Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.684.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Bastardo jedva sklapa kraj s krajem zbog nedostatka novca, a server skuplja prašinu. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

5 0 hvala 1
13 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...
I pitanje ... kako da namjestim da ljudi mogu biti logirani na server bez kickanja a da server ostane na normal presetu? Ima ih dosta ovdje koji bi pomogli popuniti server ali ih server kicka radi neaktivnosti.

I mi smo muku mučili s tim 2 mjeseca i nismo našli nikakvo pametno rješenje :(

Hamza (admin s HWB-a) mi je javio i rekao je da oni to rade tako da odu u neki kut mape i zaglave W tipku Čačkalica, ili već nekako.

Ja sam stavio mobitel na kut, i naslonio na monitor i radi :)

Pa mislim da dosta vas ima neke uber tuber tipkovnice i da sve one imaju makro tipke. Spremi jedan makro da lupa space svako malo i nece te kikati sa servera. A ovi koji nemaju neka se drže čačkalica :) 

16 godina
Moj PC  
7 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

Mudo - dzigolo .

Nego veceras te nesto nece Bf .

16 godina

Eto, otkriven sam.

Čak sam dao oglas u drugoj državi.... 

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
Battlefield 4

BF4 igram od studenog 2013. godine, punih 14 mjeseci bez ikakvog incidenta i problema. No i tome je došao kraj. Prošlog petka dobijem email na španjolskom jeziku poslan od strane EA-a kako sam kao kupio igru FIFA 15, naplaćeno je preko moje kreditne kartice. Jasno, nisam kupovao tu igru, odmah sam tražio načine da kontaktiram EA. Međutim, moraš biti čudotvorac da te ljude dobiješ ili na službenom chatu ili da ti se bilo tko javi. Pošto tako to nisam mogao riješiti, probao sam obrisati svoju karticu iz Origina, međutim sustav mi nije dopuštao. Onda sam pokušao tražiti povrat novca, pod My Games kod igre, unutar sedam dana od dana kupnje svatko ima pravo tražiti povrat. Stišćem na Refund ali me sustav i dalje odbija. Nakon dva dana muke, igra mi je nestala iz Origina što je značilo da je problem riješen. Barem sam tako mislio.

U ponedjeljak normalno igram igru, navečer sve zatvorim. Dođe utorak, prijepodne pokušam zaigrati i naiđem na zid. Baniran sam iz Battleloga. Nikakvih objašnjenja, niti obavijest na email, jednostavno više nemam pristupa. Otišao sam na službeni forum EA-a, tamo inače ne rješavaju probleme, nego postoji valjda samo da se ljudi mogu žaliti. Naišao sam na masu ljudi kojima se dogodila ista situacija. Konačno, problem sam prijavio preko službenog Origin/EA zahtjeva, rekli su da obično rješavaju unutar 72 sata, no meni već ide peti dan. Baš mi se zgadila cijela situacija.

Evidentno jest da je Origin hackiran što je odgovornost EA-a, ne mene, mom računu nema nitko pristup osim mene samoga, password mi je oduvijek bio dosta jak, kompliciran, no očito nije pomoglo.

Sad sam postavio dvostruki verifikacijski postupak gdje mi svaki put kod logina, na mail šalju posebnu šifru kako bi se samo ja mogao logirati.

Nemam uopće percepcije kad će problem biti riješen, ako uopće bude. Pišem ovo ovdje čisto da upozorim ljude da si čuvaju accounte, promijenite passworde, aktivirajte taj dvostruki verifikacijski postupak jer očito jest da EA nema pojma šta radi. Očajna firma.

Pukovnik

5 0 hvala 7
13 godina
Battlefield 4
Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Bastardo jedva sklapa kraj s krajem zbog nedostatka novca, a server skuplja prašinu. 

i skupljati ce jer mene izbacuje zbog high pinga

克罗地亚电源
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Jutro maratonac!

Dobre partije sinoć kod kuma. Dama je od silnog uzbuđenja kad su stigli lockeri bio zadnji pola partije. Onda kad je erekcija splasnula počeo je igrati kak spada.

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Vidio sam kod punjenja da si nemilice udarao po kumu pa se junacki prebacio kod tebe .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Jutro maratonac!

Dobre partije sinoć kod kuma. Dama je od silnog uzbuđenja kad su stigli lockeri bio zadnji pola partije. Onda kad je erekcija splasnula počeo je igrati kak spada.

Zašto tako ismijavaš tuđu sreću, zašto? 

13 godina
Battlefield 4

Sinoć taman me krene na Zavodu, skačem, pucam, letim, ubijam kad odjednom Modem valjda promijeni ip adresu i ispadnem sa servera. Uđem ponovo kad ono komedija, 8 puta me switcha iz tima u tim balance plugin u minuti. Kao vrhovni vođa naredim Bastardu da ugasi to nesređeno sranje od plugina i on to odmah uradi. 

Nakon toga mi ping počne skakati ko šiparica na pop koncertu i vidim da je vrijeme za časno se povući sa bojišta. 

Btw server je za deset. 

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Soldier977 kaže...

Sinoć taman me krene na Zavodu, skačem, pucam, letim, ubijam kad odjednom Modem valjda promijeni ip adresu i ispadnem sa servera. Uđem ponovo kad ono komedija, 8 puta me switcha iz tima u tim balance plugin u minuti. Kao vrhovni vođa naredim Bastardu da ugasi to nesređeno sranje od plugina i on to odmah uradi. 

Nakon toga mi ping počne skakati ko šiparica na pop koncertu i vidim da je vrijeme za časno se povući sa bojišta. 

Btw server je za deset. 

pa trebao si onda nazvati i providera da prestane s tim mijenjanjem ip adresa 

battlelog pukycro
13 godina
pukycro kaže...
Soldier977 kaže...

Btw server je za deset. 

pa trebao si onda nazvati i providera da prestane s tim mijenjanjem ip adresa 

Dežurni nije znao to uraditi. Ipak je bilo 15 do ponoći i nikog od stručnjaka na poslu. Ima da mu u ponedjeljak smanjim plaću 20%.

Da,  radim u toj firmi 

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Sinoć taman me krene na Zavodu, skačem, pucam, letim, ubijam kad odjednom Modem valjda promijeni ip adresu i ispadnem sa servera.

Ja na lokerima bio drugi s naše strane a partija već skoro pri kraju. I izbaci me van bezveze (nije bila promjena IP). Sranje

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Mislim nekako da netko iz sjene spačke radi prema ciljanim igračima.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Uh kako mrzim lokere, jucer onaj bezjak mrski 10-0 na meni. I kaj mores? Jedino Bastardo da mi das ovlasti na serveru, pa onda samo : kick ping to high. I sl.

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
ivanec kaže...

Uh kako mrzim lokere, jucer onaj bezjak mrski 10-0 na meni. I kaj mores? Jedino Bastardo da mi das ovlasti na serveru, pa onda samo : kick ping to high. I sl.

Svaki put ubijem obojicu (Mrskog i juniora) i odmah nakon 15ak sec mene Mrski stariji. Ali svaki put 

17 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Ma što ping too high!?

Ljepo mu napiši: Ubio te admin! 

Stated reason: Ne bu mene niko jebal v mojem dvorišću!

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
14 godina
Battlefield 4

Malo ON-topica.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

4 0 hvala 0
13 godina
ivanec kaže...

Super partije sinoć. Ovo ti vraćam za prošli put kad si me skidao pogledom.  Kontam koji kurac pa me Ivanec owna . Na stranu zajebancija volim kad sam s tobom u squadu jer si uvijek u centru akcije i dobar PTFO

Soldier977 kaže...
ivanec kaže...

Svaki put ubijem obojicu (Mrskog i juniora) i odmah nakon 15ak sec mene Mrski stariji. Ali svaki put 

A šta si ti mislio nego da moram juniora osvetiti. Baš neki čudan osjećaj kad sam sa juniorom zajedno na serveru. Kad god vidim da je pao bezglavo jurim da ga dignem. Neki creepy osjećaj

I da napokon pokažem dežurnim kritičarima  da i nije tako stari loš koliko neki potenciraju  

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

A koji je nick od malca?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...

A koji je nick od malca?

Ćaća_mi_je_njub

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Friday kaže...

A koji je nick od malca?

Sinoć je bio Hr_Fipa. Bio kod frenda iz škole pa igrao na njegovom acc

Volume kaže...
Friday kaže...

A koji je nick od malca?

Ćaća_mi_je_njub

Pa gdje si ti "onajkojinijetiajebat" što ne navratiš nekad. Što više skačeš po ženi prije če ti dodijat. Razgodi malo 

14 godina
Battlefield 4

Kad će završit nedjeljna siesta da malo popunite server? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Nadam se da gospođa neće zamjeriti jer sam u više navrata na glas predlagao neprimjeren odnos

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
dax-lax kaže...

Kad će završit nedjeljna siesta da malo popunite server? 

Evo šutnio sam ja lika gore, baš se spaja

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
MRSKI kaže...

Nadam se da gospođa neće zamjeriti jer sam u više navrata na glas predlagao neprimjeren odnos

Ma neće. Samo je pitala je li to onaj špelac o kojem si mi pričao i da joj je sada sve jasno.... Ne znam šta je pod tim mislila 

17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Ma neće. Samo je pitala je li to onaj špelac o kojem si mi pričao i da joj je sada sve jasno.... Ne znam šta je pod tim mislila 

Sav sam neki fin

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice