Pro Evolution Soccer 2012>>>KONAMI<<<The Future Is Coming!
October 2011...
http://www.hcl.hr/vijesti-prvi-pro-evolution-soccer-2012-detalji-4989-27.html
Zanimljiva igra.
Pro Evolution Soccer 2012>>>KONAMI<<<The Future Is Coming!
October 2011...
http://www.hcl.hr/vijesti-prvi-pro-evolution-soccer-2012-detalji-4989-27.html
Zanimljiva igra.
Evo koji od ponuđenih pesova vam je najbolji.. zabavniji za drustvo? za mene pes 2010 definitivno.. mada mi je pes 2012 bolji ako se patchira gameplay.
anketa o najboljem pesu bez PES6-ice. gthoh..
e jel mi moze neko pomoc...znaci sve je s pesom bilo u redu i odkad sam instalirao nove drivere za graficku,pocelo je nes kenjat,znaci kad krenem igrat tekmu po terenu se pojavljuju neke crne crte i po tribinama isto nezz ni kako bi to opisao al nezz kako to rijesit pa ak neko moze pomoc :)
e jel mi moze neko pomoc...znaci sve je s pesom bilo u redu i odkad sam instalirao nove drivere za graficku,pocelo je nes kenjat,znaci kad krenem igrat tekmu po terenu se pojavljuju neke crne crte i po tribinama isto nezz ni kako bi to opisao al nezz kako to rijesit pa ak neko moze pomoc :)
Jednostavno se onda vrati na stare drivere pa vidi dal ti je opet tako...
evo probao sam i opet je isto znaci nije do drivera :(
a jesi probao reinstall igre? i btw jesi li sve lijepo sa driver sweper obrisao sve pa stavio stare drivere ?(samo ako imas AMD Graficku)
jesi probao igrati neke druge igre nakon što si stavio te nove drivere? meni po toj slici izgleda kao da grafa baca artefakte. Ajde provjeri temperature grafe odmah nakon što izađeš iz igre.
Sa fire patchem igra je No 1.
e hvala vam na savjetima budem vidio ovo sto ste mi predlozili...ali zaboravio sam reci da se pojavi poruka nekog errora dok ulazi u igru al mogu svejedno igrat pa je mozda i do toga,a i kad izadem iz igre pojavi se ono "Pro evolution soccer 2012 has stopped working" i tako svaki put kad izadem pa sam mislio da je mozda i do patcha(inace instaliran mi je PESVN patch 4.4)...pa cu pokusati instalirati novi pa da vidim
Sta tah patch dobra donosi gameplayu?
evo cini se da se to pojavljuje i u drugim igrama...temperatura je oko 68 stupnjeva kad izadem iz igre
evo cini se da se to pojavljuje i u drugim igrama...temperatura je oko 68 stupnjeva kad izadem iz igre
Temp je manje vise ok..btw koju grafku uopce imas? a ako ti je tako u drugim igricama onda je vjerojatno hardwerski problem grafke..
ati radeon HD 2600 pro...stara je,al drzala se dosad dobro :D
Sta tah patch dobra donosi gameplayu?
Popravlja sve osim retardiranog golmana.
Imam jedan problem. Kupio sam gamepad logitech f510 i sve je OK osim jedne stvari. Kad zabije gol igrač na gamepadu ili nekad obrnuto igrač na tastaturi pritisne tipku Esc i igra se nastavi, međutim kad igrač na gamepadu treba pritisnuti tipku Esc (ne znam koja je to tipka, ne reagira na niti jednu) nastaje problem i igra se ne može nastaviti jer se može gledati samo replay gola. Kako se u postavkama može namjestiti koja je tipka na gamepadu escape?
To ti je zato što ti je joystck player 2, a tipkovnica player 1. Player 1 kontrolira snimke kad igras single player. udji u pes setting i stavi da je logitech player 1.
Nije problem u tome, kad stavim single player a želim igrati s gamepadom to i napravim i koristim esc na tipkovnici. Problem je kad igram protiv nekoga tko igra na tastaturi. Onda kad on zabije gol pritisne esc i sve je ok, međutim kad ja zabijem gol ne možemo nastaviti igru.
e to je vec cudno, da ti nisu select i start zamijenjeni? Jel ti u settings ista namjesteno na start. provaj stavit start na L2, mozda ti na joysticku ta tipka ne radi.
imas li orginal pes ili neki crack ili neki patch na njemu?
To je bio problem, na start je automatski stavio neku tipku koja ne postoji na gamepadu. Puno hvala, ako ti zatreba kakva usluga slobodno me kontaktiraj na PM.
To je bio problem, na start je automatski stavio neku tipku koja ne postoji na gamepadu. Puno hvala, ako ti zatreba kakva usluga slobodno me kontaktiraj na PM.
Aj prođi mi sutra kolokvij iz matematike.
Evo koji od ponuđenih pesova vam je najbolji.. zabavniji za drustvo? za mene pes 2010 definitivno.. mada mi je pes 2012 bolji ako se patchira gameplay.
Od ponuđenih 12, svakako, ali od ostalih 6 i 4.
evo tu se vidi gore na tribinama,a nekad zna biti i po terenu pa je onda pogotovo neigriv
Skini 3DAnalyzer i ukljući Hardware T&L.
Zna li netko zasto se događa framedrop par sekundi kad je lopta blizu gola. Baš je iritantno postalo, a mislim da ne bi trebao imat problema s tim (6850 + 955 BE).
Super, pogotovo prvi gol.
Super, pogotovo prvi gol.
Ta dva gola su bila za pobjedu tj drugi :)
Jel ti protivnik prekinuo il je ostao igrat?
Jel ti protivnik prekinuo il je ostao igrat?
Ostaju igrat.Ako izlaze onda ti je način alt+f4 xD.Nema onak ko an fifi quitanja :)
U Fifi quitaju mnogi čim povedeš 1:0, tu je onda bolje.