Assassin's Creed: Revelations

poruka: 916
|
čitano: 168.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ima nekoga da bi nabacio MP samnom?

Zovem se "lzgr2010" {#}

bez navodnika

R.I.P Ezio Auditore da Firenze (1459–1524)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dodacu te ja sutra ili prekosutra pa cemo zaigrati :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Također ću te dodati prvom prilikom ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
14 godina

Evo, probao sam danas prvi puta AC MP i ostao zapanjen.
Prebolesno dobro (noob sam još pa pola toga nemam pojma).

Ali vidim da će biti jako jako zanimljivo to na ljeto prašiti.
Super je.

AC Revelations me zarazio (kao i svaki dio serijala), ali i razočarao.
Priča (nisam prešao još) nedorečena, ne u potpunosti.

Ali inovacije u obliku bombi, Hookblade i još neke gluposti čine ju igricom koja te prikuje za fotelju! 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed: Revelations
sudy_freak kaže...

Evo, probao sam danas prvi puta AC MP i ostao zapanjen.
Prebolesno dobro (noob sam još pa pola toga nemam pojma).

Ali vidim da će biti jako jako zanimljivo to na ljeto prašiti.
Super je.

AC Revelations me zarazio (kao i svaki dio serijala), ali i razočarao.
Priča (nisam prešao još) nedorečena, ne u potpunosti.

Ali inovacije u obliku bombi, Hookblade i još neke gluposti čine ju igricom koja te prikuje za fotelju! 

Ja već 12-13 sati igram (toliko sam odigrao u 2 dana :D) SP

MP mi je ok, malo kompliciran.

Stisnem tipku za ubijanje i sekundu kasnije target me stunna. A stisnuo sam tipku!

Ne kužim zašto ne radi, lock onao sam ga. Ponkad radi, ponekad ne.

17 godina
neaktivan

Hehehe polako AC nije MP koji se moze igrati odma cim se upali. U sustini samo se stapaj sa NPC-ovima i trazi grupe gdje seta NPC koji je isti ti. Sakrivaj se i nemoj da radis stvari dugacije od NPC-ova. Tako ce te tesko razlikovati drugi igraci a ti ces dobijati vise poena za ubistva :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Kakav je u odnosu na AC:B MP? Koliko je različit?  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Hehehe polako AC nije MP koji se moze igrati odma cim se upali. U sustini samo se stapaj sa NPC-ovima i trazi grupe gdje seta NPC koji je isti ti. Sakrivaj se i nemoj da radis stvari dugacije od NPC-ova. Tako ce te tesko razlikovati drugi igraci a ti ces dobijati vise poena za ubistva :D

I knowz that, to mi više-manje ide, samo mi nije jasno zašto ga ne mogu pponekad ubiti :(

14 godina
protjeran
lzgr kaže...
dex3108 kaže...

I knowz that, to mi više-manje ide, samo mi nije jasno zašto ga ne mogu pponekad ubiti :(

Sad kad si to spomenuo, ja već duuuugo igram MP a ponekad mi jednostavno neće da ga killa koliko god stiskao da ga zakolje i naravno stuna me lik. Btw sad sam na Prestige 1 levelu, iliti drugačije nazvano bad ass mothafacka XD

Dinamo živi vječno
17 godina

Verovatno lag, ako dvojica istovremeno stisnu kill i stun, onaj koji je stisnuo kill bi trebalo da pobedi. Tako je barem bilo u Brotherhoodu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Verovatno lag, ako dvojica istovremeno stisnu kill i stun, onaj koji je stisnuo kill bi trebalo da pobedi. Tako je barem bilo u Brotherhoodu.

Meni je to i u Brotherhoodu zahebavalo.

Neznam zašto, osim laga, idem mi to pomalo na živce jer ne mogu normalno igrati.

14 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Nema to veze s lagom, to je bug koji još nisu ispravili, uvijek kill ima prednost, čak i ako recimo i plijen i lovac istodobno iskoriste charge, uvijek će lovac imati prednost

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Kakav je u odnosu na AC:B MP? Koliko je različit? {#}

Radikalno je poboljšan i dodatno ispoliran. STvarno jedinstven MP od svih igara i pun pogodak u oovm već ioanko fenomenalnom serijalu {#}

14 godina
protjeran
Domido kaže...
Ivan(4) kaže...

Kakav je u odnosu na AC:B MP? Koliko je različit? {#}

Radikalno je poboljšan i dodatno ispoliran. STvarno jedinstven MP od svih igara i pun pogodak u oovm već ioanko fenomenalnom serijalu {#}

Ah, ne bih baš rekao radikalno, al da je poboljšan - je. Mrzim tu mogućnost da te plijen sad može stunati nakon što mu ubrizgaš otrov i uzme  ti bodove od konačnog killa, i što je stun range sad povećan. Btw koji vam je najveći kill koji ste imali? Moj je 2700 bodova

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

Ubit ću nekoga.

Mrzim prokleti notority meter, i yebeni attack koji je izveden u obliku retardirane mini-igre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1! {#} {#} {#}

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Luđe igre i bagovitije od ove nisam uživotu vidio! Igram ja deathmatch normalno i trenutno sam 4-i, i imam X2 za sljedeći kill i idem ja lijepo metu u grupi istoj stojećoj dimnu bombu i lliepo hidden focus poison kill X2 i trebao bi preći u vodstvo kad ono kita! Otrov je u mojem plijenu ali uopće nije reagirao, non stop se on hvata za vrat ali ne umire! Ja reko WTF?! Idem ja ponovno pričekao za poison da cooldown istekne i idem ponovno, ja opet smoke bomb, focus, poison, incognito i trebao bi prijeći u vodstvo kad ono opet - kita! Opet ista stvar! Ženska persona se hvata za vrat ali ne umire!!! Poludio sam! I naravno završi 4-i a u stvari bih trebao uvjerljivo biti prvi! Onda pred neki dan moj plijen sprinta prema meni luđački ja bacim smoke bomb i on u trku morao se zaustaviti ali ništa on samo protrčao kroz smoke bomb kao da je nema! What the hell is going on??!! MP je zbagan do jaja!!! Sigurno sam zaboravio još 5-6 bugova! Eh da, idem ja igrati Wanted i prošlo nekih 20-ak sekundi u sessionu i idem prvi plijen ubiti i ubijem ga, dobijem nekih 300 bodova kad iza mene ubije mene moj lovac i dobije 150 bodova (budala trčao kao mahnit iako nije trebao), kad ono iste sekunde ja pogledam na trenutni poredak igrača on ima 900 bodova!! Što je doslovno NEMOGUĆE! Nemoguće nakon 30-ak sekundi igre i jednog killa (na meni, za kojeg je dobio 150 bodova) i odmah istog trena mu se pojaviti na tabeli 900! Koja luda igra! Neznam zašto ju uopće igram!

Edit- ah da, zaboravio sam nešto: Igram ja wanted kad vidim lik na tablici ima 150 bodova od jednog killa. Kad odjednom mene ubije taj isti tip sa - ničime. Naravno to je bio streak Animus Hack ili Minor Hack koji ubija iz bilo kojeg dijela mape iz bilo koje udaljenosti.........ali kvaka je u tome što taj streak se uključi NAKON ŠTO UBIJEŠ PLIJEN 10 PUTA ZAREDOM BEZ UMIRANJA! What the fuck?!

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 3:51 (Kora).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Edit- ah da, zaboravio sam nešto: Igram ja wanted kad vidim lik na tablici ima 150 bodova od jednog killa. Kad odjednom mene ubije taj isti tip sa - ničime. Naravno to je bio streak Animus Hack ili Minor Hack koji ubija iz bilo kojeg dijela mape iz bilo koje udaljenosti.........ali kvaka je u tome što taj streak se uključi NAKON ŠTO UBIJEŠ PLIJEN 10 PUTA ZAREDOM BEZ UMIRANJA! What the fuck?!

Nisam igrao MP, ali koliko se sjećam iz jednog trailera, zar nije to deathstreak? 

14 godina
neaktivan

dali mozda netko zna kako napravit potez na ac revelations  disarm weapon, znaci treba neprijatelju uzeti oruzje bez da ga ubijem.... nikako to nemogu napraviti uvjek ga ubijem nije mi jasno koje tipke treba stisnuti koje drzati molim nekog tko zna da mi objasni {#}

15 godina
neaktivan
kiki_kiki kaže...

dali mozda netko zna kako napravit potez na ac revelations  disarm weapon, znaci treba neprijatelju uzeti oruzje bez da ga ubijem.... nikako to nemogu napraviti uvjek ga ubijem nije mi jasno koje tipke treba stisnuti koje drzati molim nekog tko zna da mi objasni {#}

Equippaj šake i onda counter-attack.

15 godina
protjeran

Nesmiješ držati nikakvo oružje u ruci

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znam da se nesmje drzati nikako oruzje u ruci ali koje tipke da stiskam za kontra napad tj da im uzmem oruzje drzim desnu tipku misa i schift ali mi ga ubije uvjek :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 20:39 (kiki_kiki).
14 godina
protjeran
kiki_kiki kaže...

Šta si ti Betmen? Kolji sve po redu, nisu ti braća!

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ako se dobro sjećam to je zadatak za 100% sync na jednoj misiji.

14 godina
neaktivan

haha auff pokla bi ih sve al misija tako nalaze da se nesmije ni jadan ubiti ;)

14 godina
neaktivan
Looka kaže...
Kora kaže...

Ako se dobro sjećam to je zadatak za 100% sync na jednoj misiji.

to ti je misija the trickster part 1 tj to je cini mi se sporedna misija ides sa svojim jednim assassinom ....

14 godina
neaktivan

Jel mi može netko pomoć sa jednom misijom pri kraju igre? Ono kada se borim sa Ahmetom u zraku pa trebam blokirati njegove ubode nožem. Ja ne razumijem kako to preć. Stiskao sam desni klik ali me svaki put ubije.

lol nick - bounty94
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kakav sam sad debilni meč izgubio: Gubim čitav meč, i napokon 3 sekunde prije kraja ja i ovaj jedan lik izjednačeni na vrhu, i sad ja idem na kill bilokakav i uspijem, i on praktički u zadnjoj sekundi mu djelovao otrov i prestigne me jaoooooo kakav poraz.

Dinamo živi vječno

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bounty123 kaže...

Jel mi može netko pomoć sa jednom misijom pri kraju igre? Ono kada se borim sa Ahmetom u zraku pa trebam blokirati njegove ubode nožem. Ja ne razumijem kako to preć. Stiskao sam desni klik ali me svaki put ubije.

Taj dio počinje na 13:30.

lol nick - bounty94
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 21:33 (bounty123).
17 godina
neaktivan

Ja sam s malo zakašnjenja uzeo ACR prije 2 tjedna. Nisam previše igrao ali sam bio odlučio baciti MP čisto da probam. Nisam ga igrao u prijašnjoj igri.

Baš sam zadovoljan, zabavniji je nego što sam se nadao. Ali i teži. Refleksi trebaju biti na nivou a i općenito svijest o okolini što mi se sviđa.

Odigrao sam samo 4 partije, od kojih smo jednu pobijedili i ja sam napravio 4 killa i 5 onih obrana. U ostalim rundama nisam bio tak dobar, ni približno, ali što ćeš. Nije ni bitno. :)

Još nisam dovoljno skillzor za sve modove  pa igram trenutno samo onaj contract ili kako već - gdje imam misiju ubit točno određenog protivnika.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 13:14 (Danny_HR).

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice