Champions Online

poruka: 89
|
čitano: 14.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Champions Online

Trazio sam u trazilici i naisao samo na temu pod gamemaster komentari. Ako tema o doticnoj postoji pobrisite ili spojite u istu :D

Puno gameplay videa na youtube-u i sada se vec lagano mogu stvarati pozitivne i negativne stvari o doticnoj. Po vidjenom mogu slobodno reci da igra izgleda obecavajuce, zabavno i za svakog marvel/superhero fana dream come true :D

Volim stirpove, DC/marvel i sve slicne price i radnje o superjunacima i villansima. Sada cete razmisljati ovaj sigurno nije objektivan, ali jesam. Ono sto ja zasita cekam je STO i SW TOR, eto sada znate kakva tematika mene uistinu zanima ^^

Jedina stvar zbog koje bi moja objektivnost mogla biti dovedena pod sumnju je cinjenica da sestomjesecna preplata na CO garantira upad na STO betu ^^

Naravno da ne bi platio takvu preplatu u koju su upleteni poveci novci bez da igra vrijedi hype-a. Niti cu to uciniti pri kupnji retaila jer je nisam odigrao i ne znam tocno kako funkcionira in game osim po vidjenom na youtube-u sto i nije dovoljan faktor za ocijenjivanje igre.

Ono sto sam vidio na videu i sto svi hvale je character creation. Ljudi provedu satima kreirajuci svog lika jer opcija je gro i to je nesto sto cini CO posebnijim od ostalih mmo-a. Jos nesto sto cini CO posebnim je kreiranje svog glavnog villaina, how cool is that :D

Evo moje misljenje je predstavljeno ono sto me zanima je in game iskustva. Ima li netko s foruma da je sudjelovao u closed beti i sada u open beti? Volio bi znati dojmove i hoce li ova igra drzati igrace, ne zanima me rusenje wow-a jer to nije ista ekipa igraca.

This is usually the part where people start screaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

lol sta nitko nije cuo za ovu igru? haha ok moderatori nema smisla drzati temu otvorenom jer ovo je sramota za naslov ^^

Mislio sam da ce biti ekipe sto vole takve tipove igara i koji su igrali coh i cov jer CO je 10 puta bolja igra ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

ja sam bio u open beti i mogu ti samo reci da je igra strava. Igrao sam wow i warhammer online mogu ti reci da je champions zabavnije od te dve igre Smijeh. Postao sam sazet tekst o tome na forum.hr pa tamo pogledaj i pitaj samo ako te jos nesto zanima.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Champions Online

Igra je odlična. Ja nabavio 6-day sub. :)

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 18:46 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Odlicno, do sada sam cuo samo pozitivne stvari o CO-u tako da vise niti ne sumnjam u kvalitetu igre. Naxeem nice, ako si se vec preplatio na lifetime mora da igra vrijedi, ipak nije mala lova u pitanju.

Ja sam vise razmisljao o sestomjesecnoj preplati, realnija mi je ta cijena, a bonusi koje dobim su zadovoljavajuci :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Champions Online

Pa u godinu dana, 12*$15 platim $180. Ako ću igru igrati do izlaska STO, odlično mi paše.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Pa u godinu dana, 12*$15 platim $180. Ako ću igru igrati do izlaska STO, odlično mi paše.

Ja takodjer mislim igrati do izlaska sto-a, ali ne znam koliko ce me drzati. 6 mjeseci meni cisto dovoljno, mislim da bi closed beta tada trebala poceti. Da radim sigurno bi upiknuo lifetime, ali eto nisam trenutno zaposlen pa cemo ici na slabiju varijantu ^^

Evo nesto sto me zanima za one koji su sudjelovali u beti. Koliko sam ja shvatio biti ce dvije price pri lvlanju. Moci ce se pratiti prica u manhattanu i u desertu. Nisam siguran jeli to kombinirano ili cemo se morati odluciti za jednu stranu? Takodjer znam da se moze kreirati svoj villain. (svakako me ispravite ako negdje pogrijesim ili ako sam nesto izostavio)

PvP ce biti arena based, nesto kao ring fightovi. Za pve nisam siguran, ali mislim da ce biti klasicna borba s glavnim villainom i njegovim pobocnicima i Heroes saves the day ^^

Letenje ce biti dostupno od pocetka, nisam sigurno kolika ce biti min i max brzina letenja. Glavna stavka je char creation screen koji moze potrajati satima i to me najvise uzbudjuje hehe  Takodjer comic book grafika odlicno pristaje ovoj igri i tu nemam nikakvih primjedbi :D

Sve u svemu igra koja obecava :D

16 godina
neaktivan
Champions Online

Vidim sve znas vec Osmijeh.

Dolazi 4.9 u eropu nadam se da ce i kod nas u isto vrijeme...algoritam zna cesto kasnit sa igrama...Mršti se

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pa budi pametan pa podijeli sa još jednim ili dvoje.:) Izađe jeftinije.

16 godina
neaktivan
Champions Online

e otkud vi nabavite npr. 6 months sub. i po kojoj cijeni???

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Champions Online

Moram se ispraviti: placeno je 60+30 USD za 6month sub, a ne lifetime. Nas dvojica. Oboje slabo vremena imamo pa nam paše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ja sam nazalost stigao samo 3 dana igrati open betu prije nego su ju ugasili, i zbilja sam odusevljen.

Nazalost, kako mmoi funkcioniraju, zasad necu uzimati sub, posto placam vec Lotro, i sad sam preorderao AION.

Sa likom sam se igrao pola sata. Kreacija je zbilja vrhunska. A i sami stripovski feeling, te mogucnost apsolutnog odabira sto ces od skillova uzimati. Jedino sto to predstavlja problem u kasnijem raidanju, morat ces svaki put objasniti koje si spellove uzeo.

16 godina
neaktivan
Champions Online

Beta jos traje do sutra ja mislim... Aion vidio sam igru ali mi ti azijski mmo nekak ne leze... Sa championsi sam stvarno zadovoljan i kupujem ih cim dodu u "ljepu nasu"....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Cudi me sto nema preordera u algoritmu ili crovortexu za CO :O

Ne znam jeli ovaj podatak tocan, ali CO bi trebao na police 1.9. !?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

nije tocan... 1.9 amerika, 4.9 europa, hrvatska?? valjda isto 4.9

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dal se zna cijena koja ce biti? Gledam na amazon.com $46.99, a na amazon.de EUR 49,95. Ko tu koga?

16 godina
neaktivan
Champions Online

400 kn MAX...nesto nize oko 380 kn... toliko kostaju sve igre za pc nove... pretplata ce biti ko i druge vjerovatno 200 kn 2 mj. nemoze i nesmije biti veca jedino manja..ali sumnjam.. 200 kn klasika.

0 0 hvala 0
18 godina

Cudi me da ljudi jos ne znaju kako je skroz ista stvar dolar i euro u kreiranju cijene.

PS3 vani 300$ , tu 300€.

Isto tako je i sa igrama, cd-ima i ostalom robom.

17 godina
zagrebchanec kaže...

nije tocan... 1.9 amerika, 4.9 europa, hrvatska?? valjda isto 4.9

Na Steamu je dostupan od 01.09. i na europskoj verziji.

Bar tako za sada pise osim ako ne promjene iznenada.

Doduse, jos uvijek se ne moze kupiti niti ima definiranu cijenu, pa...

16 godina
neaktivan
Champions Online

onda super ali ja necu kupovat prek steama... cijena nece biti veca od 400 kn sto posto... samo da mi je znat kada ce algoritam to dobit... nisu jos nista najavili...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Sada sam se nekako poceo dvoumit izmedu aiona i champions-a... Neodlučan oba dvije su super, aion malo bolje izgleda, a i ima pvp-a vise... ali ga nisam probao na beti pa neznam sto cu dobiti ako ga kupim... jaooooo...Neodlučan

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Champions Online

GAME i Direct2Drive nude drastično jeftinije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Kaj mislite AION ili CHAMPIONS ONLINE!!!Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Champions Online

ja čekam Star Trek Online, j......š  Champions Online

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zagrebchanec kaže...

Kaj mislite AION ili CHAMPIONS ONLINE!!!Smijeh

Champions online definitivno, ali necemo sada ulaziti u tu diskusiju ovdje. Imas komentare vezane uz aion i co u ovoj temi ;)

Jos sest dana do izlaska :D

18 godina
neaktivan
Champions Online

Early start je već počeo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Sada kada sam malo citao o aion-u shvatio sam da je igra za k***c xD previse me podsijeca na guild wars. Aion bi igrao samo kad bi bila besplatna jel ne nudi nis novo i posebno.

A do onda CHAMPIONS ONLINE Smijeh Jos 6 dana jedva cekam...!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

naxeem aj reci kakvi su ti dojmovi i isplatili se kupit igra?? Koliko ti se cini da igraca igra?? Puno,malo...

Kojih moci vidis da ima najvise??

Jesu li stavili nesto novo odkad je zavrsila beta?? Bas me zanima.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 2:24 (zagrebchanec).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

ja jedva cekam ...jos 3 dana :D ovo ce bit za ubit dosadu i slobodno vrijeme idealno...

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Svida mi se kaj misije nisu dugacke i teske... i super su mi public questovi koji su uzeti iz war-a

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice