Eto, izlazi nam još jedan nastavak dosta dobrog Tropico serijala, developera Haemimot Gamesa, ekipe koja je zaslužna i za prethodni nastavk. Tko nezna, u igri igrač preuzima ulogu El Presidentea, glavešine na fikcijskom tropskom otoku i može raditi što ga je god volja, obavlja određene misije, zarađuje na malim ljudima, na koje opet mora paziti inače prosvjeduju pa bude sr*nja, mora se nositi i sa prirdnim katastrofama, pobunjenicima, bolesšću...
Izlazak je zabilježen za 25. 8, osim za PC izlazi i za xBox 360.
Što vi kažete, volite li ovaj serijal i ovakve vrste igara, jesti li ih ikada probali igrati?
Usput, demo je vanka, tako da svi koji hoće mogu probati.

Grafika na najvisim postavkama odlicna, igrivost zarazna.
 Grafika na najvisim postavkama odlicna, igrivost zarazna.
 )
 ) Samo, grafika mi je nekako 'čudna'. Jednostavno nije bistra kao u trojci. Malo sam bacio oko po forumima i vidim da nisam jedini koji je to primjetio. Postavke sam stavio na max, ali svejedno nije kao trojka. Kako god, evo par sličica..
  Samo, grafika mi je nekako 'čudna'. Jednostavno nije bistra kao u trojci. Malo sam bacio oko po forumima i vidim da nisam jedini koji je to primjetio. Postavke sam stavio na max, ali svejedno nije kao trojka. Kako god, evo par sličica..