ja iman status pro 15 mil ... a iman 50k -.-' xD a 16 miljuna najvise
nema ti status pro 15 M
samo:
pro 1 m
pro 5 m
pro 10 m
20 m
50 m
ja iman status pro 15 mil ... a iman 50k -.-' xD a 16 miljuna najvise
nema ti status pro 15 M
samo:
pro 1 m
pro 5 m
pro 10 m
20 m
50 m
Naj lakše bi bilo da stavite sliku kolko imate i koji vam je status.
imam 9 i pol milijuna, 52 level i igram svaki dan malo po malo i dijelim prijateljima chipove
slika sve govori...nekidan sam imao 1,3miliona i pao na nulu i danas se u 30min digao na milion...inace igram na stolovima gdje su ulozi 5k-10k, a to su stolovi gdje ulazis sa 100k-2miliona...
Ja sam igrao do milijuna, samo da dokažem sebi da mogu, onda riskirao doša do 1,6 milja i onda sve izgubio, no to mi više opće nije bilo važno.
Meni je nekak besmisleno igrat poker na Face-u, kad nemreš dobit pravu lovu. Rađe treba igrat na full tiltu il nekom drugom pravom poker site-u, jel se može i dić neka lova,čak i ako se ne uplati ništa.
a koje su to stranice na kojima mozes zaradit igrajuci poker da ne upatis nista????
najviše sam imamo 9999993 lool a status mi je 5 mil......osvisnik sam o pokeru
poker na fejsu je postao drek od igre.
treba malo pratit vijesti po netu i igrat freeroll-ove.. najbolje na bwin
poker na fejsu je postao drek od igre.
treba malo pratit vijesti po netu i igrat freeroll-ove.. najbolje na bwin
...aaaaa pametnooo....nisam profesionalka ali imam 14 god i dosta dobro igram......hehe
imam ja 2 m hoce ko kupiti 1 m 5 km
ee hocu ja ako se jos prodaje ako treba dacu za 1,5m 10km
samo reci gdje stanujes i odma dolazim i kupujem :P
pozz evo moj msn pa javi se: rancika_123@hotmail.com
molim odgovor!!!!
lvl 94 23M najvise najveci pot 8 900 000 (boja do asa) pikčr:
Daj posalji jedno 200 k
lvl 94 23M najvise najveci pot 8 900 000 (boja do asa) pikčr:
Daj posalji jedno 200 k
trenutni status: 0 ;)
Pozz,ja sam imao najvise 150m,najveci pot oko 80m,ukupno su me banali vise od 300m a na jednom su mi uzeli 130m i na njega vise nemrem :/
Imam 14. godina pozz :)
kupovao sam cipove preko svoje vize i uspjelo je..onda sam nasao i sestrinu vizu i pokusao kupiti :()....i nisam uspio i onda su mi blokirali kupovanje cipova
i sve lijepo dalje ispunim ali traze neki sigurnisni kod da odblokam mogućnst kupnje di ga mogu nac????
pogledaj na izvodu kartice sa kojom si zadnji puta pokušao platiti