Nije to problem vent staviš na drugo mjesto i to je to.
Uglavnom prva 2 slota bi ti trebala biti slobodna, a ona 2 do mugena završe taman ispod ventilatora koje da spustit ili podignut.
Eh da ti šiljci su problem i sumnjam da bi stali no kao što velim samo staviš vent na jednu od preostale 3 strane i problem rješen.
da samo je problem šta onda imaš krivu cirkulaciju zraka
ja imam vent dolje vodoravno(jer isto ne stane,smeta mu memorija) i puše prema gore,ali imam i 2x140mm venta na vrhu kućišta koji izbacuju topli zrak a cm nema vent na vrhu
Pa može ga stavit na suprotnu stranu pa da ide u smjeru protoka zraka, ali ga mora obrnuto okrenut tako da usisava zrak iz mugenovih listića.
Jučer baš gledam neki review na jednoj xbit labs i hebote mugen 2 skoro njih sve podero bio je 2., samo je thermalright IFX-14 bio bolji od njega i to za siću.
Zanima me da li je isto ako je ventilator postavljen tako da upuhuje zrak u cooler i kada je ventilator postavljen da usisava zrak iz coolera? Jer ako je isto onda nema uopste problema sa visinom memorije jer koliko vidim na slikama tijelo coolera bez ventilatora ne pokriva niti 1. slot.
Znaci probleme mogu ocekivati sa visinom memorije , a sta sa sirinom kucista?