Rijeseno je.Ugl jel igra jos tko ovo?
Ak oda koji serveri?
Rijeseno je.Ugl jel igra jos tko ovo?
Ak oda koji serveri?
Ok je igra,ali glupo mi je to sto
kada te ubi zombi ili ljudi,izgubis sve sto si nasao po putu.
Kad bi postojao sistem da sacuvas te stvari,biloi bi fora.
Pa odes u safe zonu i tamo pospremiš u global inventory
Ajde tko igra nek me doda na stim tr4nc3oon pa da igramo skupa
Sta je ovo,neki update dosao.Igra se sada zove drugacije.
Ugl, sada mi frame rate drop radi. xD
S obzirom da su promijenili ime igre iz "The War Z" u "Infestation: Survivor Stories",promijenio sam i ja naslov ove teme.
Trazim hrvatski clan koji bi htio igrati war z i neku grupu ljudi za pvp mozete mi se javiti na facebook(Luka Wallflip) i na skype (luka.herceg1)
To sranje ide u free to play u 10 mjesecu.(To su objavili i odmah izbrisali na twitteru.)
I šta s nama koji smo platili "to"?
Ma igrica je uzas i ovak i onak tak da bila ona free to play ili ne i dalje mi je zao kaj sam dao i lipe za nju
Ma to je sad cisto zezanje sa njihove strane mislim da ce oni izgubit i ovo malo fanova kaj imaju
ko zna kad ce oni izbacit stronghold servere van
da ima mozda bi i malo poceo igrat da vidim cega sve uopce ima
Nemoj kupovati ovaj poluproizvod, ne vrijedi niti kune.
Dal igra neko od vas jos ovo ili dayz ?
Dal igra neko od vas jos ovo ili dayz ?
Ma jok,davno je ovo propalo
Te dok ne izade dayz standalone
Misliš ako izađe?
ljud ja kupio ovo smeće... umjesto da sam armu kupio.. ali nema veze doci ce arma na red....
stalno me punkbuster kicka a sve sam updatovo....... nisam cheater.... svakih 15 min me kicka i nemogu vise igrat......
Znam, nema problema za armu, armu cu kupit
E momci, ako neko igra Infestation ili DayZ može doći na naš Team Speak, nas 10-ak tu igra.
Team Speak: 176.57.128.225:6666
Pw: dayz
Ima nas hrpa tu koji igramo DayZ a jos nekih 20-ak igrača koji su prestali ali će se vratit kad izađe standalone, pa eto ako hoćete možete i vi doći igrati sa nama, najviše igramo DayZero.
A što se tiće Infestationa/warz-a ja sam ponovo krenuo igrat ali nema nas bas koji ovo igramo, i koji su igrali otisli su, pa ako neko ima da voli ovu igru pa da se Team up :)
Pozzz
Krenuo sam ponovo igrat, nakon ~godinu dana.. Tadašnji War Z mi je na verziji 0.9.4 i updater neradi.. sad skidam opet.. i sta je najbolje nemogu prebacit igru na steam.. -.-
Jel se isplati ponovno instalirati na steamu? Da li se zadnjih mjeseci pomaklo nešto na bolje?
nakon godinu dana neigranja, dočekao me prazan inventory, 0 charactera, ali i 2700GC na accu :)
Tko igra non-steam verziju neka mi posalje PM pa da zaigramo malo