Yahoo! Widget za ovaj forum

poruka: 12
|
čitano: 2.264
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Zanima me jel bi mogo netko tko se razumije u te stvari napravit widget za ovaj forum bilo kakvog tipa. Moze bit recimo da prikaze zadnje postove ili da ti sam upises svoju sifru i mail pa da ti on prikaze sve ono "teme koje pratim", "teme u kojima sudjelujem"...

Mislim da bi bilo bas fora!

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Yahoo! Widget za ovaj forum
Teško!
17 godina
neaktivan

oa nije nedavo bilo nekakvo natjecanje za izradu widgeta? da, al onda nije bilo foruma, tak da

http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Zanima me jel bi mogo netko tko se razumije u te stvari napravit widget za ovaj forum bilo kakvog tipa. Moze bit recimo da prikaze zadnje postove ili da ti sam upises svoju sifru i mail pa da ti on prikaze sve ono "teme koje pratim", "teme u kojima sudjelujem"...

Mislim da bi bilo bas fora!

msilim da bi bilo najbolje onda rješenje da si za homepage deneš svoj profil, al inače za widgete ne znam

17 godina
neaktivan

Udje u Mozillu (IE ili Operu ili NETscape) i onda svoj profil stavis za homepage, a onda izbacis sve one (navigation toolbar, bookmarks toolbar, i dr.), postavis svoju velicinu (koliko zelis da ti je widget) namistis da ti se taj web preglednik pojavljuje na ukljucenju kompa i vise ga nikad ne koristis, hepi rjesenjem??

POsebni POzdrav moderatorima koji me jako obožavaju...
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

Udje u Mozillu (IE ili Operu ili NETscape) i onda svoj profil stavis za homepage, a onda izbacis sve one (navigation toolbar, bookmarks toolbar, i dr.), postavis svoju velicinu (koliko zelis da ti je widget) namistis da ti se taj web preglednik pojavljuje na ukljucenju kompa i vise ga nikad ne koristis, hepi rjesenjem??

to s homepageom sam ja napisal , a ak si tak preglednik namjestiš onda ti bude malo teže surfati po netu jer ti bu samo za tvoj profil prilagođeni

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Daj osli ste totalno u OT! Nisam ja trazio nikakve ideje kako bi mogao na desktopu imat umanjeni BUG Forum nego sam pito jel bi mozda netko znao napravit wodget za ovaj forum!!! Ako netko zna nek se javi, a ostali nek sute!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
puma1400 kaže...

to s homepageom sam ja napisal , a ak si tak preglednik namjestiš onda ti bude malo teže surfati po netu jer ti bu samo za tvoj profil prilagođeni

Je, ovaj prvi dio sam prepisao od tebe. A sto se tice ovoga sa preglednikom, mislio sam da onaj pregledniik s kojim ima "vidget" totalno zaboravi. Prestane ga korisiti i umjesto njega korsiti nekideugi. Žišku? (tako se kaže na purgerski, jeli??)

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Daj prestanite vis s tim kretenskim komentarima! Jel ti puma znas napravit widget - NE ZNAS!!! Zato nemoj vise pisat poruke u ovu temu jer su totalno bespotrebne! A i to sa zisku ti je strasno jadna fora!!!

Mozete lockat temu, ovo vise nema smisla!

Ja sam lijepo postavio pitanje o widgetu a oni meni daju sve moguce nacine kako to zaobic!

LOCK!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prijedlog...

Mozda da Bug-ovci naprave neki widget za svoj forum i daju nam ga na sljedecem dvd-u...

Mozda sam OT ali morate priznati da je prijedlog dobar Smijeh

PS. Samo nemojte da ga cekamo 9 godina kao i forum... heheh NHF

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto mišliš da ja neznam napraviti Widget?

Možda sam baš stručnjak, ali mi je bilo dosadno pa išao smilsiti neke druge načine..., nikad neznaš..

....I daj oladi malo....

17 godina
neaktivan
autorov komentar
puma1400 kaže...

Zašto mišliš da ja neznam napraviti Widget?

Možda sam baš stručnjak, ali mi je bilo dosadno pa išao smilsiti neke druge načine..., nikad neznaš..

....I daj oladi malo....

Pa da jesi strucnjak onda nebi takve glupe komentare dao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice