Lg kp502 Cookie

poruka: 295
|
čitano: 186.596
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG COOKIE KP502-Aplikacije
15 godina
Lg kp502 Cookie
pitanje

Planiram uzeti Cookie no u tele2 mreži ga trenutno nemaju i ne znaju kada će doći. Odlučio sam ipak pričekati na njega jer za te pare jedan od rijetkih mobitela koji su zadovoljili moje kriterije. Čekajući na njega primjetio sam da se Cookie (ali oznake KP502) pojavio i u Vip-u, gdje je cijena niža za 100 kn a ono što mene zanima jest da li se taj model 502 razlikuje od onog 500 ili 501 i po čemu. Da li je doslo do promjene hardvera/softvera, uklanjanja pogrešaka i sl. Primjetio sam da su tri prednje tipke različite i kod 501 i kod 502 u odnosu na 500, no nije valjda to razlog izbacivanja na tržište još jednog modela. Na internetu nisam pronašao ništa konkretno o modelu KP502 pa molim na pomoći.

Ako je netko kupio u Vip-u KP502 bio bih jako zahvalan na bilo kakvim informacijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
RE: Lg kp502 Cookie
prihvaćeno rješenje

Na zalost razlika je ipak u tipkama

Link za usporedbu je ovde

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2536&idPhone1=2660

Zasto ne potrazis ekvivalent kod Samsunga? I oni imaju dobar dizajn. Inace telefon softverski je vrlo spor

"Kupimo si robote da nema više rabote kome robot radi ne boji se gladi" Monteniggers-Robot
17 godina
protjeran
Lg kp502 Cookie

Da kp500 je malo brži. Imam ga 3 dana i mogu reć da sam zadovoljan. (-) nema promjena tema, spor usb,. (+) pregledan dosta brz, ima sve što imaju i skuplji mobovi u sebi, igre rade bez problema, cjena.

http://www.myspace.com/soundimpuls

0 0 hvala 0
17 godina
Lazarus Long kaže...

Na linku se uspoređuju 501 i 500, a čovjeka (mene isto Osmijeh) vjerojatno više zanima KP502 pošto je to trenutna Vipova ponuda. Dakle, ima li netko možda konkretne informacije o ovom modelu? I na koji si model mislio kad si rekao da je softverski spor?

Pozz
Down goes the window, out goes the heat!
17 godina
neaktivan
moderator
prihvaćeno rješenje
asusdvd kaže...
Lazarus Long kaže...

I na koji si model mislio kad si rekao da je softverski spor?

Pozz
  Na 500 ali taj koji sam imao je bio otkljucavan tako da mislim da je to bio razlog. Sporo je bilo pregledavanje galerija i opcenito kretanje kroz meni

Vise na ovom forumu http://cafe.mobil.hr/ ali i tamo na zalost nisam susreo nista za 502

Ipak mislim da LG izvodi "akrobacije" sa modelima kao sto je slucaj sa SE K800i,imas K790 i K800 (pa i K810),doduse K810 se razlikuje u izgledu i softwareu
Mozda je 502 brandiran telefon 

"Kupimo si robote da nema više rabote kome robot radi ne boji se gladi" Monteniggers-Robot
15 godina
Lg kp502 Cookie
autorov komentar

Znači KP502 u odnosu na KP500 (i KP501) nema pomaka, osim tih prednjih tipki. Pa šta onda nisu sjeli za stol i ko' ljudi se dogovorili do kraja o konačnom dizajnu telefona. Malo mi je to apsurdno! Tko zna možda za koji mjesec opet promjene tipke pa izađe KP503Smijeh. Obratio sam se i Vip-u ali su mi oni dali usporedbu njihovog modela (sa škrtim informacijama - karakteristike uređaja, koje se nalaze na vipnet stranicama) i modela KP500 sa GSM Arene tako da iz toga praktički nisam dobio nikakav odgovor. Ajd kad već nisu izvršena nikakva unapređenja, onda valjda nisu niti unazadili uređaj. Nadam se! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
autorov komentar
Lazarus Long kaže...

Zasto ne potrazis ekvivalent kod Samsunga? I oni imaju dobar dizajn. Inace telefon softverski je vrlo spor

Veliš da pogledam neki Samsungov model, daj mi reci koji to model Samsunga ima približno jednake karakteristike i da je također cjenovno povoljan (ovaj u Vip-u dodje 891 kn)?
16 godina
Lg kp502 Cookie

Ako misliš na TS onda ti je od samsunga najjeftiniji Samsung SGH-F480 (2391 kn), no on ti za razliku od cookia ima 5mpx kameru i mislim da je to jedina veća razlika...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lg kp502 Cookie
autorov komentar

Eto vidiš - razlika u cijeni je preko 1000 kn. Inače ne kupujem često mobitele, trenutno posjedujem k700i i da mi uredno radi ne bih ga niti mijenjao (otišao je joystick i neke tipke pa nemreš ko' čovjek sastaviti poruku bez da se min 10 puta vraćaš i ispravljaš riječi). Max što bih potrošio na mobitel je kojih 1000 kn, nikako ne preko toga. Tako da me ova Vip-ov ponuda ugodno iznenadila - 891 kn za Cookie - mislim da je to super cijena za takav mobitel

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lg kp502 Cookie

Jedno pitanje Smijeh Kupio sam Cookiea u Vipu, i odličan je Smijeh Samo me zanima jedna sitnica. Pošto je zaključan na Vip, oće li radit sa Tomato karticom? Thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lg kp502 Cookie

Radi, probao Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

pozz svima..mene bi zanimalo kako prominit zvuk poziva??fala unaprid;)

0 0 hvala 0
15 godina
autorov komentar
teica kaže...

pozz svima..mene bi zanimalo kako prominit zvuk poziva??fala unaprid;)

http://www.bug.hr/forum/post/recenzije-komentari-mobitela/lg-kp500-cookie/329274.aspx
15 godina
neaktivan

ja bi na tvom jestu uzeo nes drugo i ja sam ga isto imo i jako se brzo pokvari a popravak 2000kn sada imam lg arenu odlican je zato si bolje to uzmi

15 godina
neaktivan

oce ako ga odneses dekorirat

16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Dobit cu taj mobitel pa imam par pitanja.

1. Koliko traje baterija ako se na mobu dosta sluša muzika i igraju igre?

2. Dali ima igara za skinut sa neta pa prebacit na mob?

3. Cuo sam da mob dosta zove iz đepa(pocket dial-a), dali je to istina?

4. Isto tako sam cuo da ima dosta problema sa prebacivanjem podataka sa kompa na mob, dali je to istina?

0 0 hvala 0
16 godina
Lg kp502 Cookie

imaš igrica i više nego dovoljno za skinit i prebacit... nemam nikakvih problema s njim... jedino mi je baterija slaba, max. 2 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

Jedno pitanje Smijeh Kupio sam Cookiea u Vipu, i odličan je Smijeh Samo me zanima jedna sitnica. Pošto je zaključan na Vip, oće li radit sa Tomato karticom? Thx

asusdvd kaže...

Radi, probao Namigiva

da je zaključan ne bi radio. zaključani su samo mobiteli koje si kupio na pretplatu.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
nk karlovac kaže...

ja bi na tvom jestu uzeo nes drugo i ja sam ga isto imo i jako se brzo pokvari a popravak 2000kn sada imam lg arenu odlican je zato si bolje to uzmi

e gle mobitel kosta 900kn onda je nemoguce da je popravak 2000kn za tih 2000kuna kupis si taka 2 i ostane ti 200kn
Potpis nije nužan kada si tužan...:P
15 godina
autorov komentar

Baterija ti traje ovisno o tome koliko mrcvariš mobitel. Ako stalno radiš na njemu po cijeli dan, što će ti u početku biti slučaj, onda ti traje oko 2 dana, ako manje radiš (obrnuto proporcionalno) baterija traje duže. Igara imaš prilično za skinuti jer rade i sve igre ostalih proizvođača pa ih možeš skinuti u cijelim paketima. Mob uopće ne zove iz džepa - mogao bi zvati (ali teško) ukoliko ne bi zaključavao tipkovnicu, odnosno u ovom slučaju zaslon. USB nije nešto pretjerano brz ali meni je do sada sve šljakalo, nisam imao nikakvih problema sa softverom i podržava višestruko prebacivanje (npr. staviš da ti se prebacuje 50 pjesama - klikneš na prijenos i odeš pogledat neki film, vratiš se i ovo prebačeno)... pitaj ak te nešt zanima

17 godina
kaiserus kaže...

Dobit cu taj mobitel pa imam par pitanja.

1. Koliko traje baterija ako se na mobu dosta sluša muzika i igraju igre?

2. Dali ima igara za skinut sa neta pa prebacit na mob?

3. Cuo sam da mob dosta zove iz đepa(pocket dial-a), dali je to istina?

4. Isto tako sam cuo da ima dosta problema sa prebacivanjem podataka sa kompa na mob, dali je to istina?

1, zavisi od 2- stalno na njemu do 4 dana, samo malo visiš po njemu,no uglavnom sasvim dobra
2,ima, puno, u nekoliko temai h ima za skinuti
3ja to nisam ćuo
4ne
-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Pozdrav... I ja namjeravam u srijedu uzet cookie pa me zanima dali treba uz mobitel kupiti i kakvu dodatnu torbicu da se ne osteti ekran???

Dal se uz mob dobiva i olovka za Touch jer sam negdje cuo da se ne dobiva??? Dali garancije popravlja stete na ekranu( npr. puknuce)????

Hvala

SE IPSUM VINCERE PULCHERRIMA RES EST.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 12:47 (Trop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Trop kaže...

Pozdrav... I ja namjeravam u srijedu uzet cookie pa me zanima dali treba uz mobitel kupiti i kakvu dodatnu torbicu da se ne osteti ekran???

Dal se uz mob dobiva i olovka za Touch jer sam negdje cuo da se ne dobiva??? Dali garancije popravlja stete na ekranu( npr. puknuce)????

Hvala

Olovka je u phoneu. Trebao bi dobit slušalice, i usb kabel sa punjačem. Bolje si kupi memorije jer je jeftina, 2GB cca 70 kuna, a na ekranu imaš zaštitnu foliju pa se ekran teže izgrebe.
http://www.myspace.com/soundimpuls
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 12:56 (dovla).
15 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

pozdrav! Imam cookie,ali model kp502 i zanima me da li se mogu prebacivati neke teme na njega  i kako skinuti igrice na telefon(neka stranica)zbilja je fora,jedino nezz jer moze imat teme(UPOMOOC)!!!!!!!odg plizzzz!!!!!

koji f***ing potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dovla kaže...
Trop kaže...

Hvala

Olovka je u phoneu. Trebao bi dobit slušalice, i usb kabel sa punjačem. Bolje si kupi memorije jer je jeftina, 2GB cca 70 kuna, a na ekranu imaš zaštitnu foliju pa se ekran teže izgrebe.
 Ok hvala.... Namjeravam uzet 8Gb jer bi mi to odmah sluzilo i za prebacivanje igrica sa kompa.... Pise da podrzava 8Gb... Dal bi se mogao gledati film na njemu???
16 godina
Lg kp502 Cookie

Filmovi se mogu gledati, ali u mp4 ili 3gp formatu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Sto je sa prijevodom????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa je

ne kosta devesto nego 900plus pdv.. i tako dalje

alo

16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Kupio ja cookie... Mogu rec da sam fkt zadovoljan monitelom.... Svakako svima preporucam.... Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Evo i ja mislim kupiti cokiea i zanima me kakav je zvucnik ?dali jaci od sony ericsonnovoga ili ne? a ovo ostalo kolko sam videl po tutorialima i sve je ok..tnx

amd athlon x2 6000+3.5 mhz ati radeon x1950 pro taktovi 650 mhz memorija 1600 mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG COOKIE KP502-Aplikacije
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice