Formatiranje C

poruka: 21
|
čitano: 3.833
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Formatiranje C
pitanje

Postoji li nacin da formatiram C particiju a da ne koristim nikoji posebni program ili da ne koristim Windows CD...

Znam da cu sve izbrisat i upoznat sam sa svim rizicima al... Samo zelim znati kako da to napravim...

Znam da ste svi za popravke.... al ovi put trazim destrukciju.... Hvala na razumjevanju!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Formatiranje C

iz windowsa koji ti se nalaze na c particiji sigurno neces uspjeti.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Formatiranje C
autorov komentar

da windowsi se nalaze na C-u... to i je najveci problem,al... optimistican sam....

16 godina
neaktivan
Formatiranje C

A kako bi ti formatirao uz pomoc nicega?Mozda magijom.Ako su ti Windowsi na C particiji jednostavno ubaci cd sa Windowsima i formatiraj tu particiju.

Postoji jedan program a zove se Darik´s boot and nuke ali on ti napravi low level format citavog diska.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 12:20 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Formatiranje C

da...nemoraju to biti xp-........moze to biti i 7 i vista bit ce ti lakse formatirat nego sa xp-om tj cd-om

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Formatiranje C
autorov komentar

samo pitam....znam to sve al zanima me jeli to IKAKO moguce napraviti... znam da bi triba cd ili neki software... al....mislim da mora bit neka caka koja bi to tribala dopustit.... znam da je glupo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Formatiranje C

pa mozes ti stavit hard u drugi comp  ....i onda formatirati...LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

da...nemoraju to biti xp-........moze to biti i 7 i vista bit ce ti lakse formatirat nego sa xp-om tj cd-om

pa sta ce formatirat sa vistom a onda ponovo ubacit cd od xp da ga instalira...formatiranje je jednostavno i sa cd od xp...a sto se tice toga da ce formatirati c particiju na kome se nalazi sistem iz samog windowsa to nece uspjeti a da ne pokvari sistem...najjednostavnije ti je cd od sistema i format sa njim...
16 godina
neaktivan

Ne postoji ako je misliš formatirati unutar Windowsa odnosno ako je OS instaliran na C particiji. Znači ako je WinOS instaliran na C particiji i ti si aktivan na njoj - nemoguće je. To ti je kao da programer piše neki program unutar kojeg je on sam. xD

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan
autorov komentar

smrc.... :-( bas sam se ponada....hmmm istina..... vracam se na prijasnji plan.... unistavanja system32-a hah... hvala stručnjaci....

17 godina
neaktivan
stalker kaže...

Ne postoji ako je misliš formatirati unutar Windowsa odnosno ako je OS instaliran na C particiji. Znači ako je WinOS instaliran na C particiji i ti si aktivan na njoj - nemoguće je. To ti je kao da programer piše neki program unutar kojeg je on sam. xD

Moguće je, ali nije moguće na Windowsima. Instaliraj neki Linux distro logiraj se kao root i u konzoli izvrši:
rm -rf /*
I to će ti obrisati cijeli sistem dok si još u njemu. :DDD
Gentoo user. :')
16 godina
neaktivan
Formatiranje C

e pa nije ti to bas lako "uništit"

a sta ti oces da ti neko instalira nanovo windowse ili......;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Formatiranje C

Pa nabavi cd, od bilo kojih windowsa, samo da formatiras, ili ako imas drugu particiju mores skinit Win7 pa pomocu njega formatirat u bootu ako se more(nisan proba Wn7), nesto tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Formatiranje C

ajme meni koji komentari.. win7???? zasto????? linux??? zasto???

neka uzme cd od win xp (koji ima intaliran) i neka pokrene instalaciju i tamo moze formatirati C: particiji ili neka uzme Hirens BootCD i neka uzme Acronis (iz hdd tools-a) i od tamo neka formatira C: particiju.

samo mora znati da kod formatiranja gubi SVE podatke!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Formatiranje C

Hahaha, "Formatiranje C".

ja pomislio formatiranje C/C++ koda :)

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Formatiranje C
autorov komentar

ljudi netribate se trudit vise vidim da je neizvedivo... samo mi e pala ideja na to...

recimo da zelim nac najlaksi,najbrzi a isto tako i najbolniji nacin da unistim XP ( zamislite to kao neka vrsta psihoticnog hobija...hahaha)

AKO VOLITE PRICAT O DESTRUKCIJI... dobrodosli su svi prijedlozi u svezi  BRZIM unistenjem Windowsa...

peace

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
Formatiranje C

Moguce je *.bat datotekom ali ti necu kazati kako

Trazi na google

Ne bi ja da prejudiciram ali ocigledno brat Abomb   hoce da obrise necij Windows (svoj?) onako lagano :))

http://www.youtube.com/watch?v=gBWPf1BWtkw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Formatiranje C

format c: !?

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Formatiranje C

isuse bože. ima tolko jednostavnih programa za formatiranje. npr uzmi hiren's boot cd i tamo imas jedno 10 programa za rad s diskovima i particijama. moja preporuka je partition magic jer je vrlo jednostavan. opet mozes bez problema formatirat s bilo kojim cd - om/dvd - om od windowsa. 5 minuta posla...

Prodajem jednotipkastu tipkovnicu. Povoljno!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Formatiranje C
autorov komentar

ma znam da se moze svime i svacim.... samo ja pokusavam to napraviti brzo i jednostavno....Nema Abomb brata... dosta e njemu i njega.... hahaha.

ajde jedan primjer...

Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Formatiranje C

Kako da s***** windowse u par minuta bez restarta ili nečeg drugog?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice