Programiranje u Assembleru

poruka: 5
|
čitano: 2.245
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Imam pitanje, dal se tko bavi programiranjem u assembleru ? Ako da i ako netko ima volje da mi sfura na adresu veyron.batista@email.t-com.hr neke primjere s kratkim objašnjenjem, unaprijed hvala

WWE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

postoji podforum za programiranje ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

u kojem asembleru? asemblera isto kolko i procesora (figurativo).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Programiranje u Assembleru
Batista kaže...

Imam pitanje, dal se tko bavi programiranjem u assembleru ? Ako da i ako netko ima volje da mi sfura na adresu veyron.batista@email.t-com.hr neke primjere s kratkim objašnjenjem, unaprijed hvala

Ja sam se prisilno bavio time na faksu, ako si to odabrao radi hobija, a ne radi škole / faksa / posla, onda bolje odaberi nešto pametnije, jer je ovo jako primitivna i teška vrsta programiranja koja se danas vrlo rijetko koristi (embedded sustavi i sl.). E, i osim toga, pogriješio si podforum. Osmijeh
Posla sam ti na mail komprimirano kompletno materijale iz tog predmeta šta sam ima na faksu, to uključuje neke zadatke, riješenja, neke moje bilješke, neki .asm fileovi itd.
17 godina
neaktivan

Ja sam radio samoiniciativno u Assemblyu, no samo u edukativne svrhe.

Nije on težak, no hebeno je nečitljiv, debugiranje traje danima, moraš komentirati svaki mikro program da bi uoće mogao pratiti kôd.

Nije za zanemariti jer će te ipak nakrcati znanjem kako procesor, memorija, sabirnica(I/O) uopće radi.

There's no place like 127.0.0.1

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice