Imam problem, na usb stiku imam virusa, tj.4 datoteke zarazene, ali uglavnom nebitne sve, za brisanja. Ali nikako ne mogu to da sredim, usb se ne moze formatirati ' Windows nije u mogucnosti da zavrsi formatiranje ' tako mi kaze svaki put kada pokusam, dalje, pokusao sam takodjer i sa Microsoft Security essentials, i sad NOD-om. Interesuje me je li ga je moguce ukloniti i kako. Hvala :)
Virus na usb stiku
- poruka: 9
- |
- čitano: 4.189
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja svakih 2 mjeseca normalno skeniram sa AVG-om USB, ako nadje viruse pobrisem i gotovo.
Nemas sta formatirat i gluposti radit..
Evo sacu instalirati, pa cemo vidjeti, nadam se da ce pomoci. Hvala
Probaj formatirat preko cmd-a ili linuxa...
Probaj formatirat preko cmd-a ili linuxa...
Kako se formatira preko cmd-a a kako preko linuxa, ne znam ni jedno ni drugo, a AVG, ne pomaze :(.
Pokreneš CMD te onda u My Computer pogledaš koji drive ti je usb stick , recimo H .
Nakon toga u CMD upišeš : Format H:
a ako želiš brzo formatiranje upišeš : Format H:/Q
to je sve .
Pokreneš CMD te onda u My Computer pogledaš koji drive ti je usb stick , recimo H .
to je sve .
Sve sam ukucao kako treba, i izbaci mi The type of the file system is FAT, Invalid media or Track 0 bad - disk unusable. U cemu je sada stvar ? i btw. hvala ti na pomoci :)
Imam problem, na usb stiku imam virusa, tj.4 datoteke zarazene, ali uglavnom nebitne sve, za brisanja. Ali nikako ne mogu to da sredim, usb se ne moze formatirati ' Windows nije u mogucnosti da zavrsi formatiranje ' tako mi kaze svaki put kada pokusam, dalje, pokusao sam takodjer i sa Microsoft Security essentials, i sad NOD-om. Interesuje me je li ga je moguce ukloniti i kako. Hvala :)
Preskeniraj s MBAM i hitmnom pro
to je sve .
Sve sam ukucao kako treba, i izbaci mi The type of the file system is FAT, Invalid media or Track 0 bad - disk unusable. U cemu je sada stvar ? i btw. hvala ti na pomoci :)
izgleda da ti se virus ubacio u index sad se mos slikat nema spasa ako je Track 0 bad