Ventilator

poruka: 13
|
čitano: 1.407
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ventilator

Zanima me da li bi mogao na Scythe Yasya hladnjak staviti ovaj ventilator http://www.links.hr/index.php?naziv=Ventilator+SCYTHE+Slip+Stream,++120mm+-+1900&option=artikl&id_kategorija=05090815&id_artikl=050.908.129 i dali bi se osjetile neke razlike?

Mislim u onim najbrzim rpm-ovima

X4 945 @ 3.8 ghz
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 8:53 (petarvarga).

0 0 hvala 0
15 godina
Ventilator

Alo? Itko?

X4 945 @ 3.8 ghz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ventilator

staviti se može jer je iste dimenzije ko i orginal a za razlike neznam 

16 godina
neaktivan
petarvarga kaže...

Zanima me da li bi mogao na Scythe Yasya hladnjak staviti ovaj ventilator http://www.links.hr/index.php?naziv=Ventilator+SCYTHE+Slip+Stream,++120mm+-+1900&option=artikl&id_kategorija=05090815&id_artikl=050.908.129 i dali bi se osjetile neke razlike?

Mislim u onim najbrzim rpm-ovima

Mislim da ti je to isti vent kao na Yasya-i, uglavnom pogledaj oznaku venta na Yasya-i i pogledaj koji je to vent i njegove specifikacije i onda vidi kakav je u odnosu na ovaj drugi ili ih napiši obadva ovam pa će ti ostali forumaši razjasnit, al ja sam poprilično siguran da su to isti ventovi ili bar slični i da nećeš osjetit preveliku razliku prelaskom s jednog na drugi!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
15 godina
neaktivan
Ventilator

Pa ak imaš stari komp skini s njega vent i stavi si na hladnjak...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Mislim da bi on htjeo upgrade a ne downgrade!?

15 godina
neaktivan
Ivsa kaže...
blackchoco kaže...

Pa skine si sa starog kompa vent i stavi na ovaj novi..tj na novi hladnjak u ovom slučaju..;)

16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
Ivsa kaže...
blackchoco kaže...

Pa skine si sa starog kompa vent i stavi na ovaj novi..tj na novi hladnjak u ovom slučaju..;)

Ako misliš da stavi u push-pull, onda se kužimo, al možda i ja njega ne kužim, koliko sam ja skužio iz njegovog posta, on želi zamjeniti trenutni ventilator na hladnjaku sa boljim, a mislim da mu vent sa nekog starog kompa neće baš pomoći!?

15 godina
neaktivan
Ventilator

Ahaaaaaaaaaaaa...a ja sam mislio da mu treba DODATNI vent...ako hoće sa hladnjaka zamjenit onda sve 5...;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Ahaaaaaaaaaaaa...a ja sam mislio da mu treba DODATNI vent...ako hoće sa hladnjaka zamjenit onda sve 5...;)

Bar ja tak mislim, jer pita oće imat razlike u RPM-u, pa valda onda mjenja nešto kad već uspoređuje, al nisam ni ja siguran, njegovo pitanje nije baš najjasnije, bitno je da smo se mi složili, i još mu usput dali par ideja!?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 20:06 (Ivsa).
15 godina
Ventilator

Poslje dok sam već ppostao ovu temu shvatio sam da je na Scythe yasy već slip strem 120 mm pa me sad zanima dali mogu stavit još jedan scythe 120 mm ventilator?

I kolko bi to utjecalo na temperature?

X4 945 @ 3.8 ghz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
petarvarga kaže...

Poslje dok sam već ppostao ovu temu shvatio sam da je na Scythe yasy već slip strem 120 mm pa me sad zanima dali mogu stavit još jedan scythe 120 mm ventilator?

Trebao si pročitat ovu temu još jednom jer smo se ja i kolega baš o tom raspravljali, pogledaj i to na netu al ja mislim da na Yasyu idu dva venta!?
EDIT: Idu dva venta na Yasyu, valda imaš kopče, i da, vjerojatno ćeš dobit neki porast u performansam ali ništa pretjerano, no opet, zašto ne, staviš i drugi vent i onda znaš da je to, to, bolje ne može!?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 20:21 (Ivsa).
16 godina
neaktivan
petarvarga kaže...

Možeš staviti tako da ti jedan gura zrak, a drugi izvlači, ali očekuj najviše 2-3 stupnja bolje temperature. Po mom mišljenju ne isplati se.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice