Problem sa novim računalom

poruka: 5
|
čitano: 1.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Dobar dan, imam jedan veliki problem i treba mi vaša pomoć.

Konfiguraciju pod Moj PC sam kupio prije nekih deset dana u Linksu, kompletno je sve kod njih kupljeno te su je oni i sastavljali. Računalo je pomoću HDMI kabela spojeno na LCD televziju i do danas je sve savršeno funkcioniralo. Sada kad upalim pc čuje se zaglušujuća buka ventilatora koju dosada nikada nisam čuo prilikom igranja niti jedne igre te na televiziji nema nikakvog signala. Osim jake buke jedini znakovi života računala su svijetleća tipka ON na kućištu, dvd čitač koji se normalno otvara i zatvara te miš i tipkovnica koji normalno svijetle kao da su spojeni na normalno računalo koje funkcionira. Probao sam promijeniti sva 4 HDMI utora na televiziji koja inače normalno radi i nema razlike. Mislim da nije problem ni u kabelu ni u televiziji već u samom računalu jer ponavljam da ovako jaku vrtnju ventilatora u ovih deset dana još nikada nisam čuo.

Molim vas za bilo kakvi savjet ili pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa novim računalom

evo izgleda da se nakon sat vremena samo od sebe sve popravilo, al volio bih kad bi mi netko mogao objasniti što se zapravo dogodilo te ako se može kako spriječiti da se opet ne ponavlja

15 godina

Malo bolje pojasni problem.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina

a pošto se ne razumijem previše u hardver neznam točno kako bi to opisao, uglavnom kad bi upalio pc, ventilator koji inače jako tiho radi dok se podižu windowsi je jako glasno brujao dok se na ekranu apsolutno ništa nije pojavljivalo, nakraju sam ga iskopčao iz zida malo pričekao i onda sve opet spojio i upalio i evo na moju sreću sve normalno radi

15 godina
mijanB kaže...

a pošto se ne razumijem previše u hardver neznam točno kako bi to opisao, uglavnom kad bi upalio pc, ventilator koji inače jako tiho radi dok se podižu windowsi je jako glasno brujao dok se na ekranu apsolutno ništa nije pojavljivalo, nakraju sam ga iskopčao iz zida malo pričekao i onda sve opet spojio i upalio i evo na moju sreću sve normalno radi

U catalyst centru brzinu venta graficke kartice postavi na 40% i neces imati daljnih problema.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice