Procesor problem??

poruka: 8
|
čitano: 1.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Procesor problem??

Pozdrav, imam jedan problem jel je ovo ispravno s mojim procesorom ? radi se o lapu qosmio x300 ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 21:59 (robedikapa).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Procesor problem??

Ako ti je zauzeće prve jezgre procesora konstantno 100% bez da ti neki program radi koji si ti osobno upalio onda je riječ vjerojatno o virusu pa instaliraj mbam i napravi full scan da vidiš ima li nametnika.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
15 godina
neaktivan

ovo je prikaz nakon izlaska iz igre World of Tanks...

15 godina
neaktivan

onda ništa ali svejedno ti skeniraj komp sa mbam da vidi jel koj virus prošao tvoj antivirus koj predpostavljam imaš.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
15 godina
neaktivan

skenirano s avirom i mbam i nista ne nalazi.

15 godina
neaktivan
Procesor problem??

netko drugi mozda?  jel mozda hladnjak ne sjeda dobro?? star je 4 god. nikad otvaran, nedavno je sudjelovao u sudaru automobila zapakiran bio u njegov orginal ruksak mozda od udarca da se nije nes pomaknuelo u njemu, makar ne vjerujem jer nema nikakvih ostecenja a i ruksak je oblozen dobrom spuzvom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Procesor problem??

???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Procesor problem??

Konstantno opterecen na 100% ... ajd probaj ponovit skeniranje ali ovaj put resetiraj laptop i upali windowse u safe modu.
Meni ovo isto izgleda kao neki virus. temperatura ti je normalna (obzirom na opterecenje). 

EDIT: sorry nisam dobro pogledao graf na slici, sve ti je uredu sa procesorom, bez brige.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 16:45 (Icefox).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice