Hp laptop

poruka: 18
|
čitano: 4.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hp laptop

Ja imam hp laptop , onaj najćešći sivi veliki ,  imao sam na njemu xp , pojavili su se neki problemi i instalirao sam drugi xp, on se tijekom igranja bilo kakve igre sgasi tj. pojavi se onaj plavi ekran i kaže da se windows treba ugasiti . Ja ga imam dulje vrijeme te možda je problem u prašini na ventilatoru.igra koju  igram je minecraft , koja zauzima 228kb-a tako da znate koliko sam očajan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hp laptop

Kakve su temperature, jel imas virusa jer ne bi se trebao chrasati sa tako malom igricom..............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Hp laptop

Temp. su pre velike za laptop oko 70 stupnjeva, virusa nema

15 godina
neaktivan
Hp laptop

temp je 82 stupnja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hp laptop

plavi ekran se pokaže kad se lap pregrija.... kod mene često to bude {#}

Turbo is my heart, nos is my blood, and cars are my life !!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hp laptop

ja bih bio jako zahvalan ako mi netko može reči šta da napravim.......

imam hp compaq 6720s i imam windowse xp 2002   -64bit,ali ih nemogu nikako instalirati a laptop mi treba hitno za sutra bratu za rođendan....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pogledaj na koliko bita rade windowsi  , što točno ne možeš instalirati? U čemu je problem?

14 godina
neaktivan

ovako.....jako jako se malo kužim u sve to...ali windowsi su 64 bitni..

netko je slučajno promjenio lozinku na kompu tako da nisam mogao otvorit komp pa sam ubacio windowse da ih opet instaliram ali mi ih ne prihvača i sada mi je samo crni ekran

15 godina
Hp laptop

@rex500.... za pregrijavanje ti je lijek čišćenje, cooling pad, i još jedan vent u struju priključen i stavljen sastrane na ispuhu vrućeg zraka {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fikiI kaže...

ovako.....jako jako se malo kužim u sve to...ali windowsi su 64 bitni..

netko je slučajno promjenio lozinku na kompu tako da nisam mogao otvorit komp pa sam ubacio windowse da ih opet instaliram ali mi ih ne prihvača i sada mi je samo crni ekran

koju lozinku? nemoj stavljati 64 bitne windowse ako imaš manje od 2 gb rama, pogotov ako imaš integriranu grafiku, evo ti uputstva za instalaciju za svaki slučaj http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-xp-operativnog-sustava/61283.aspx

Genoxxx kaže...

@rex500.... za pregrijavanje ti je lijek čišćenje, cooling pad, i još jedan vent u struju priključen i stavljen sastrane na ispuhu vrućeg zraka {#}

slažem se

15 godina
Hp laptop

još bi bilo poželjno da ga drži u hladnom prostoru npr. u sobi i da ga nikad ne stavlja na dio di ima prašine.... i naravno uvijek čiščenje, ako nije u mogućnosti ga čistit onda neka ga često usisa sa usisavačem ili da ispuhuje prašinu također sa usisavačem..... i za igre neka koristi game booster koji je dosta potreban kod slabih konfiguracija kao moj lap...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam ne znam otvoriti laptop pa mi je bed da nekaj ne sj***m , ja sam napravio kao "dock" za laptop tj. uzeo stari vent ot thermal teka i spojio ga na 12v koji puše direkt na optvor za hlađenje , ali ne pomaže , tj. komp se charsa oko 10 minuta poslje

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 14:14 (REX500).
15 godina
REX500 kaže...

Ja sam ne tnam otvoriti laptop pa mi je bed da nekaj ne sj****m , ja sam napravio kao "dock" za laptop tj. uzeo stari vent ot thermal teka i spojio ga na 12v koji puše direkt na optvor za hlađenje , ali ne pomaže , tj. komp se charsa oko 10 minuta poslje

kad igraš ili pri normalnom radu ?

16 godina
neaktivan
REX500 kaže...

Ja sam ne tnam otvoriti laptop pa mi je bed da nekaj ne sj****m , ja sam napravio kao "dock" za laptop tj. uzeo stari vent ot thermal teka i spojio ga na 12v koji puše direkt na optvor za hlađenje , ali ne pomaže , tj. komp se charsa oko 10 minuta poslje

pa daj nekome da pogleda tko zna, ili odnesi u servis - mi smo ti rekli što da napravš. a to stalno rušenje zasigurno ne pomaže njegovoj daljnjoj dugoviječnoti {#}

15 godina
neaktivan

kada igram , pojavi se onaj plavi ekran i piše nekaj da će se windows ugasiti kako bi spriječio nastajanje dalnje štete

15 godina
REX500 kaže...

kada igram , pojavi se onaj plavi ekran i piše nekaj da će se windows ugasiti kako bi spriječio nastajanje dalnje štete

pregrijava se i to je uzrok moras ga rastaviti i ocistiti i promjeniti termalnu pastu!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
REX500 kaže...

onda je pregrijavanje u pitanju..... nosi na servis !!!! pljunut ćeš negdje oko 300 kn 

15 godina
Hp laptop

pogledaj ovo 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice