MJ Houston, Chriss Blackfield, John garrett, ted mctrevor... To mi je prvo na pamet palo.
Projekt SupriseSoft - Prijava sudionika
- poruka: 415
- |
- čitano: 62.736
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
MJ Houston, Chriss Blackfield, John garrett, ted mctrevor... To mi je prvo na pamet palo.
Na čemu sad radite na kraju?
I može li se samo dodati link od vaše stranice na prvi post, da pogledam malo.
Blackfield mi se sviđa .. jako :DD hehe
hehe stranica je gotova , ali s trenutno uređuje ..nema ništa na njoj previše ..nez sad , ali imaš link na sedmoj strani ove teme.
Sry ljudi nisam napisao CP, malo sam bio spriječen , ali ću to danas ,
@dncrmt i danas treba napraviti logo (debug crew), znači kako smo rekli , ti napravis npr dva i ja isto ba cemo birati svi zajedno koji nam je najboljji:DD
@dncrmt i danas treba napraviti logo (debug crew), znači kako smo rekli , ti napravis npr dva i ja isto ba cemo birati svi zajedno koji nam je najboljji:DD
Imam školu popodne pa ću navečer napraviti.U školi ću napraviti brainstorm na papiru.Da ovdje postam logoe?
E ljudi a ime igre? DAjte neke prijedloge...Skoro cijelu priču i koncept riješen, a nemamo ime.
EDIT: Evo nesto tako na brzinu...zanemarite teksture, to sam prvo nasel na netu...
EDIT2: Lik za muziku je pristal, regao se na forum...uglavnom lik se zove Baso53...
ja se OK snalazim s glazbom. radim u FL studiu.
pa ako ste zainteresirani, javite mi se i objasnite mi što treba jer mi se stvarno ne da čitati cijelu temu.
E ljudi a ime igre? DAjte neke prijedloge...Skoro cijelu priču i koncept riješen, a nemamo ime.
EDIT: Evo nesto tako na brzinu...zanemarite teksture, to sam prvo nasel na netu...
EDIT2: Lik za muziku je pristal, regao se na forum...uglavnom lik se zove Baso53...
A kaj s tom slikom?
@betmen daj nam napravi nekakvi dobar beat u frooty loopsu za meni, samo nemoj da se sve ponavlja nego da se mjenja svakih desetak sekundi.
Evo lik za muziku je doš'o. Trebat ću znaći koristiti neke organe pošto je horror u pitanju..
Bok lik za muziku, xD. Nego za pocetak ti nama napravi kucanje srca, znaci prva sekunda ide sve glasnije onda je normalne glasnoce i srce kuca sve brze i onda srce usporava i stišuje se. Nadam se da si me skuzil.
kucanje srca? no problemos.
kako da vam to pošaljem?
Meni na mail: shiqqqi@gmail.com
Mislio sam da ti napravis onaj meni a ovaj tu za gucanje ali moze i ovak.
što što?
ne kužim, što da sad napravim? otkucaje srca ili neku muziku?
U sto se vise kuzis. Ako ti je lakse muziku napraviti onda napravi nestop za meni.
E daj jel mozes to srce malo ubrzati, to nam treba recimo kad je ovaj ozljeden i lezi na podu pa se po tome slazi.
Evo sad ću dodat još malo bassa jer malo prehigh zvuči
OK, ja ću vam onda muziku do sutra sredit.
da napravim nešto mračnije ili nešto lagano, neku rokačinu, jednostavan beat ili što?
Nesto mracnije
E jel može ovako, betmen radi muziku, a ja FX-ove? Naravno ako treba mogu i ja neš napravit jel
i naravno: http://www.box.net/shared/s4oqdi35ff
Pa tako i mislio, ali gle. Sve je sad dobro, i super samo sto meni treba onak adrenalin rush ko da te neko napucal. Znaci moras da se otkucaji malo brže pojačaju to pojacavanje mora trajati 1-2sekunde. Sori kaj te mucim.
Ma lako ja to sredim gotovo za 2-3 minute, ali prvo vi programeri i dizajneri malo razmislite što ćete napraviti i takve osnovne stvari.
Mi sve znamo, ali pocinjemo tek za praznike. Ali sam mislio ako imas vremena da napravis par SFX-a da onda samo ubacimo.
Ma lako ja to sredim gotovo za 2-3 minute, ali prvo vi programeri i dizajneri malo razmislite što ćete napraviti i takve osnovne stvari.
Skoro je svo složeno samo moramo napraviti artworkse i početi modelirati...Igrica bu gotova otprilike poslije Božića...
Ja sam trenutno u izradi loga.Ovo je još "work in progress",ali samo da vidite gdje sam.Još ću malo ovo srediti,izglancati i izmijeniti neke stvari.Također imam još par ideja u glavi.Ne mogu raditi dugo zbog škole(možda neka dva-tri sata navečer),tako da očekujte još nekoliko koncepata do kraja ovog tjedna.
Ja sam trenutno u izradi loga.Ovo je još "work in progress",ali samo da vidite gdje sam.Još ću malo ovo srediti,izglancati i izmijeniti neke stvari.Također imam još par ideja u glavi.Ne mogu raditi dugo zbog škole(možda neka dva-tri sata navečer),tako da očekujte još nekoliko koncepata do kraja ovog tjedna.
A to ovo bi bilo gdje?