Cpu fan error

poruka: 6
|
čitano: 5.243
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Cpu fan error

Problem je kad se diže os zadnjih par dana izbacuje error (valjda kada padne ispod 600rpm, jer je tako nemješteno u biosu).

Kasnije nema nikakvih većih problema jer sve normalno hladi i nema nekakvih posebnih (vidljivih) znakova.

Zanima jer da li je možda do konektora, ali mi je čudno jer je sve do sad normalno radilo.

Pa ako netko ima neki prijedlog bio bih mu zahvalan.

Inače, radi se o Mugen 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Cpu fan error

Koji Koristiš OS? Ak imaš problema sa OS om napravi čistu instalaciju istog ili repair OS ak ni to ne pomogne možeš uvjek u BIOS u  vratit

sve postavke na Default, trebalo bih pomoći.

14 godina
neaktivan

To je sasvim u redu. Meni također zna dolaziti poruka Cpu fan error,press f1 to continue. Jeli i kod tebe tako?  Ako te stvarno brine mozes rucno postavit brzinu vrtnje venta,stalni iznos,da se ne mjenja s obzirom na temperaturu,to bi trebalo rijesiti problem errora. Moja pretpostavka je da,posto je vani zahladilo pri starupu racunala tem. proca nije dovoljno velika da bi se fan poceo vrtiti,pa izbacuje errore,kasnije se naravno fan ubaci u normalnu vrtnju porastom temp. i aktivnosti.

Ja se nebih previse zamarao s tim,ako je tvoj slucaj slican mome.

14 godina
neaktivan
sdjk1289 kaže...

To je sasvim u redu. Meni također zna dolaziti poruka Cpu fan error,press f1 to continue. Jeli i kod tebe tako?  Ako te stvarno brine mozes rucno postavit brzinu vrtnje venta,stalni iznos,da se ne mjenja s obzirom na temperaturu,to bi trebalo rijesiti problem errora. Moja pretpostavka je da,posto je vani zahladilo pri starupu racunala tem. proca nije dovoljno velika da bi se fan poceo vrtiti,pa izbacuje errore,kasnije se naravno fan ubaci u normalnu vrtnju porastom temp. i aktivnosti.

Ja se nebih previse zamarao s tim,ako je tvoj slucaj slican mome.

Je, sve je kako si opisao. Ali sam u međuvremenu ionako instalirao novi os, pa je sve sređeno.
18 godina
neaktivan
Xash kaže...

Problem je kad se diže os zadnjih par dana izbacuje error (valjda kada padne ispod 600rpm, jer je tako nemješteno u biosu).

Kasnije nema nikakvih većih problema jer sve normalno hladi i nema nekakvih posebnih (vidljivih) znakova.

Zanima jer da li je možda do konektora, ali mi je čudno jer je sve do sad normalno radilo.

Pa ako netko ima neki prijedlog bio bih mu zahvalan.

Inače, radi se o Mugen 3.

koliko dugo imaš taj cpu ventilator? takvu grešku zna izbacivati ako se nakupilo prljavštine ispod ventilatora pa se ventilator ne počne odmah pri paljenju optimalno vrtjeti.

14 godina
neaktivan
Wolverine kaže...

koliko dugo imaš taj cpu ventilator? takvu grešku zna izbacivati ako se nakupilo prljavštine ispod ventilatora pa se ventilator ne počne odmah pri paljenju optimalno vrtjeti.

Nekih mjesec i pol.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice