"Gamerski" laptop do 7000 kn

poruka: 29
|
čitano: 11.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

znaci trazim laptop za surfanje, filmove i igrice (tipa cod2,5, gta 4, nfs the run,..). samo nemojte zapocinjat da ne postoji gamerski laptop. :P
laptop treba imati procesor i7, barem 6 gb rama, graficka geforce od najmanje 2gb i ekran sto veci to bolji.
ASUS N53SV-S1793
taj mi je laptop "zapeo" za oko.. ako ga netko ima molio bih da mi kaze nekakve dojmove...
takoder mi mozete preporuciti neki drugi laptop
unaprijed hvala :)

EDIT: link od laptopa http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_199&products_id=10498

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 22:59 (CROBOY).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

2 gb na tako lošim grafičkim čipovima je nepotrebno. nemoj bazirati odluku na memoriji grafičke, nego na performansama

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ja mislim da bi ti ovo bilo sasvim dovoljno da igraš neke od onih gore navedenih igrica, a za filmove i surfanje milina 18.4" monitor, a za 1500 KN manje ja bi ovaj uzeo definitivno!

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_199&products_id=10685

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Ja ti samo mogu reci da se  drzim asusa sto se tice laptopa, moj F5 radi ko sat vec jako dugo i drzim ga kao rezervu kad kupujem drugi desktop da imam na cemu radit.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: "Gamerski" laptop do 7000 kn
David87 kaže...

Ja mislim da bi ti ovo bilo sasvim dovoljno da igraš neke od onih gore navedenih igrica, a za filmove i surfanje milina 18.4" monitor, a za 1500 KN manje ja bi ovaj uzeo definitivno!

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_199&products_id=10685

a dali se laptopi mogu nadogradivati kao i stolna racunala? (ako moze onda bi ga nadogradivao kad/ako mi budu trebali jaci dijelovi)

btw hvala :)

16 godina

http://www.supernet.hr/webshop.php?Host=2&CatID=126538&ProdID=M0364203

ne da direkt link to im je stranica detalji na slici dolje, kod njih je najjeftinije ide i preko 8300kn

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 23:26 (Oldy).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 23:25 (CROBOY).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Br. 2 Puno kvalitetniji lap sa aluminijskim kućištem, odličnim zvučnicima i jača grafika je na njemu, ima USB 3.0. Ako ti nije OS bitan to je to.

14 godina
neaktivan
Hero of the day kaže...

Br. 2 Puno kvalitetniji lap sa aluminijskim kućištem, odličnim zvučnicima i jača grafika je na njemu, ima USB 3.0. Ako ti nije OS bitan to je to.

znaci kupujam asusa. hvala :)

16 godina

Ja ti stavim paviliona sa duplo više rama 8, sa duplo većim diskom 1TB, također ima OS, ima grafičku ddr5 ali 2GB, i neznatno skuplji a ti odeš kupovati asus a odi što ću ti ja

da ima i usb 3 x2 a ti kupuješ ne ja ja bi pavilona u ovom slučaju :)

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 23:53 (Oldy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo, da ne otvaram novu temu, i malo osvježim ovu, ja sam isto u potrazi za laptopom do oko 7000kn. Tražim  neki polu gamerski, iako ne očekujem da mogu igrat igre koje su tek izašle na najvišim detaljima. Zadovoljio bih se i s grafom koja drži nešto iznad prosjeka {#} (za igre u rangu cod mw3, battlefield 3), al naravno bez ikakvog trzanja.

Evo što sam ja gledao, pa me zanima vaše mišljenje - www.centro.hr/detalji_proizvoda.6edaecce185d413f9921e57feb3e0499.asus-prijenosno-racunalo-n76vj-t4020h.aspx

Neke druge preporuke sličnih specifikacija

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
allshallperish kaže...

Evo, da ne otvaram novu temu, i malo osvježim ovu, ja sam isto u potrazi za laptopom do oko 7000kn. Tražim  neki polu gamerski, iako ne očekujem da mogu igrat igre koje su tek izašle na najvišim detaljima. Zadovoljio bih se i s grafom koja drži nešto iznad prosjeka {#} (za igre u rangu cod mw3, battlefield 3), al naravno bez ikakvog trzanja.

Evo što sam ja gledao, pa me zanima vaše mišljenje - www.centro.hr/detalji_proizvoda.6edaecce185d413f9921e57feb3e0499.asus-prijenosno-racunalo-n76vj-t4020h.aspx

Ako želiš baš za igranje preporučujem ti Lenovo Y580 (GTX660M). Za tu cijenu nema ni priblizno dobar laptop za igranje. Crysis 2 bez problema na Hardcore postavkama vrti. Crysis 3 vrti na High isto bez štekanja. Samo moraš imati drivere isključivo s Lenovo stranice, recimo na njihovoj stranici su nvidia driver 295.55 (oko 400mb) i vrte puno puno bolje na ovom laptopu nego noviji driveri tipa 314.07.

Govorim o modelu s max. rezolucijom 1366x768.

A complex man drawn off of simplicity.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 13:10 (epic).
13 godina
neaktivan

U bagovom časopisu iz 2mj je bila takva tema doduše laptop od 8k...

Let it be
13 godina
neaktivan
allshallperish kaže...

Da, to je dobar izbor za gaming i multimediju, ali potrazi N76VZ ili N56VZ model sa 650m grafickom koja je dosta jaca od 635M.

14 godina
neaktivan

Znam da ovo probija buđet, ali sam jako ljepe stvari procitao na stranim forummima o njemu:

Lenovo y500

Review 1

Review

Super bi bilo kad bi kod nas u ponudi bio model samo sa 1 grafickom pa kasnije dok nekome zafali snage tutne se druga :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Baš gledam usporedbu između Asus N76VJ-T4020H i N76VZ-V2G-T5099. Prvi je kao brži, a drugi bolji za gaming? Mslm, ne tražim laptop isključivo za igre, bitno mi je i da je brz za ostali rad... Iako, u drugu ruku, opet se volim igrat {#}. Nekako sam se zaljubio u taj Asus, pa ako smatrate da je pouzdan i solidno pokreće novije igre, uzeo bih taj. {#} Naravno, i dalje očekujem prijedloge, al do 7000kn. To mi je neki limit.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Slaba ti je 635M, nećeš se naigrat na njoj.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
epic kaže...

Slaba u smislu da ima manje od 50fps-ak na medium kvaliteti u recimo cod mw3? Nisam neki stručnjak za grafičke :D

16 godina
protjeran
allshallperish kaže...
epic kaže...

Slaba u smislu da ima manje od 50fps-ak na medium kvaliteti u recimo cod mw3? Nisam neki stručnjak za grafičke :D

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html

12 godina
neaktivan

Ma dobro, bitno da je igrivo, makar bili niži detalji malo... Kao što rekoh, ne uzimam laptop prvenstveno za igre i neću cjepidlačiti i tražiti super odličnu grafiku. Ipak je to laptop.

Što mislite o ostatku konfiguracije za Asus N76VJ-T4020H ili bi možda bio neki drugi u tom cjenovnom rangu bolji?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo, nekako sam suzio izbor na dva laptopa... Asus N76VJ-T4020H ili Lenovo Y580. E sad, prednost sam davao Asus-u zbog 17,6" ekrana, ali pretpostavljam da Lenovo ima dosta bolju grafu. Koje su zapravo razlike između ta dva laptopa? Što dobijam, a što gubim ako isključim neki od njih {#}

Iskreno me sad nešto vuče više prema Lenovu, iako s tim brandom nisam do sad imao apsolutno nikakva iskustva, pa ne bih se htio zaletit. Laptop ne bih koristi isključivo za igre, iako mi je to bitan faktor. Ostale stavke su mi multimedija, surfanje, eventualno snimanje glazbe... Znam da sam dosadan, al ne želim pogriješiti u odabiru jer ipak dajem 7k kn za to. Nedavno mi je riknuo HP Pavilion dv-7 nakon samo godinu i po, tako da sam se pošteno opekao {#}. A nisam baš niti bio nešto previše zadovoljan s performansama.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
allshallperish kaže...

Evo, nekako sam suzio izbor na dva laptopa... Asus N76VJ-T4020H ili Lenovo Y580. E sad, prednost sam davao Asus-u zbog 17,6" ekrana, ali pretpostavljam da Lenovo ima dosta bolju grafu. Koje su zapravo razlike između ta dva laptopa? Što dobijam, a što gubim ako isključim neki od njih {#}

Iskreno me sad nešto vuče više prema Lenovu, iako s tim brandom nisam do sad imao apsolutno nikakva iskustva, pa ne bih se htio zaletit. Laptop ne bih koristi isključivo za igre, iako mi je to bitan faktor. Ostale stavke su mi multimedija, surfanje, eventualno snimanje glazbe... Znam da sam dosadan, al ne želim pogriješiti u odabiru jer ipak dajem 7k kn za to. Nedavno mi je riknuo HP Pavilion dv-7 nakon samo godinu i po, tako da sam se pošteno opekao {#}. A nisam baš niti bio nešto previše zadovoljan s performansama.

Lenovo je trenutno najjača kompanija na području laptopa. Nedavno je izgurao HP s prvog mjesta. Asus će ti s 635M jako loše vrtiti igre na fullHD reski. Imaš za 7500kn Y580 fullhd verziju na što bi i trebao ići, ja imam običnu hd verziju. Za igre ti je Y580 pun pogodak, sljedeci laptop jednak po performansama u igrama ili malo bolji ti je na 10 000+ kuna.

Imaš 4 GB manje na Y580 i ekran nije 17 nego 15,6'' što je mislim sasvim dovoljno za laptop, te je mobilniji.

14 godina
neaktivan

prihvati moj savjet i uzmi si stolno računalo za te novce i imaš mrcinu od kompa ,a gamerski laptop nemaš ispod 12.000 kn da kupiš i kažeš evo gamerski je.

pozz

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 1 hvala 1
16 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

prihvati moj savjet i uzmi si stolno računalo za te novce i imaš mrcinu od kompa ,a gamerski laptop nemaš ispod 12.000 kn da kupiš i kažeš evo gamerski je.

pozz

Ovo je jedan od dobrih prijedloga, ako ti baš ne treba laptop bolje ti je ići na stolno za gaming.

12 godina
neaktivan
allshallperish kaže...

{#} I moj je, HP Pavilion DV7 riknuo nakon godinu i 2mj, krepala maticna. HP laptop nikad vise.

Asus, Toshiba i Acer tim redom.

Što hladnije to bolje :)
12 godina
neaktivan
epic kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pozz

Ovo je jedan od dobrih prijedloga, ako ti baš ne treba laptop bolje ti je ići na stolno za gaming.

Potpis.

Imao sam laptop za Gaming, temperatura 94 stupnja, nakon 3 sata crash.

Za 7k si kupi desktop a onda nadi polovni laptop ako ti bas bas treba neki slabiji.

Što hladnije to bolje :)
12 godina
neaktivan
Praedator kaže...
allshallperish kaže...

{#} I moj je, HP Pavilion DV7 riknuo nakon godinu i 2mj, krepala maticna. HP laptop nikad vise.

Asus, Toshiba i Acer tim redom.

Hahahahah, o bože. Meni isto matična. Hp bi definitivno trebalo tužit.

13 godina
neaktivan
Praedator kaže...
epic kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pozz

Potpis.

Za 7k si kupi desktop a onda nadi polovni laptop ako ti bas bas treba neki slabiji.

Istina, imam G73 koji je "gamerski" laptop...ali opet nije to to, nakon ~1h igranja temp se podize za duplo a ventilatori zuje kao turbine. Za gaming i zahtjevne aplikacije desktop PC je nezamjenjiv.

Radije za nekih ~3-3.5k kn slozis desktop koji ce ti bit dosta jaci,hladniji i stabilniji za igre i ostale zahtjevne poslove...a ako ti treba komp za nosit okolo za to uzmes neki manji/laksi laptop ili ultrabook od ~3k.  

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 0:26 (fade).
12 godina
neaktivan
Praedator kaže...
epic kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pozz

Potpis.

Koliko para toliko muzike. Ja imam gaming laptop ,clevo p170em sa gtx670m koja ne prelazi 70c u loadu.

Hrvatska Republika Herceg-Bosna ! Sinn Fein !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice