Virus na usb stiku

poruka: 9
|
čitano: 4.189
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Virus na usb stiku

Imam problem, na usb stiku imam virusa, tj.4 datoteke zarazene, ali uglavnom nebitne sve, za brisanja. Ali nikako ne mogu to da sredim, usb se ne moze formatirati ' Windows nije u mogucnosti da zavrsi formatiranje ' tako mi kaze svaki put kada pokusam, dalje, pokusao sam takodjer i sa Microsoft Security essentials, i sad NOD-om. Interesuje me je li ga je moguce ukloniti i kako. Hvala :)

14 godina
Virus na usb stiku

Ja svakih 2 mjeseca normalno skeniram sa AVG-om USB, ako nadje viruse pobrisem i gotovo.

Nemas sta formatirat i gluposti radit..

13 godina
neaktivan
Re: Virus na usb stiku

Evo sacu instalirati, pa cemo vidjeti, nadam se da ce pomoci. Hvala

15 godina
Virus na usb stiku

Probaj formatirat preko cmd-a ili linuxa...

Djelim spermu, utovar besplatan! 031/820-319
13 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Probaj formatirat preko cmd-a ili linuxa...

Kako se formatira preko cmd-a a kako preko linuxa, ne znam ni jedno ni drugo, a AVG, ne pomaze :(.

13 godina
neaktivan

Pokreneš CMD te onda u My Computer pogledaš koji drive ti je usb stick , recimo H . 

Nakon toga u CMD upišeš : Format H:  

a ako želiš brzo formatiranje upišeš : Format H:/Q

to je sve . {#} 

13 godina
neaktivan
pinky_dr- kaže...

Pokreneš CMD te onda u My Computer pogledaš koji drive ti je usb stick , recimo H . 

to je sve . {#} 

Sve sam ukucao kako treba, i izbaci mi The type of the file system is FAT, Invalid media or Track 0 bad - disk unusable.  U cemu je sada stvar ? i btw. hvala ti na pomoci :)

14 godina
neaktivan
genre kaže...

Imam problem, na usb stiku imam virusa, tj.4 datoteke zarazene, ali uglavnom nebitne sve, za brisanja. Ali nikako ne mogu to da sredim, usb se ne moze formatirati ' Windows nije u mogucnosti da zavrsi formatiranje ' tako mi kaze svaki put kada pokusam, dalje, pokusao sam takodjer i sa Microsoft Security essentials, i sad NOD-om. Interesuje me je li ga je moguce ukloniti i kako. Hvala :)

Preskeniraj  s MBAM i hitmnom pro

14 godina
neaktivan
genre kaže...
pinky_dr- kaže...

to je sve . {#} 

Sve sam ukucao kako treba, i izbaci mi The type of the file system is FAT, Invalid media or Track 0 bad - disk unusable.  U cemu je sada stvar ? i btw. hvala ti na pomoci :)

izgleda da ti se virus ubacio u index sad se mos slikat nema spasa ako je Track 0 bad

Dejan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice