Bastardo jedva sklapa kraj s krajem zbog nedostatka novca, a server skuplja prašinu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I mi smo muku mučili s tim 2 mjeseca i nismo našli nikakvo pametno rješenje :(
Hamza (admin s HWB-a) mi je javio i rekao je da oni to rade tako da odu u neki kut mape i zaglave W tipku Čačkalica, ili već nekako.
Ja sam stavio mobitel na kut, i naslonio na monitor i radi :)
Pa mislim da dosta vas ima neke uber tuber tipkovnice i da sve one imaju makro tipke. Spremi jedan makro da lupa space svako malo i nece te kikati sa servera. A ovi koji nemaju neka se drže čačkalica :)
Mudo - dzigolo .
Nego veceras te nesto nece Bf .
Eto, otkriven sam.
Čak sam dao oglas u drugoj državi....
BF4 igram od studenog 2013. godine, punih 14 mjeseci bez ikakvog incidenta i problema. No i tome je došao kraj. Prošlog petka dobijem email na španjolskom jeziku poslan od strane EA-a kako sam kao kupio igru FIFA 15, naplaćeno je preko moje kreditne kartice. Jasno, nisam kupovao tu igru, odmah sam tražio načine da kontaktiram EA. Međutim, moraš biti čudotvorac da te ljude dobiješ ili na službenom chatu ili da ti se bilo tko javi. Pošto tako to nisam mogao riješiti, probao sam obrisati svoju karticu iz Origina, međutim sustav mi nije dopuštao. Onda sam pokušao tražiti povrat novca, pod My Games kod igre, unutar sedam dana od dana kupnje svatko ima pravo tražiti povrat. Stišćem na Refund ali me sustav i dalje odbija. Nakon dva dana muke, igra mi je nestala iz Origina što je značilo da je problem riješen. Barem sam tako mislio.
U ponedjeljak normalno igram igru, navečer sve zatvorim. Dođe utorak, prijepodne pokušam zaigrati i naiđem na zid. Baniran sam iz Battleloga. Nikakvih objašnjenja, niti obavijest na email, jednostavno više nemam pristupa. Otišao sam na službeni forum EA-a, tamo inače ne rješavaju probleme, nego postoji valjda samo da se ljudi mogu žaliti. Naišao sam na masu ljudi kojima se dogodila ista situacija. Konačno, problem sam prijavio preko službenog Origin/EA zahtjeva, rekli su da obično rješavaju unutar 72 sata, no meni već ide peti dan. Baš mi se zgadila cijela situacija.
Evidentno jest da je Origin hackiran što je odgovornost EA-a, ne mene, mom računu nema nitko pristup osim mene samoga, password mi je oduvijek bio dosta jak, kompliciran, no očito nije pomoglo.
Sad sam postavio dvostruki verifikacijski postupak gdje mi svaki put kod logina, na mail šalju posebnu šifru kako bi se samo ja mogao logirati.
Nemam uopće percepcije kad će problem biti riješen, ako uopće bude. Pišem ovo ovdje čisto da upozorim ljude da si čuvaju accounte, promijenite passworde, aktivirajte taj dvostruki verifikacijski postupak jer očito jest da EA nema pojma šta radi. Očajna firma.
Bastardo jedva sklapa kraj s krajem zbog nedostatka novca, a server skuplja prašinu.
i skupljati ce jer mene izbacuje zbog high pinga
Dobro jutro .
Dobro jutro .
Jutro maratonac!
Dobre partije sinoć kod kuma. Dama je od silnog uzbuđenja kad su stigli lockeri bio zadnji pola partije. Onda kad je erekcija splasnula počeo je igrati kak spada.
Vidio sam kod punjenja da si nemilice udarao po kumu pa se junacki prebacio kod tebe .
Dobro jutro .
Jutro maratonac!
Dobre partije sinoć kod kuma. Dama je od silnog uzbuđenja kad su stigli lockeri bio zadnji pola partije. Onda kad je erekcija splasnula počeo je igrati kak spada.
Zašto tako ismijavaš tuđu sreću, zašto?
Sinoć taman me krene na Zavodu, skačem, pucam, letim, ubijam kad odjednom Modem valjda promijeni ip adresu i ispadnem sa servera. Uđem ponovo kad ono komedija, 8 puta me switcha iz tima u tim balance plugin u minuti. Kao vrhovni vođa naredim Bastardu da ugasi to nesređeno sranje od plugina i on to odmah uradi.
Nakon toga mi ping počne skakati ko šiparica na pop koncertu i vidim da je vrijeme za časno se povući sa bojišta.
Btw server je za deset.

Sinoć taman me krene na Zavodu, skačem, pucam, letim, ubijam kad odjednom Modem valjda promijeni ip adresu i ispadnem sa servera. Uđem ponovo kad ono komedija, 8 puta me switcha iz tima u tim balance plugin u minuti. Kao vrhovni vođa naredim Bastardu da ugasi to nesređeno sranje od plugina i on to odmah uradi.
Nakon toga mi ping počne skakati ko šiparica na pop koncertu i vidim da je vrijeme za časno se povući sa bojišta.
Btw server je za deset.
pa trebao si onda nazvati i providera da prestane s tim mijenjanjem ip adresa
Btw server je za deset.
pa trebao si onda nazvati i providera da prestane s tim mijenjanjem ip adresa
Dežurni nije znao to uraditi. Ipak je bilo 15 do ponoći i nikog od stručnjaka na poslu. Ima da mu u ponedjeljak smanjim plaću 20%.
Da, radim u toj firmi

Sinoć taman me krene na Zavodu, skačem, pucam, letim, ubijam kad odjednom Modem valjda promijeni ip adresu i ispadnem sa servera.
Ja na lokerima bio drugi s naše strane a partija već skoro pri kraju. I izbaci me van bezveze (nije bila promjena IP). Sranje
Mislim nekako da netko iz sjene spačke radi prema ciljanim igračima.
Uh kako mrzim lokere, jucer onaj bezjak mrski 10-0 na meni. I kaj mores? Jedino Bastardo da mi das ovlasti na serveru, pa onda samo : kick ping to high. I sl.
Uh kako mrzim lokere, jucer onaj bezjak mrski 10-0 na meni. I kaj mores? Jedino Bastardo da mi das ovlasti na serveru, pa onda samo : kick ping to high. I sl.
Svaki put ubijem obojicu (Mrskog i juniora) i odmah nakon 15ak sec mene Mrski stariji. Ali svaki put
Ma što ping too high!?
Ljepo mu napiši: Ubio te admin!
Stated reason: Ne bu mene niko jebal v mojem dvorišću!
Super partije sinoć. Ovo ti vraćam za prošli put kad si me skidao pogledom. Kontam koji kurac pa me Ivanec owna . Na stranu zajebancija volim kad sam s tobom u squadu jer si uvijek u centru akcije i dobar PTFO
Svaki put ubijem obojicu (Mrskog i juniora) i odmah nakon 15ak sec mene Mrski stariji. Ali svaki put
A šta si ti mislio nego da moram juniora osvetiti. Baš neki čudan osjećaj kad sam sa juniorom zajedno na serveru. Kad god vidim da je pao bezglavo jurim da ga dignem. Neki creepy osjećaj
I da napokon pokažem dežurnim kritičarima da i nije tako stari loš koliko neki potenciraju
A koji je nick od malca?
A koji je nick od malca?
Ćaća_mi_je_njub

A koji je nick od malca?
Sinoć je bio Hr_Fipa. Bio kod frenda iz škole pa igrao na njegovom acc
A koji je nick od malca?
Ćaća_mi_je_njub
Pa gdje si ti "onajkojinijetiajebat" što ne navratiš nekad. Što više skačeš po ženi prije če ti dodijat. Razgodi malo
Kad će završit nedjeljna siesta da malo popunite server?
Nadam se da gospođa neće zamjeriti jer sam u više navrata na glas predlagao neprimjeren odnos
Kad će završit nedjeljna siesta da malo popunite server?
Evo šutnio sam ja lika gore, baš se spaja
Nadam se da gospođa neće zamjeriti jer sam u više navrata na glas predlagao neprimjeren odnos
Ma neće. Samo je pitala je li to onaj špelac o kojem si mi pričao i da joj je sada sve jasno.... Ne znam šta je pod tim mislila
Ma neće. Samo je pitala je li to onaj špelac o kojem si mi pričao i da joj je sada sve jasno.... Ne znam šta je pod tim mislila
Sav sam neki fin