PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 809.552
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PES 2012

a i nije toliko puno. ja sam svoj pes platio 240 kn u algoritma a cd key bi te dosao i manje.

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
14 godina
Re: PES 2012
Korny1603987 kaže...
B-52 kaže...

Da vas pitam..dal ovu igru uopce mogu igrati 4 igraca na kompu/laptopu (2 na 2) ??

da mogu, samo treba naštimati u Settings prije nego uđeš u igru.

Netko je pitao za tipkovnicu....

D - pucanje i dozivanje AI kolega u pomoć

S - dodavanje i osobno oduzimanje lopte

A - uklizavanje i nabacivanje

W- trčanje

E- dodavanje u for i izletanje golmana

(ostalo standard)

Samo prvo u vanjskom settinsu promjeni si da ti je donje dugme umjesto X -- S

Zadnji PES sam igrao prije 3 godine, a danas sam nabavio ovaj 2012. Budući da za sada igram na tipkovnici nisam još uvijek skontao koja je tipka u obrani da se promjeni igrač s kojim se upravlja(to je prije bila tipka s, a d je bilo za oduzimanje, a uklizavanje), kako napraviti dupli pas (to je prije bilo tipka s + još jedna tipka istovremeno)?

12 godina
protjeran
PES 2012

Molio bi pomoc oko nekih trikova koji se mogu na tipkovnici jer joystickova neam kod kuce.Znaci kako neke finte da napravim ? . Neke posebne stvari ako se mogu molio bi vas da mi kazete jer inace igram samo na joysticku :/

0 0 hvala 0
13 godina
PES 2012
Kako dodat tocnu loptu?Znam da zvuci glupo al kad igram s bratom svako trece dodavanje je krivo iako ja usmjerim strelicama u pravu stranu on doda sasvim negdje drugdje!Najvise mi digne tlak kad sam u napadu i hocu dodat slobodnom i blizem igracu on doda daljem i pokrivenom igracu!Dali je to do igrice tj do kvalitete igraca ili jednostavno igrica nije savrsena ili pak ja nesto radim krivo?Dali itko moze svaki put dodat tocnu loptu i pritom nemislim na one duge lopte u napad nego ovak da ti je par igraca oko tebe i da svaki put moze dodat kome zeli?Volio bi da mi malo pobolje objasni kako to radi:)Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Tole1710 kaže...
Kako dodat tocnu loptu?Znam da zvuci glupo al kad igram s bratom svako trece dodavanje je krivo iako ja usmjerim strelicama u pravu stranu on doda sasvim negdje drugdje!Najvise mi digne tlak kad sam u napadu i hocu dodat slobodnom i blizem igracu on doda daljem i pokrivenom igracu!Dali je to do igrice tj do kvalitete igraca ili jednostavno igrica nije savrsena ili pak ja nesto radim krivo?Dali itko moze svaki put dodat tocnu loptu i pritom nemislim na one duge lopte u napad nego ovak da ti je par igraca oko tebe i da svaki put moze dodat kome zeli?Volio bi da mi malo pobolje objasni kako to radi:)Hvala

odi tamo u personal data i na pass support makni sve crtice... tako ce tocno dodavati gdje ti usmjeris

14 godina
PES 2012

Evo imam pes i sve mi je po njemackom ima li kakav patch ili nesta da bude po engleskom?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

igrica je super sad s novim patchom

0 0 hvala 0
14 godina
CroChef kaže...

sta je bolje?

14 godina
CroChef kaže...

.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 0:02 (maxy0).
13 godina

To care.Bas sam to trazio sad je bolje 5 puta!Jel imas jos kakav savjet da nesto promjenim tamo da se poboljsa igra.Meni je to sve ostalo defualt kak sam igricu instaliro to nisam diro osim sad tog sto si reko.

14 godina
PES 2012

Što je bolje u 1.3 patchu?

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

zeli li se neko zamjeniti za pes 12? ja mu dajem MW3 ili cod4 org key + xfire 4000h ?

0 0 hvala 0
14 godina
PES 2012

ZNIMaju me 2 stavri... jel postoji opcija kad npr. u igri stisnes za dodavanje i da prekines to, ili za nabacijavnje pa onda da prekines??? i jos me zanima jedna stvar, kad ti protivnik u kontri 1 na 1 s golmanom sta trebam stinsut da mi golman ostane na golu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PES 2012

Pozzz

Imam par pitanja:

Kako pri korneru da kontrolisem drugog igraca, a ne onog ko izvodim, a igram na tastaturi, i da li je to uopste moguce????

E a sad master league... Igram i prijateljske i Ml opene i pobedjujem ljude iz svih divizija(ukljucujuci i iz 1) a i dalje ne mogu da skupim pare za boljeg igraca od Floro Floresa, jer mi sve ostale pare idu na obnove ugovora, da li postoji sistem ili svi imate (imali) isti problem??? {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

jel zna tko šta je na facebooku myPES

0 0 hvala 0
14 godina
Tomislavv kaže...

jel zna tko šta je na facebooku myPES

neznam tocno al sam se registriro i sad sam se financijski oporavio u MLO :D

14 godina
PES 2012

sad sam skuzio jos jednu PREJADNU stvar.. kad se igra od 85 minute pa nadalje obrane ko da i nema... samo se prolazi... i ja isto tako zabijam golove i nevjreojatno je to glupo... sad igram i vodim lika iz D1 3-2 i 88 i 90+ mi zabije 2 gola... pa dije bio cijelu utakmicuuuuuuuuuuuuu!!! gro sam isfrustriran

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 0:46 (maxy0).
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

sad sam skuzio jos jednu PREJADNU stvar.. kad se igra od 85 minute pa nadalje obrane ko da i nema... samo se prolazi... i ja isto tako zabijam golove i nevjreojatno je to glupo... sad igram i vodim lika iz D1 3-2 i 88 i 90+ mi zabije 2 gola... pa dije bio cijelu utakmicuuuuuuuuuuuuu!!! gro sam isfrustriran

Ti mora da sanjaš,kako se to meni nikad ne dogodi,to ti je zato što možda neznaš obranu igrat.

@Tomislavv-myPes ti je aplikacija na facebook-u koja ti prati online i offline rezlutate pritom se moraš regat na myPesu i upisat podatke u pesu na   personal data.Također možeš se učlanit u ligu i međusobno igrat s frendovima itd itd.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 15:20 (Tommy_123).
14 godina
Tommy_123 kaže...
maxy0 kaže...

Ti mora da sanjaš,kako se to meni nikad ne dogodi,to ti je zato što možda neznaš obranu igrat.

@Tomislavv-myPes ti je aplikacija na facebook-u koja ti prati online i offline rezlutate pritom se moraš regat na myPesu i upisat podatke u pesu na   personal data.Također možeš se učlanit u ligu i međusobno igrat s frendovima itd itd.

da da, znam igrat 85 minuta a ovih 5 ne.. 

14 godina

Izmjene? Ja sam par tekmi tak pop*sio, frend napravi izmjenu i u prvoj akciji mi pretrci beka/centralnog ko da ga nema,...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
neaktivan
PES 2012

Nisma čitao cijelu temu, ali neka.Preporučio bih instalirati oficijelni patch 1.3 (koliko znam ne treba prije njega instalirati stare patcheve), pa onda PESedit patch (sa fixom), te na njega instalirati Game Tool, te u game toolu dignuti težinu lopte na normal a brzinu na 40 ili mrvicu više.

Koliko sam primjetio gameplay je puno bolji nakon što se sve ovo instalira.Mislim da oficijelni patch 1.1 / 1.2  i 1.3 poboljšava collision (sudaranje igrača), tj sada je puno realističnije naguravanje, padovi, popikavanja,  a naročito su poboljšali uklizavanje koje je sada konačno svrsishodno, a ne da ko prije igrač praktično samo sjedne na dupe, bez da je otklizao barem metar.Puno bolje.Naravno golmani su puno bolji, što svi znaju.Ne možeš samo tako više zabiti sa 40 metara, čak ni sa Kikijem.Likovi pravovremeno istrčavaju, boksaju loptu iz kornera, uglavnom veliko poboljšanje.

PESedit patch je jednostavno obvezan.Sve moguče lige i licence + još koječega.

Gameplay tool je po meni isto tako bitan, u orginalu mi je uvijek bilo za poludit kada u solo napadu u trku krknem loptu sa namjerom da bude pristojan šut po golu, kad ono lopta se fino otkotrlja po zemlji golmanu u rukice, onak, ko da je lik pucao snagom neke bakice sa gihtom.Zato loptu malo otežam (sa light na normal) i dignem brzinu lopte sa orginalnih 35 na 40 ili 45 (od mogućih 60), ne dizati više od 45 jer je onda šut ko iz topa a i dodavanje je prebrzo, uglavnom shebe igru ako se digne više od 45.

I da, naročito mi je dobro što se tu može isključiti onaj logo u prekidu igre, a mo že se isključiti i repriza ofsajda, faula itd (ja isključim logo, ofsajd i faul).

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 20:14 (Baotica).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
PES 2012

Aj netko da odigramo par tekmi online.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

Koliko zauzima na HD PES 2012?

0 0 hvala 0
15 godina

Na poslu sam pa neznam točno, ali 6-7 gb cca.

13 godina
neaktivan
PES 2012

Zasto kad igra football life recimo s Barcom nemam prve postave tj. Messija i drustvo?

1 0 hvala 0
13 godina
PES 2012

Pozdrav..

Skinuo sam igru preko to+enta,i odlicna mi je.

Gdje mogu kupiti key najjeftinije i dali se preko necega spajam kao u bf3 preko origina ili ?

I dali je moguce saveane statse kopirat u original ?

Znaci imam save i htio bi sada kupit igru.

Sta mi je cinit ?

Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

Ovu igru nisam igrao jos od PES-a 2008. Danas sam kupio cd instalirao i mogu reci da me je iznenadila. Stvarno dobra igra dosta realno napravljena.

[url=http://flertanje.com/]Chat[/url]

0 0 hvala 0
14 godina
schwarz3108 kaže...

Zasto kad igra football life recimo s Barcom nemam prve postave tj. Messija i drustvo?

Kad skupiš dovoljno onih GP poena(po 5 ili 10 ih dobivaš po tekmi msilim) onda otiđi na "Extra content" i tamo pod "Mode expansion kits" odaberi "Master League 3"...time otključavaš originalnu postavu klubova za ML...košta 100 tih GP poena

A ja sam upravo zbog pesa potrgao usb sabirnicu na kompu i iskrivio usb za joystick...dosta dobrih stvari su napravili,ali način na koji protivnici zabijaju golove je smiješan...Ulaze mi svakakvi šutevi,najčešće kod ubačaja sa strane pa onda protivnik ukliže a lopta se kotrlja 0,02m/h i uđe u gol pored golmana koji se baci na nju i ne potrudi se uopče ispružiti ruke do kraja te ga lopta zaobiđe,umjesto da je lagano pokupi bez ikakvog bacakanja...Također tamo neki žnj igrači mi prodaju finte,a svaki protivnički izbačaj iz šesnaesterca,(glavom,nogom,guzicom) je precizniji od bilo kojeg Xavijevog proigravanja u RL...Još jedna stvar su slobodnjaci...također žnj igrači mi zabijaju rašljoke bilo sa 16 ili 30 metara,a ja jadnik pokušavam staviti najvišeg obrambenog na liniju kako bi slučajno izbio glavom...ali,ti šutevi su ipak preprecizni...također su svi protivnici brzi ko Usain Bolt i okretniji od Messija,dok se moji ni s puževima nebi mogli utrkivat...Uklizavanja su loša,pa na tekmi uklizujem jednom ili dvaput jer svako uklizavanje nosi i žuti karton...nekad mi neće suditi penal ili očigledni prekršaj dok s druge strane protivniku sudi sve...da nije igra,reko bih da tu plave kuverte imaju svoju ulogu :/

To su neke od negativnih stvari koje sam primjetio,ima i dobrih ali njih se trenutno ne mogu sjetit.

Jedino pitanje je:ako skinem DLC,hoću li kasnije moći instalirati PESEdit patch?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 18:11 (Ćoby).
14 godina
PES 2012

aaaaaaa sad u competiton-u na MLO vodim u finalu 2-0 i izbaci me internet.... ja to nekuzim.. sve normalno radi i izbaci... pa poludio sam ko nikad... brijem da cu izbrisat ovaj pes prije neg sto poludim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drahic kaže...

Pozdrav..

Skinuo sam igru preko to+enta,i odlicna mi je.

Gdje mogu kupiti key najjeftinije i dali se preko necega spajam kao u bf3 preko origina ili ?

I dali je moguce saveane statse kopirat u original ?

Znaci imam save i htio bi sada kupit igru.

Sta mi je cinit ?

Tnx

Anyone...?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice