Problem sa DFI blood-iron P45 T2RS

poruka: 11
|
čitano: 4.531
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Donio mi frend komponente da mu slozim sve to i ja dodem sinoc kuci pocmeme slagati, slozim sve, utegnem zategnem. Klik na power button, nista se ne desava. kliknem ponvo, vidim da se svi cooleri kao pokrenu, ali samo sekundu i stanu odmah.

maticna: DFI Blood-Iron P45  T2RS

proc: E8400

graf: sapphire HD 4850 512MB

Napajanje: sweex 630W

prvo sam mislio da napajanje nesto zeza, ubacim svoje Fortron bluestorm 450W, opet nista. Napomena u mene radi savrseno, isti proc i graf, samo maticna asus P5W.

Onda sam sve to na svoju maticnu, sve radi pokrene se normala, svoje komponente na njegovu maticnu i isto se desi, znaci samo malo kao da se pocu upaliti i sve stane.

Nije vrag da maticna trazi 1kW struje? Mislio sam je sada odnijeti da mi daju novu, ili nesto da vide.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Neispravna matična...Tvornička greška. Probaj s s Clear CMOS.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 OC 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa DFI blood-iron P45 T2RS
kavasaki kaže...

Neispravna matična...Tvornička greška. Probaj s s Clear CMOS.

Joj, sve sam spakovao i spremno za povratak, nisam probao clear CMOS, padalo mi je na pamet, ali kontam, nije vrag da ce mu to pomoc. nista sad acu otpakovat i ponovo. :D
We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
17 godina
neaktivan

Prije bi moglo bit da je zbog memorije.

Probaj druge plocice ili samo jednu ili u druge utore.

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nista od toga. Probao sam i jedno i drugo i ne pomaze. sve isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moguce da ne prepoznaje procesor.

Ako ima stari bios.

Nabavi neki stariji proc pa stavi novi bios.

Pa probaj onda.

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zamjeni bože moj nisi ti kriv ako je matična u ku....

I7 940 @4.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Moguce da ne prepoznaje procesor.

Ako ima stari bios.

Nabavi neki stariji proc pa stavi novi bios.

Pa probaj onda.

na kutiji od maticne pise podrzava core 2 duo, core 2 extreme i core 2 quad, tako da sumnjam da je radi procesora, nista idem sada otici do njih, pa neka se oni malo zezaju.

c0x0x kaže...
 zamjeni bože moj nisi ti kriv ako je matična u ku....
 Nisam ja kriv, ali ja sam jedan od onih koji bi radije sam nesto popravio (probao popravit) nego nositi natrag pa mjenjat, vjerovatno nemaju na stanju pa cekati dok stigne.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 11:05 (goodye).
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
 na kutiji od maticne pise podrzava core 2 duo, core 2 extreme i core 2 quad, tako da sumnjam da je radi procesora, nista idem sada otici do njih, pa neka se oni malo zezaju.
Nema veze dal piše ili ne.
To te zna zezat.
Bilo i kod mene par puta ako je proc novija revizija maticna ga ne prepozna.
Tek sa novijim biosom
ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan

Baci pogled na CPU Supports,

Podrzava E8200, E8300 i E8600, dok E8400 nema na listi.

Ja bi na tvom mjestu poslusao Luxxa, probaj najnoviji bios.

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ljudi ja imam jedno glupo pitanje - sto ako imam u potpunosti nikakve sanse da nabavim stariji proc, da li bih na bilo koji nacin mogao flashat bios?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice