Kupnja tableta

poruka: 13
|
čitano: 5.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kupnja tableta

Stari kupuje tablet zbog posla, dok je u uredu koristi naravno stolno računalo ali kad treba nabrzinu nešto provjeriti ili ide u neko udaljeno mjesto na 1-2 dana treba mu tablet.

Još nisam siguran dali da uzme iPad ili neki tablet sa androidom. Dakle trebam preporuku tableta sa androidom za cca 4k kuna. Pa ćemo onda njega usporediti sa iPad-om. Koji bi tablet sa androdiom preporučili?

Veličina bi trebala biti oko 9" - 10"

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 18:33 (cuspajz).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja tableta

Nema nitko preporuku?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupnja tableta

ASUS Transformer {#} Imaš i model sa 3G modulom ako ti je i to bitno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja tableta

Zašto baš taj tablet?

Kad sam pročio ovu recenziu izgleda mi da je smeće

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 21:09 (cuspajz).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupnja tableta

Kakvo smeće? LOL! Jedan od boljih tableta sa Androidom na našem tržištu i još imaš mogućnost spajanja tipkovnice u kojoj je druga baterija.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kupnja tableta

ne zelim ti solit pamet:D al zasto nebi rade uzeo neki laptop za tih 4k kn? mislim da bi puno bolje prosao

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kupnja tableta
minikdo5 kaže...

ne zelim ti solit pamet:D al zasto nebi rade uzeo neki laptop za tih 4k kn? mislim da bi puno bolje prosao

Masa

Trajanje baterije.

Brzina paljenja.

Veličina.

Zbog ovih stvari mu je potreban tablet.

13 godina
neaktivan
Kupnja tableta

a nesto kao acer aspire one? frend ga ima, i pri normalnom koristenju baterija mu traje oko 6 sati. + da se stalno stavlja na hibernate trajao bi cijeli dan, ako ne i vise. al eto, samo prijedlog

e da, umjesto tableta moze si uzet neki dobar android ili iphone 4. ugl ima puno mobitela s velikim ekranima, meni je recimo moj iphone 4 taman, mozda da je mrvicu veci ekran bilo bi savrseno.

ali za poslat mail, pogledat facebook, youtube malo, meni je super:)

ovu sam opciju spomenuo jer ujedno ima i internet i mobitel (brz, super kamera). a najveca prednost je puuuno laksi prijenos. tj stane u dzep, dok je tablet malo prevelik za to

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...

a nesto kao acer aspire one? frend ga ima, i pri normalnom koristenju baterija mu traje oko 6 sati. + da se stalno stavlja na hibernate trajao bi cijeli dan, ako ne i vise. al eto, samo prijedlog

e da, umjesto tableta moze si uzet neki dobar android ili iphone 4. ugl ima puno mobitela s velikim ekranima, meni je recimo moj iphone 4 taman, mozda da je mrvicu veci ekran bilo bi savrseno.

ovu sam opciju spomenuo jer ujedno ima i internet i mobitel (brz, super kamera). a najveca prednost je puuuno laksi prijenos. tj stane u dzep, dok je tablet malo prevelik za to

Mom starom tablet neće služit kao mobitel nego kao prijenosno računalo.  Pisanje mailova, kratkih dokumenata i slično puno je lakše na ekranu od 10" nego na 3,5".

Znači starom treba tablet a ne laptop ili mobitel.

13 godina
neaktivan
Kupnja tableta

ok, sry onda, u tablete se bas i ne kuzim:D

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cuspajz kaže...
minikdo5 kaže...

Mom starom tablet neće služit kao mobitel nego kao prijenosno računalo.  Pisanje mailova, kratkih dokumenata i slično puno je lakše na ekranu od 10" nego na 3,5".

Znači starom treba tablet a ne laptop ili mobitel.

iPad 2 ili onaj Samsung 10.1

17 godina

Preporuka za Lenovo IdeaPad K1. Radi super i cijena je ok. http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=17578&catid=533

Hočemo više Linux tema u BUG-u i Mreži :-)
12 godina
neaktivan
Kupnja tableta

Pozdrav.

Starci mi žele kupit tablet neki koji bi koristio za skolu.

Os nebitan.Kupio bih novi ili polovni s garancijom nebitno,samo mi je bitno da ne steka u radu.

Cijena do 600 kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice