće dugo

P.S. Aha, nisam rekao svoje iskustvo. Ovo mi se dogodilo dva puta. Oba dva puta je bilo krivo napajanje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 19:26 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice