T com bozicne akcije

poruka: 12
|
čitano: 5.297
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
T com bozicne akcije

Vidim da su snizili cijene na pola... e sad bi ja uzo Flat (jer inace imam promet do 15 gb) jer je cijena 100 kn.. ili 80 kn ali ugovor na 12 mjeseci..

I sad oce mi ostat ta cijena i nakon bozica iliti bozicnih akcija...ili ce opet se vratit na "normalu"??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: T com bozicne akcije

Tijekom tih 12 mjeseci ti možeš mijenjati pakete koliko god hoćeš. Ja sam  mijenjao kod kuće pakete dok sam bio kod T-coma.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
14 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Tijekom tih 12 mjeseci ti možeš mijenjati pakete koliko god hoćeš. Ja sam  mijenjao kod kuće pakete dok sam bio kod T-coma.

Flat me samo zanima...necu mjenjat nista

16 godina

Vjerovatno to neće dugo trajati, pa i sam naslov kaže Božićne akcije. Mislim da će ti to trajati samo par mjeseci.

14 godina
neaktivan

zna možda neko dali se to odnosi na nove korisnike ili na sve, recimo meni je istekao ugovor, imam svoju opremu i želim obnovit ugovor, sa 50% popusta?

16 godina

Ako živiš u nekom od većih gradova mislim da nije pametno produživati ugovor. Tu ti je vrhunski B-net koji ima i vrhunske cijene.

14 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Ako živiš u nekom od većih gradova mislim da nije pametno produživati ugovor. Tu ti je vrhunski B-net koji ima i vrhunske cijene.

nemam izbora zaglavio sam na t-scumu

14 godina
neaktivan
T com bozicne akcije

prebacite se na temu.... zanimam me iskljucivo to o tom flatu

EDIT: mogu ja mjenjat pakete vise puta u godini..npr dvaput??

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 10:28 (DuMe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T com bozicne akcije

Mozes svaki mjesec imati drugi paket :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T com bozicne akcije

Ja mislim da ti ostaje pa ipak tada obnavljaš ugovor tj.na 24 mjeseca, na 12 popusta nema, bar sam tako procitao u nihovom cjeniku ali problem je taj dali tu mogućnost mogu ostvariti postojeći korisnici ili samo novi korisnici koji su prvi put na Adslu. I mene to zanima jer također imam paket od 15 gb, i želio bih preći na flat.

Eo citiram sa stranice ovo

''U promotivnoj ponudi koja traje do 31. prosinca 2010. ostvarujete pogodnost popusta od 50% na iznos mjesečne naknade za MAXadsl pristup i promet u trajanju od 12 mjeseci. Ponuda ne vrijedi za pakete prometa 15 GB i FLAT uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci.'' (što znači da vrijedi samo uz potpisivanje na 24 mjeseca) gdje popust traje 12 mjeseci,a ostalih 12 se vraća na standarno)

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 18:04 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Samo za nove korisnike, postojeći mogu dobiti samo HDD. Btw, već se o tome raspravljalo u ovoj temi.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
14 godina
neaktivan
T com bozicne akcije

A sta one instalacije ispod???

ono se mora platit ili ne treba?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice