Tropico 4

poruka: 171
|
čitano: 41.910
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Eto, izlazi nam još jedan nastavak dosta dobrog Tropico serijala, developera Haemimot Gamesa, ekipe koja je zaslužna i za prethodni nastavk. Tko nezna, u igri igrač preuzima ulogu El Presidentea, glavešine na fikcijskom tropskom otoku i može raditi što ga je god volja, obavlja određene misije, zarađuje na malim ljudima, na koje opet mora paziti inače prosvjeduju pa bude sr*nja, mora se nositi i sa prirdnim katastrofama, pobunjenicima, bolesšću...

Izlazak je zabilježen za 25. 8, osim za PC izlazi i za xBox 360.

Što vi kažete, volite li ovaj serijal i ovakve vrste igara, jesti li ih ikada probali igrati?

Usput, demo je vanka, tako da svi koji hoće mogu probati.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 17:39 (thuglife).
Moj PC  
3 0 hvala 9
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Upravo sam odigrao demo, igra je ekstremno zabavna, preporuka svima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Tropico 4

treći dio je bio odličan,znači ovaj može biti samo još bolji.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Tropico 4
NFSPredator0010 kaže...

treći dio je bio odličan,znači ovaj može biti samo još bolji.

Po meni i je, no to je nemože zaključiti iz samog dema, čeka se finalni proizvod.

Impliciram na sve da iskušaju demo, vjerujem da fanovi serijala već jesu, tak oda ovdje najviše mislim na ekipu koja nikad nije igrala niti jedan Tropico.

14 godina
Tropico 4

S obzirom da bolujem od konzolitisa, ljubomorno čuvam sve nježne sate sa dvije omiljene strategije koje su mi dostupne. Civilization Revolution i Tropico 3.

Dakle T4 se očekuje sa velikom radošću. Vesele me najavljene novosti, i iako se načelno radi o uglancanom Tropicu 3 sa 20 novih građevina, novim mapama, igri je upravo to i trebalo, nadam se izostatku bugova i veselim se cruiserima koji će pohoditi moj tropski otok kojim ću vladati čeličnom rukom.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tropico 4

Jedno pitanje...Na prvi pogled igra mi se jako svidja a nikad prije nisam cuo za nju...Ima li potrebe igrati prijasnje serijale ili mogu odmah bezbrizno krenuti halati ovo kad izadje...

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije potrebno igrati ništa prije jer je priča prilično nevažna, mislim da je i nema baš :D.

Potpis
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Ma nema je uopće ( potrebe ), možeš komodno početi od ovoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tropico 4

Tropico je legendarna igra, jedva cekam 4-ti dio.
Btw thuglife u prvom postu ti ne radi link za demo.

BBC2 nick: reader562

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tropico 4

Malo zaigrao T3 nakon što sam procitao,evo par screenova (ubija mi grafu kad je maxed out)

živio silverlight {#}

Me gusta.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Btw Tropico 4 je "vani" {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toTheCore kaže...

Btw Tropico 4 je "vani" {#}

Pretpostavljam za pc, x360 maybe?

14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 16:21 (anabolicaa).
14 godina
Tropico 4

Vadiš mast? :) Daj reci kako funkcioniraju cruiseri, dok mi ne dođe x360 verzija. Kako turisti dolaze do obale? Šatl čamčićima? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 17:34 (briatore).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tropico 4

Odlicna igra!! Moje preporuke svim city simoljupcima{#} Grafika na najvisim postavkama odlicna, igrivost zarazna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tropico 4

Ekipa,nabacite koji SS dok čekamo da nam 'stigne' igra {#}

Me gusta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tropico 4

Na koju foru maknut onaj tupavi krug na sred ekrana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Na koju foru maknut onaj tupavi krug na sred ekrana?

Kakav krug, daj SS.

Inače. počeo sam igrati kampanju, dosta je zabavno, samo ima nekih bugova koji stvarno mogu shebati stvari pa proporučujem učestalo saveanje.

Van toga, igra je zakon.

15 godina
neaktivan
Tropico 4

Htio sam baciti par SS-ova ali mi iz nekog razloga FRAPS jednostavno ne radi u igri.

Neznam,nije mi jasno.

Inace,dojmovi:

-bolje optimizirana od T3

-Grafički i nema velikog pomaka

-Oko 10-15 novih građevina ali sve prijašnje su i dalje tu tako da je zapravo kao DLC neke vrste

-Puno stvari je potpuno prekopirano (edicts,govori,frakcije...) do te mjere da je izmjenjeno samo sučelje

Sve u svemu 6.5/10.

Ovo je zapravo trebao biti tropico 3 jer jednostavno nemogu vjerovati da upalim igru i vidim identične stvari i stavke iz prijašnjeg naslova.

Najbolja paralela koju mogu povući je recimo Fallout 3 - Fallout:New Vegas, dakle, u suštini ista igra sa par kozmetičkih promjena i dodataka.

Razočaran,mada je igra svejedno zabavna ali do određene točke gdje postaje repetativna i zamorna.

Me gusta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Tropico 4

Evo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Zar nije taj krug iz xbox verzije?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tropico 4

Imam problem u vezi igre.Pokrenem i igram neko vrijeme i onda mi se samo zacrni ekran i moram restartirat.Ne znam u čemu je problem,može li netko pomoći?{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tesko je pomoci jer tu u biti moze biti 1000 stvari koje to prouzrokuju, a najprije graficka. Pocni od novih drivera. ( Da je nesto drugo u pitanju reko bi potrazi drugi crack, ali posto igra ide bez cracka to nije 100 % {#} )

17 godina
neaktivan
Tropico 4

Igru igram već igram par dana i zarazna je kao i prethodni Tropico. Premda, ovaj nastavak je nekako fluidniji i zabavniji. Nove zgrade, nove lokacije, kruzeri, baloni, novi spomenici..{#}  Samo, grafika mi je nekako 'čudna'. Jednostavno nije bistra kao u trojci. Malo sam bacio oko po forumima i vidim da nisam jedini koji je to primjetio. Postavke sam stavio na max, ali svejedno nije kao trojka. Kako god, evo par sličica..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tropico 4

moze li mi neko pojasniti rudnike i izvoz ruda i ostaloga,trebao sam izvesti zlato,napravio 3 rudnika,koja su nakon kratkog vremena prestala raditi,pa sam skontao da trebaju biti blizu onih stijena(?) to sam rijesio .Sad trebam izvesti 500 secera ,napravio sam 3 farme i proslo je dosta vremena ali nista nije izvezeno,isto trebam smoked beef(kako se to uzgaja na rancu)??? napravio sam ranceve ali nista? Pomozite ovo mi je prvi tropico

EDIT:izveo sam secer,ali jos nisam siguran kako sve funkcionise treba mi opet neko pojasniti

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 23:55 (Borisbc2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borisbc2 kaže...

moze li mi neko pojasniti rudnike i izvoz ruda i ostaloga,trebao sam izvesti zlato,napravio 3 rudnika,koja su nakon kratkog vremena prestala raditi,pa sam skontao da trebaju biti blizu onih stijena(?) to sam rijesio .Sad trebam izvesti 500 secera ,napravio sam 3 farme i proslo je dosta vremena ali nista nije izvezeno,isto trebam smoked beef(kako se to uzgaja na rancu)??? napravio sam ranceve ali nista? Pomozite ovo mi je prvi tropico

EDIT:izveo sam secer,ali jos nisam siguran kako sve funkcionise treba mi opet neko pojasniti

Šečer ti ne ide odmah, treba čekati, mislim da za smoked beef treba imati prerađivački facilty, isto vrijedi i za zlato, mada i meni često stoji bez posla, ali izvede se eventualno.

13 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Borisbc2 kaže...

Šečer ti ne ide odmah, treba čekati, mislim da za smoked beef treba imati prerađivački facilty, isto vrijedi i za zlato, mada i meni često stoji bez posla, ali izvede se eventualno.

ne vrijedi isto za zlato ja sam samo napravio gold mine i to je to.. 

EDIT:Nasao sam ono za smoked beef,ima dole :) nego gdje trebam praviti rancheve,i ostalo ,blizu cega?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 0:40 (Borisbc2).
16 godina
neaktivan

Ja sam napravio i prerađivaonicu odmah za mineom, tako da ni neznam jeli potrebna, s njom mi je izvozilo.

13 godina
neaktivan
Borisbc2 kaže...
thuglife kaže...
Borisbc2 kaže...

EDIT:Nasao sam ono za smoked beef,ima dole :) nego gdje trebam praviti rancheve,i ostalo ,blizu cega?

16 godina
neaktivan

Rančeve gdje hočeš, samo biraj koju vrstu stoke želiš, krave, ovce ili ljame ( što već ), svake imaju prednosti i mana, ako već hočeš smoked beed predpostavljam da biraš krave ( cattle ).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice