No More Room in Hell

poruka: 6
|
čitano: 2.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
No More Room in Hell

Da li neko igra ovu igru ? 

NMS NMS

Malo sam pratio igre po Steamu i neki dan je izbačena ova igra, nekada je bila mod za Half Life 2 ali sada su je bacili na Standalone game i free to play, taj mod je 2011 godine od PC Gamera i ModDB-a dobio nagradu za mod godine.

Igra kada je bačena na steam je postala "hit" te je u samo 2-3 dana dobila vise od 900 punih servera te me je zainteresirala i skinuo sam ju i sada se ne odvajam od nje, igra je dosta dobra i zanimljiva ko voli timsko igranje.

Evo par riječi o samom gameplayu.

Zombiji, ako ih volite kao i timsku igru mogli bi ovo probati, izaberite svog karaktera i joinajte se sa prijateljem ;)

Igra se dijeli na 2 moda (NMS, NMO), nms je dakle Survival mod gdje zajedno sa 8 igrača nastojite preživjeti što više valova zombija, igra je izrazito timska, zajedno skupljate municiju oruzije i buksate se po kućama, municije je jako malo tako da sve vise zahtjeva skill sa Mele weapons.

NMRIH NMRIH

Drugi mod je nmo a to je Objectiv gdje zajedno sa 8 igrača prelazite misije, dakle idete po jako dugim mapama, preživljavate i mozgate, trudite se doci do kraja da ne umrete, branite jedni druge i pomažete igra je jako izazovna i teška, zombiji vas mogu inficirati te morate uzimati pilule svakih 10-ak minuta, mogu vas takodjer samo raskrvariti tako da vam je potrebna samo bandaža ili zavoj.

Igrica je jako ubalansirana, izazovna i jako dobra, igra je od prije par dana na steamu te su već 2x update-a izašla i najavljuju ih još mnogo, svaki dan je sve više mapa. 

3-4 moja frenda i ja ovo igramo, pa ako se još neko zainteresira neka igru skine na steamu i pridruži nam se na team speaku, jedini uslov je imati minimalno 17 godina. 

Team Speak ip: 176.57.128.225:6666
pw: dayz

Pozzz 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 21:05 (SmajicAmar).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
No More Room in Hell

Upravo sam je skinuo i djeluje zanimljivo. Jel igra jos neko ovo da odigramo malo veceras?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
No More Room in Hell

Tema zaspala? nema igraca?

RAMPAGE

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
No More Room in Hell

Jel se može igrat singleplayer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
No More Room in Hell

igra je free na steam-u , valjda moze ja sam jutros skinuo i malo igrao mp.

RAMPAGE

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
No More Room in Hell

Da li je tema jos aktivna,ako neko zeli igrati CO-OP neka se javi.

why drink and drive when you can smoke and fly
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice