Nemogu nać driver

poruka: 18
|
čitano: 3.127
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nemogu nać driver

Možete li mi molim vas pomoći?

na moru sam i nemam puno vremena da idem na net sad kod frenda, a tražio sam drivere za airlive wl-1600usb stick. Naišao sam na puno drivera ali su ili za win7, mac os ili linux, a druge mi stranice uopće ne želi otvorit. Molio bih nekog da mi pomogne ako vam se da i da mi date link za drivere za win xp. Hvala LP :)

Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Nemogu nać driver

Imam ja Airlive možda mogu nekako pomoć ali nema nigdje na driverima tipka za update pomogo bi ali ne mogu SRY možda nađem link.

15 godina
protjeran

Evo našo Drivere evo ti linkovi ako sam nisam pogriješio : http://www.airlive.com/support/support_3a.jsp?pdid=PD1223473034861

ako sam pogriješio odaberi sam: http://www.airlive.com/support/support_3.jsp?=&upid=PC1214554004088

14 godina
neaktivan
Nemogu nać driver
Hvala ali tamo nema drivera za win xp, a ni jedan link ne radi...bar meni :S
Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

A pomogo sam kolko sam mogo bude se netko javio.

14 godina
neaktivan

hvala ali meni nece otvorit tu stranicu -.- jel tebi otvara?

15 godina
protjeran

NEka greška ni meni neće ispravi link.

14 godina
neaktivan
Nemogu nać driver
Meni to stvarno hitno treba. Sad sam na mobitelu i imam samo par mb preostalo, a frend mi je tu na moru dao svoju sifru koji zivi malo dalje. Pa sa. Si napravio kantenu da lovim do njega pa mi trebaju driveri za stick
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
timmyzg kaže...
Meni to stvarno hitno treba. Sad sam na mobitelu i imam samo par mb preostalo, a frend mi je tu na moru dao svoju sifru koji zivi malo dalje. Pa sa. Si napravio kantenu da lovim do njega pa mi trebaju driveri za stick

timmy nema ih nigdi...skini windows 7..sta da ti drugo kazem...progugla sam sve zivo...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
timmyzg kaže...

timmy nema ih nigdi...skini windows 7..sta da ti drugo kazem...progugla sam sve zivo...

hvala na trudu :D

jel bi mi mogla mozda skinut i uploadat na megaupload ili nes slicno jer meni prikaze kao da je link mrtav :S

14 godina
Nemogu nać driver

i meni je taj link mrtav isto...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nemogu nać driver
A jbg, morat cu se plakat onda :( xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
timmyzg kaže...
A jbg, morat cu se plakat onda :( xD

a da jednosavno ubaciš win7 drivere?

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Nemogu nać driver

Da ne otvaram novu temu ovdje ću postat problem.

Dakle, imam od kolege stari komp Fujitsu Siemens "XYZ" model. I trebam samo driver za zvuk.

Model matične je Fujitsu Siemens D1567.

Nema instalacijskog CD-a niti bilo šta, osim oznaka na samom kućištu o informacijama PC-a itd....mogu stavit sliku samo nezz jel znate čitat kineski LoL

Samo nemojte mi davat linkove na "Let me google that for you" jer sam već pretražio puno stranica i nisam nijedan živi link od drivera našao za spomenutu matičnu.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 17:24 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A na službenim stranicama, pogledala sam i našla za taj model bez problema:

http://uk.ts.fujitsu.com/support/downloads.html

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 17:29 (GigaGirl).
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

A na službenim stranicama, pogledala sam i našla za taj model bez problema:

http://uk.ts.fujitsu.com/support/downloads.html

taman sam našao istu tu

Tnx anyway {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice