Odabir laptopa

poruka: 1
|
čitano: 1.179
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
Odabir laptopa

Ovako, mislim si sad uzeti jedan laptop. Budući da mi je kompjuter malo zastario, koji god da uzmem poslužio bi mi za uglavnom rad, multimediju i tu i tamo koja igra (nisam gamer, a većinom igram samo GTA SAMP jer imam vlastiti server, ali bi volio igrati GTA IV)!

 

Prvo mi je za oko zapeo: http://www.eurotrade.hr/eurotrade/prikaz/prikaz.php?sifra=21623

 

Odlična stvar! Vjerujem da diže bez najmanje frke GTA IV! Problem: veličina, malo cijena i čuo sam da su užasno loše kvalitete i da crkavaju! Također sam čuo da nVidijine grafičke u laptopima se pregrijavaju i češće crkavaju...

 

Onda sam naišao na: http://www.eurotrade.hr/eurotrade/prikaz/prikaz.php?sifra=23906

 

Dizajn je mrak, karakteristike odlične, cijena nije pretjerana a čuo sam i da je kvaliteta odlična! Gotovo da i nema zamjerki, jedino malo na HDD-ove sam čuo da znaju rikavat!

 

Problem je što Toshiba ima ATI Mobility Radeon 3650 koja slovi kao slabija od 9600GT u Aceru. Ali ima taj neki HyperMemory pa može do 2 GB ako ima RAM od 4 GB (što ima). Zanima me o toj grafičkoj dali imate iskustva? Dali bi sa Toshibom mogao podignuti GTA IV (barem na Low) bez da šteka, tj. da bude preko 15 fps i da se ne pregrije tako da mi hlače zapali Smijeh??

 

I isto sam čuo da kod Toshibe baterija traje jako malo. Koliko je to malo? Bi li mogla barem 2.5 - 3 h? Ima li tko taj model/sličan? Iskustva?

 

I zanima me što opčenito mislite: Acer vs. Toshiba?

 

Btw. ukoliko za te pare i karakteristike znate neki drugi model, preporuke su dobrodošle! Iako sam gotovo odlučio za Toshibu... Gledao sam i HP ali većinom mi izgledaju više kao poslovni, Lenovo je poslovan, a prema ostalim sam skeptičan jer nisam nikad imao prilike vidjeti/raditi na njima... Moj stari ima HP i dosta je zadovoljan! Već par godina ima a ništa nije crklo... Toshibu ima frend (NB100) i kad smo skupa uvijek ga svi čupaju i svađaju se, pa ga stalno jedni drugima gasimo i palimo dok ovi nešto pišu i ništa... Radi ko puška!

 

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 14:43 (Injection).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice