Failed OC

poruka: 4
|
čitano: 805
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Failed OC

Ovako zanima me jedna stvar Zasto kad u biosu pokusam stavit proc na 3.3ghz komp se ugasi i ponovo se upali i nece i pise kao da moram ponovo postavit postavke biosu? Proc mi je Amd Athlon 7750 BE sad radi na 3.2ghz imam 3gb rama Maticna: Asrock A785gxh/128  Napajanje Corsair VX550

N-zeyac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Failed OC
VEHT kaže...

Ovako zanima me jedna stvar Zasto kad u biosu pokusam stavit proc na 3.3ghz komp se ugasi i ponovo se upali i nece i pise kao da moram ponovo postavit postavke biosu? Proc mi je Amd Athlon 7750 BE sad radi na 3.2ghz imam 3gb rama Maticna: Asrock A785gxh/128  Napajanje Corsair VX550

Daj mu soka, neće on preko 3.0-3.2GHz bez dizanja napona.

Pitanje jel ti i sad stabilan.

Za takve upite imaš ovu temu :

http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/overclocking-amd-procesora-dualtriplequad/37917.aspx

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 20:18 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
RE: Failed OC

Sry sto pisem drugo pitanje al jeli zns kako radi ACC sto trebam nastimat da pokusam otkljucat jezgre?

N-zeyac
17 godina
Failed OC

Postaviš ga na auto i ak ti upali odeš u windowse i vidiš cpu-z ili task manager da vidiš jel ti otključao,ako ti se neće bootat onda ćeš morat napravit clear cmos ili 3 puta stisnut reset (kod asrocka ti je mislim 3 puta reset = clear cmos).

Znači ako neće uopće bootat jezgre su nestabilne, šanse su ti 1:100 000

Malo tko ga je otključao.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 20:43 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice