Program za skriveno prebacivanje podataka na USB s

poruka: 10
|
čitano: 5.029
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zanima me da li postoji program koji skriveno prebaci sve podatke u neki folder ili sl. čim priključimo stick u komp. Hvala!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Program za skriveno prebacivanje podataka na U
Ivan_99 kaže...

Zanima me da li postoji program koji skriveno prebaci sve podatke u neki folder ili sl. čim priključimo stick u komp. Hvala!!!

postoji a za što ti treba nešto legalno ili ilegalno za ovu drugu opciju ti ne dajemCool protivi se pravilima foruma

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
15 godina
neaktivan

Neznam što bi tu bilo nelegalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zato što bi tako mogao ubacivat viruse recimo profi bez da ga pita nego automatski prebaci sa sticka na komp. a ako je neki bankovni komp onda je još gore jer možeš prebacit program za prebacivanje novaca na kanarsko otočje. ( malo ga fantaziram ). Ma čim je nešto skrivečki je malo sumnjivo. Sigurno nećeš to na svom kompu koristit, jer na svom želiš namjestit gdje, i šta želiš prebacit. zar ne??

Google Wave account: gen.balet@googlewave.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 0:44 (Joe Cavallo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ili ides u skolu, pa ne želiš da te profesor iz informatike skuži da prebacuješ skinute stvari na USB :D

17 godina
neaktivan
CroIgor kaže...

Ili ides u skolu, pa ne želiš da te profesor iz informatike skuži da prebacuješ skinute stvari na USB :D

I to da. nisam se toga sjetio.

15 godina
neaktivan

Htio bi da, ovako, profesor stavi stick i to se odma direktno sve prebaci "skriveno" sa sticka na komp u neki folder ili sl. I ja nakon sata stavim na svoj stick to što je na kompu i sve pet. Smijeh Tražio sam po netu, ali bezuspješno, pa sam se odlučio postati na forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan_99 kaže...

Htio bi da, ovako, profesor stavi stick i to se odma direktno sve prebaci "skriveno" sa sticka na komp u neki folder ili sl. I ja nakon sata stavim na svoj stick to što je na kompu i sve pet. Smijeh Tražio sam po netu, ali bezuspješno, pa sam se odlučio postati na forumu.

Pa to je krađa i ilegalno. to je kao da si mu ukrao njemu stick i gledaš šta ima gore.

15 godina
neaktivan

OK onda....

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Riješio sam i ovo, dao mi je prijatelj program kojega je on na napravio preko C++ i radi odlično svoj posao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice