Samsung Galaxy Nexus iskustva

poruka: 15
|
čitano: 4.144
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Zanimaju me ukratko iskustva ljudi s ovim telefonom.

Isplati li se uzimati ga? Kakva je kompatibilnost softvera, to me najviše muci. Trenutno sam na 3GSu i zanima me jeli zbilja na androidu takav problem natjerati da sve radi ili su to jednostavno pretjerivanja. Najvaznije aplikacije koje postoje za iOS vjerojatno postoje i tamo? Igre me i ne zanimaju previse.

Kakav je ekran, touch, web browser. Ode li sve u k**** nakon 15te aplikacije. Kako stoji s multitaskingom.

Ako netko nadje vremena prenijeti svoja iskustva bio bih mu vrlo zahvalan. Dopada mi se uredjaj zbog velikog ekrana i rezolucije, jos samo kad bih znao da Android na njemu radi kako spada i da mogu ocekivati dulju podrsku za nj, ipak nije to neki low-end.

Hvala svima

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Nexus iskustva
Ja ga imam i meni je mrak.sad je uplodan na 4.0.4 i sve radi bez greške.Kamera je super,ekran baš sve.
13 godina
neaktivan
Definitivno se isplati uzeti njega umjesto 3gs. Taj Nexus je po svemu daleko bolji od tog iPhona.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan

Uredaj je brutalan, ja sam vise u sferi Custom romova i kernela, pa bas ne znam kako funkcionira default {#}!

Ali inace sve fantasticno radi, mobitel je strasno brz, sve igre ukljucujuci Shadowgun, MC3, Asphalt6 itd... rade fantasticno. ( Na Custom romu imam mogucnost micanja navigation bara pa igram u full screenu)

Nema lagga, kamera je izvrsna, touch da ne govorim, ekran je savrsenstvo za gledat, najbolji ekran trenutno koji mozes imat na mobitelu.

Uglavnom, apsolutna preporuka.

Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ha.glupo možda pitanje ali...Naime zašto mi ne okrene sliku kad zakrenem mob u vodoravni smijer.Nexus s i 9023

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

provjeri jel ti je pod postavkama, u screen, kvacica na auto rotate screen

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 GhzASRock ALiveN570SLI-eSATA22x2gb Kingmax 800 MhzXFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
15 godina
neaktivan

Je,označeno je,znam za to.

16 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 10:19 (vrucajanjetina).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Svaka ti čast. Uspio si naći jedan video na YT (i to sa ≈400 viewa) koji govori da Galaxy Nexus nije dobar. Ali da si pogledao makar početak, znao bi da problem uopće nije u telefonu, nego u glupom vlasniku koji je pobjesnio jer nema interneta dok se vozi na posao... Uostalom, zašto uspoređuje Galaxy Nexus sa starijim iPhoneom? Da ga je usporedio bar sa četvorkom, shvatio bih ga ozbiljno.
16 godina
Medikus kaže...
Svaka ti čast. Uspio si naći jedan video na YT (i to sa ≈400 viewa) koji govori da Galaxy Nexus nije dobar. Ali da si pogledao makar početak, znao bi da problem uopće nije u telefonu, nego u glupom vlasniku koji je pobjesnio jer nema interneta dok se vozi na posao... Uostalom, zašto uspoređuje Galaxy Nexus sa starijim iPhoneom? Da ga je usporedio bar sa četvorkom, shvatio bih ga ozbiljno.

Hvala  {#}.

Mislim baci pogled i na forum, brinem se jednostavno. Strah me tog mitskog laga na androidu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 10:35 (vrucajanjetina).
13 godina
neaktivan
Mitski lag... Ja imam Nexus S sa custom romom, nikad nije bilo tog mitskog laga, osim kad se tek upali, a to je normalno. Sumnjam da će onda moćniji uređaj imati više laga. Baci i ti oko na XDA http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1337
16 godina
neaktivan

Lik je budala. Smeta mu što su aplikacije poredane abecedno? Saberi se sinko.

16 godina
Medikus kaže...
Mitski lag... Ja imam Nexus S sa custom romom, nikad nije bilo tog mitskog laga, osim kad se tek upali, a to je normalno. Sumnjam da će onda moćniji uređaj imati više laga. Baci i ti oko na XDA http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1337

Hvala, to sam htio cut. I hvala za forum.

Svjestan sam da su to vjerojatno pretjerivanja, ali opet se brinem. Stvarno izgleda uređaj odličan pa ne shvaćam da bi baš moglo biti nekakvih problema. I kod Androida mi se sviđa pregršt mogućnosti u odnosu na iOS, a ovaj model će i updateove dobijati redovno pa ga stvarno mislim uzeti. Jedino me eto brine malo to što nije možda UI smooth ili nešto, no to se desi na svakom mobu kad ga pretrpaš i koristiš naopako  {#}.

15 godina
neaktivan

U menhe još isto sve,netko ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kako si ga update na 4.0.4 meni je jos uvjek na 4.0.2

1
Nova poruka