Trazio sam u trazilici i naisao samo na temu pod gamemaster komentari. Ako tema o doticnoj postoji pobrisite ili spojite u istu :D
Puno gameplay videa na youtube-u i sada se vec lagano mogu stvarati pozitivne i negativne stvari o doticnoj. Po vidjenom mogu slobodno reci da igra izgleda obecavajuce, zabavno i za svakog marvel/superhero fana dream come true :D
Volim stirpove, DC/marvel i sve slicne price i radnje o superjunacima i villansima. Sada cete razmisljati ovaj sigurno nije objektivan, ali jesam. Ono sto ja zasita cekam je STO i SW TOR, eto sada znate kakva tematika mene uistinu zanima ^^
Jedina stvar zbog koje bi moja objektivnost mogla biti dovedena pod sumnju je cinjenica da sestomjesecna preplata na CO garantira upad na STO betu ^^
Naravno da ne bi platio takvu preplatu u koju su upleteni poveci novci bez da igra vrijedi hype-a. Niti cu to uciniti pri kupnji retaila jer je nisam odigrao i ne znam tocno kako funkcionira in game osim po vidjenom na youtube-u sto i nije dovoljan faktor za ocijenjivanje igre.
Ono sto sam vidio na videu i sto svi hvale je character creation. Ljudi provedu satima kreirajuci svog lika jer opcija je gro i to je nesto sto cini CO posebnijim od ostalih mmo-a. Jos nesto sto cini CO posebnim je kreiranje svog glavnog villaina, how cool is that :D
Evo moje misljenje je predstavljeno ono sto me zanima je in game iskustva. Ima li netko s foruma da je sudjelovao u closed beti i sada u open beti? Volio bi znati dojmove i hoce li ova igra drzati igrace, ne zanima me rusenje wow-a jer to nije ista ekipa igraca.

. Postao sam sazet tekst o tome na forum.hr pa tamo pogledaj i pitaj samo ako te jos nesto zanima.
.
oba dvije su super, aion malo bolje izgleda, a i ima pvp-a vise... ali ga nisam probao na beti pa neznam sto cu dobiti ako ga kupim... jaooooo...