CoD 5 crash problem zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CoD 5 crash problem

ovak dok igram cod5 sve super radi bez laggova i slicnih gluposti al nakon jedno desetak minuta me izbaci van i javlja neki error da windowsi ce nac problem i onda javiti...otisao sam na stranicu can you run it da nije slucajno do konfiguracije al mi javlja da je sa komponentama sve ok al da mi OS ne valja...imam windows 7

can you run it report can you run it report

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: CoD 5 crash problem
Puljac10 kaže...

ovak dok igram cod5 sve super radi bez laggova i slicnih gluposti al nakon jedno desetak minuta me izbaci van i javlja neki error da windowsi ce nac problem i onda javiti...otisao sam na stranicu can you run it da nije slucajno do konfiguracije al mi javlja da je sa komponentama sve ok al da mi OS ne valja...imam windows 7

hmm sumnjam da bi win 7 trebao bit problem jer sam ja prešao cijelu igru bez problema na sedmici. Probaj stavit compatibility mode for XP i onda pokrenut igru

Waiting for Mafia II ---24.08
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 13:09 (Gamer71).
15 godina
neaktivan

jel si pogledao sliku(bas pise da win 7 je problem)btw jer bi mi mogo na PP poslat link od toga i malo poblize objasnit sto to tocno radi

15 godina
neaktivan
Puljac10 kaže...

jel si pogledao sliku(bas pise da win 7 je problem)btw jer bi mi mogo na PP poslat link od toga i malo poblize objasnit sto to tocno radi

link??? od čega link?

odeš na ikonu od CoD-a 5 na koju ulaziš u igru, desni klik, propertis, compatibility mode i stavi windows xp SP 3. Ok i pokreni igru.Namigiva

Waiting for Mafia II ---24.08
17 godina
neaktivan
CoD 5 crash problem
World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice