Ja imam hp laptop , onaj najćešći sivi veliki , imao sam na njemu xp , pojavili su se neki problemi i instalirao sam drugi xp, on se tijekom igranja bilo kakve igre sgasi tj. pojavi se onaj plavi ekran i kaže da se windows treba ugasiti . Ja ga imam dulje vrijeme te možda je problem u prašini na ventilatoru.igra koju igram je minecraft , koja zauzima 228kb-a tako da znate koliko sam očajan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakve su temperature, jel imas virusa jer ne bi se trebao chrasati sa tako malom igricom..............
Temp. su pre velike za laptop oko 70 stupnjeva, virusa nema
temp je 82 stupnja
plavi ekran se pokaže kad se lap pregrija.... kod mene često to bude
ja bih bio jako zahvalan ako mi netko može reči šta da napravim.......
imam hp compaq 6720s i imam windowse xp 2002 -64bit,ali ih nemogu nikako instalirati a laptop mi treba hitno za sutra bratu za rođendan....
Pogledaj na koliko bita rade windowsi , što točno ne možeš instalirati? U čemu je problem?
ovako.....jako jako se malo kužim u sve to...ali windowsi su 64 bitni..
netko je slučajno promjenio lozinku na kompu tako da nisam mogao otvorit komp pa sam ubacio windowse da ih opet instaliram ali mi ih ne prihvača i sada mi je samo crni ekran
@rex500.... za pregrijavanje ti je lijek čišćenje, cooling pad, i još jedan vent u struju priključen i stavljen sastrane na ispuhu vrućeg zraka
ovako.....jako jako se malo kužim u sve to...ali windowsi su 64 bitni..
netko je slučajno promjenio lozinku na kompu tako da nisam mogao otvorit komp pa sam ubacio windowse da ih opet instaliram ali mi ih ne prihvača i sada mi je samo crni ekran
koju lozinku? nemoj stavljati 64 bitne windowse ako imaš manje od 2 gb rama, pogotov ako imaš integriranu grafiku, evo ti uputstva za instalaciju za svaki slučaj http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-xp-operativnog-sustava/61283.aspx
@rex500.... za pregrijavanje ti je lijek čišćenje, cooling pad, i još jedan vent u struju priključen i stavljen sastrane na ispuhu vrućeg zraka
slažem se
još bi bilo poželjno da ga drži u hladnom prostoru npr. u sobi i da ga nikad ne stavlja na dio di ima prašine.... i naravno uvijek čiščenje, ako nije u mogućnosti ga čistit onda neka ga često usisa sa usisavačem ili da ispuhuje prašinu također sa usisavačem..... i za igre neka koristi game booster koji je dosta potreban kod slabih konfiguracija kao moj lap...
Ja sam ne znam otvoriti laptop pa mi je bed da nekaj ne sj***m , ja sam napravio kao "dock" za laptop tj. uzeo stari vent ot thermal teka i spojio ga na 12v koji puše direkt na optvor za hlađenje , ali ne pomaže , tj. komp se charsa oko 10 minuta poslje
Ja sam ne tnam otvoriti laptop pa mi je bed da nekaj ne sj****m , ja sam napravio kao "dock" za laptop tj. uzeo stari vent ot thermal teka i spojio ga na 12v koji puše direkt na optvor za hlađenje , ali ne pomaže , tj. komp se charsa oko 10 minuta poslje
kad igraš ili pri normalnom radu ?
Ja sam ne tnam otvoriti laptop pa mi je bed da nekaj ne sj****m , ja sam napravio kao "dock" za laptop tj. uzeo stari vent ot thermal teka i spojio ga na 12v koji puše direkt na optvor za hlađenje , ali ne pomaže , tj. komp se charsa oko 10 minuta poslje
pa daj nekome da pogleda tko zna, ili odnesi u servis - mi smo ti rekli što da napravš. a to stalno rušenje zasigurno ne pomaže njegovoj daljnjoj dugoviječnoti
kada igram , pojavi se onaj plavi ekran i piše nekaj da će se windows ugasiti kako bi spriječio nastajanje dalnje štete
kada igram , pojavi se onaj plavi ekran i piše nekaj da će se windows ugasiti kako bi spriječio nastajanje dalnje štete
pregrijava se i to je uzrok moras ga rastaviti i ocistiti i promjeniti termalnu pastu!
onda je pregrijavanje u pitanju..... nosi na servis !!!! pljunut ćeš negdje oko 300 kn