Tu sam,na stand by-u.
Projekt SupriseSoft - Prijava sudionika
- poruka: 415
- |
- čitano: 62.621
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
ok ..onda smo svi stand by , stanje pripravnosti i čekamo taskove ..
E jebiga decki, nist od webstajta tak dugo dok si ne skinem mysql bazu s free hosta koji je down vec par dana.
Nego tu vam dam zadatke tak dugo dok stranicu ne dobimo.
Dizajneri: DIzajnirajte meni za igru sve gumbe i sve
SoundFxeri-napravite intro za meni
Modeleri:Nek neko radi glavnog lika, netko drvece itd. Sto vam napamet padne
Oprostite na ovoj neorganiziranosti ali nemogu skinuti bazu s servera a bez nje nemogu ni na stranici raditi.
Misliš na glavni meni?Kakve gumbe?
Misliš na glavni meni?Kakve gumbe?
Pa da ih nacrtaš...Da nebudu i cmd stilu...
LJudi koji ce nam biti naslov igre...Dajte neke prijedloge

Dobra ideja, tu bi mogao ad staviti.
Ovo mi je hitno. Ovo SVI obavite do ponedjeljka kad se vraćam s mora.
Nek jedan napiše 500-1000 riječi o projektu. I SVAKI član tima treba dati malu slikicu sebe i napisati nekih 100-200 riječi o sebi.
Ja sutra idem na more i vraćam se tamo oko 5.7.tako da neću biti u blizini računala.
Ja isto sutra i vracam se 27. navecer. Onda mi ti to molimte danas za sebe napisi.
Halo pa što vam je ..kako ćemo napraviti gumbe ako neznamo što treba pisati u njima i koliko ih treba biti ..i ja sam još na ovom sr*anju od kompa jer sam spušio posao ..a ovo nemože dignut photoshop , ali bi se mozda mogao svercat na kompu iz studia ..nezz :/
možda za ime igre , neko bilo koje , ako bi netko znao napraviti ambigram , to bi se ful uklopilo , samo tu je onda simetrija , ovo ono , mozganje ..posao za prave umijetnike , i nemože se ovako raditi , nemamo ni artworkse , ni finalno ime , a i malo mi je još mutna koncepcija igre ....
Evo ga, imamo stranicu. Tek sam sad uploadao ono što sam mogao napraviti bez servera tako da... Još ima dosta posla.
Kao sto rekoh, necete dobiti nikakve sponzore ako idete sa nickovima te na taj nacin ne ostavljate dojam da ste neki ozbiljan "tim"......evo to vam kaze jedan PR strucnjak i to stvarno dobronamjerno.
Dio "O nama" stavite svatko svoje ime i prezime, sliku te u par crtica za sta ste zaduzeni ili cete biti zaduzeni te sta uopce radite na toj stranici.
Samo mali i dobronamjeran prijedlog.
Ma ocemo, jos je stranica u izradi
Šta je na kraju odlučeno, koji engine ćete koristiti?
Šta je na kraju odlučeno, koji engine ćete koristiti?
Unreal 3... pa pise u gamepleyu...
Ajde dajte napisite o sebi ono i o projektu. Prije toga nemozemo poceti...
Pocinjemo, vadite ruke iz gaca i registrirajte se na www.debug-crew.com/forum/ . Dok se regate mi dajte nick na PM da vas stavim da vidite developers board. Ja sad pišem puni scenarij.
bobica257...Napisat cu prvi post
I lorde mogu ja biti mod na forumu?
Polako, dati cu ti. INace sad si u timu pa mi reci dal vidis developer board.
Polako, dati cu ti. INace sad si u timu pa mi reci dal vidis developer board.
Kak bi to trebalo izgledati? I di je?
Pa na forumu bi sad trebao vidjeti prvu grupu podforuma di piše priča, 3d modeliranje i animacija itd...
Da vidim nasel sam ga...
I da imas jednu gresku nije showreel nego showreal
Bac in the game ..
evo ovako , javljam se s frendovog kompa jer je moj pokvaren tako da nezz sto cu ... iam doma neki prastari pa cu s njega se javljat i ovo , ali nemam gdje dignut photoshop trebalo bi složit konfu a spušio sam posao pa :/ eli.
no ugl ...nemam tu sliku ali bi zamolio igora da je uzma s facea neku od onih zadnjih iz profilnih.
a evo nekoliko lajnova
Mate Predovan -> drugi razred grafičke škole u zadru , medijski tehničar tako da sam s photoshopom na ti što me osim gameplay developerom čini i grafičarom na ovom projektu.
Inače aktivno radim u produkciji Lumiere Media Zadar kao snimatelj i grafičar a i lagano učim montirati , FX , modelirati i svašta nešto.
Ekipa jel ovo dosta ..mislim bavim se ja još s masu stvari ali mislim da je ovo ono najbitnije .
Igore može li dosadašnji sinopsis gameplaya na ovaj mail.
mate@lumiere.com.hr pa ću ga ja još malo dopuniti ili cutati iopet vratiti pa ti vidi slažeš li se s time ..ono čisto da se to malo produbi , malo tvojih ideja , pa mojih ,a valjalo bi uključit i markoala ...ima ideja ..a sad ...idemo se regat na naš forum i ovo možemo lockati once forever
Jos nisam poceo, nisam imao vremena danas, morao sam nesto jos na sajtu popraviti i tako.
nema problema ..imamo vremena :D
Ako se svi ne regate na forumu do 1.8 bacam projekt u smeće i tražim nove ljude za nesto drugo jer ovako nemozemo. Niko nista se ne javlja niti se rego.
Ako se svi ne regate na forumu do 1.8 bacam projekt u smeće i tražim nove ljude za nesto drugo jer ovako nemozemo. Niko nista se ne javlja niti se rego.
Mozes mi samo reci na cemu tocno radite ako nije tajna...moze i na PM.
Ovo sto si rekao da se regaju ima smisla, a i vidim da je ekipa koja radi na projektu i dalje "bobica", "dncrmt"....i sl.
Ako se samo salite onda ok, ako uistinu mislite radit ili radite neki posao onda bi trebali staviti imena, slike, neke reference i tako.....samo ponavljam sto sam rekao, ali ocito ili ekipa nema volje ili se nema vremena.
P.S.
Moje iskustvo sa nekih drugih foruma je da sve to uvijek propadne....nadam se da nece i ovdje biti slucaj sa time.
Jos samo jedna sitnica...kada sam pricao o "interaktivnom" prolasku kroz grad i sve te fore (ne znam dali ste vi to htjeli raditi ili netko drugi na forumu), naime ekipa je ozbiljna i dobili su finu novcanu potporu od turistickih zajednica, grada Zagreba (za ideju i projekt) te se iduci tjedan pocinje snimati i reklamni spot.
Ovo vam govorim samo zato da vam kazem da se moze svasta napravit, ali treba imati puno volje, znanja, ljudi, pocetnoga kapitala i dobroga PR-a.
No proputovali su cijelu Hrvatsku radi projekta da skupe sponzore, izreklamiraju se i sve te su eto fino prosli.....no jos uvijek se krvavo radi, ali sada je sve jednostavnije kada se ima i nekoga novca.