[Prodaja] Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
- poruka: 12
- |
- čitano: 2.146
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, imaš pp
Prodajem navedeni pročišćivač zraka. Slabo korišten, filter dobar. Kupljen 10.4.2024., ima garanciju i sve papire, kao nov
Cijena 50 eura
bump, aktivno opet
Prodajem navedeni pročišćivač zraka. Slabo korišten, filter dobar. Kupljen 10.4.2024., ima garanciju i sve papire, kao nov
Godinu dana poslije da je dobar? Ovo je nakon pola godine, očistio ga dok ne kupim par rezervnih. Čekam akcije jer su trenutno €26/kom, a prije par mjeseci su bili €17/kom
Gdje uzimate filtere? Trebam za pro varijantu
Imam pro 4, iskljucivo ali, povoljni i skoro pa jednaki kao original
Godinu dana poslije da je dobar? Ovo je nakon pola godine, očistio ga dok ne kupim par rezervnih. Čekam akcije jer su trenutno €26/kom, a prije par mjeseci su bili €17/kom
stoji mi godinu dana u špajzi, upalio sam ga mozda 2-3 puta kada se kuhalo i to je to
Gdje uzimate filtere? Trebam za pro varijantu
Ovdje pratim za cijene compact verzije, dok su za PRO €60 - amazon, a na mylemon.at košta €49, dok na ozone.hr je rasprodano. Čekam Black Friday, možda bude kakav popust, aktivno pratim.
Ja mijenjam filtere barem 2x godišnje i barem jednom usisam filter (znači 4x se čisti filter godišnje). Obično kad senzor javi. Vrti danonoćno u dječjoj sobi. Djeca sretna.
Filter kupim u Xiaomi dućanu u City Center West. Zadnji put je bio malo iznad 30tak eura.
Cijena 50 eura
Cijena 40€
Pozdrav, je li još dostupno i u kojem ste gradu?
Prodano na forumu