HTC Zeta

poruka: 9
|
čitano: 2.557
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
HTC Zeta

Ovo su jos samo rumorsi, ali po slici,dimenzijama i karakteristikama bi reko da ce ovo biti jedan od najlijepsih mobitela na trzistu.

Dimensions 109.8 x 60.9 x 9.8 mm

Weight 146 g

Size 720 x 1280 pixels, 4.5 inches (~326 ppi pixel density)

Camera 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, dual-LED flash

Secondary Camera Yes, 1.3 MP

OS Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich)

CPU Quad-core 2.5 GHz processor, APQ 8064 procesor

Standard battery, Li-Ion 1830 mAh

Obratite pozornost na Velicinu ekrana i Dimenzije, po duzini je manji od iPhonea, a dijagonala 4,5 inca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 16:50 (Edge).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Zeta

Bilo je raznih špekulacija, samo postoji par "kvaka".

1. ICS nema hardware tipke inače, a ovaj ih ima 4 ove na touch (kako se ono kaže, na vrhu mi jezika, a ne znam reć xD).

E sad, neki kažu da je to zbog Sensea da ih zato treba, ali ništa ja nisam tu siguran, sumnjivo je to sve meni..

2. Baterija - ovaj 4. jezgreni procesor je novi Snapdragon i predviđen je do 2.5 GHz takta, ali koliko će to žderat bateriju s obzirom da nema ko Tegra 3 onu petu jezgru za telefon, sms i slično? Možda i neće, ali 2.5 GHz.. Malo sam skeptičan

3. 2.5 GHz - tko će to ohladit? Možda sam teži laik pa nemam pojma o tim nekim novim super procesorima koji se nimalo ne griju, ali 2.5 GHz bez hladnjaka je za mene još uvijek sience fiction :/

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Zeta

Meni su ovdje zapravo najsumnjivije dimenzije uređaja...

Mislim da sve ovo stane u uređaj 1cm niži od mog Desirea i 2mm tanji. I want to believe! xD

I nekako mi na slici/kama ne djeluje kao 16:9 ekran. Mislim da bi ekran, a samim time i uređaj trebao biti viši.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 2:30 (trap).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
HTC Zeta

Ovo je HTC. A vecina HTCa (osim Titana ili Desire HDa) je prilicno ruzna. Ovaj pogotovo.

Hardver je u redu, a to sto ima tipke uopce nije problem za ICS (ima ih i SGS II...).

LOL LOL
iPhone user. Hasta la victoria siempre.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: HTC Zeta
EchoOne kaže...

1. ICS nema hardware tipke inače, a ovaj ih ima 4 ove na touch (kako se ono kaže, na vrhu mi jezika, a ne znam reć xD).

E sad, neki kažu da je to zbog Sensea da ih zato treba, ali ništa ja nisam tu siguran, sumnjivo je to sve meni..

2. Baterija - ovaj 4. jezgreni procesor je novi Snapdragon i predviđen je do 2.5 GHz takta, ali koliko će to žderat bateriju s obzirom da nema ko Tegra 3 onu petu jezgru za telefon, sms i slično? Možda i neće, ali 2.5 GHz.. Malo sam skeptičan

3. 2.5 GHz - tko će to ohladit? Možda sam teži laik pa nemam pojma o tim nekim novim super procesorima koji se nimalo ne griju, ali 2.5 GHz bez hladnjaka je za mene još uvijek sience fiction :/

ovo ce izaci za neke 3-4 godine

nema te aplikacije/igrice  koja zahtjeva quad core procesor, tako da je to preßeravanje od strane htc.a

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

ICS ima HW tipke - za uredaje koji ih imaju, koji ih nemaju jave se one tipke na ekranu.

Baterija - sto vise jezgri to je ubiti uredaj stedljiviji. Samo se takt zaista cini prevelik.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
HTC Zeta

Imat ce umalo jači proc po taktu nego kaj je moj u kompu...-,-

msm da cu prodat komp i kupit thc...xD

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
EchoOne kaže...

ICS ima HW tipke - za uredaje koji ih imaju, koji ih nemaju jave se one tipke na ekranu.

Baterija - sto vise jezgri to je ubiti uredaj stedljiviji. Samo se takt zaista cini prevelik.

10eto jezgreni ne da nece trositi bateriju nego ce je puniti jos{#}

16 godina
neaktivan

Fejlaš ovim komentarom. 

Pokazalo se da sto vise jezgri to je uredaj stedljiviji, tako da 1jezgreni trose vise nego 2jezgreni na istom taktu. Dalje nastavlja logika. Nikada nece doci do 0, samo ce konvergirati ka 0, ali znamo da se u dogledno vrijeme nece previse pribliziti 0.

Ovo je dobro jer ces na uredaj moc staviti veci ekran, a zadrzati jednaku potrosnju energije ili cak smanjiti potrosnju i dobiti nekoliko sati koristenja, a onda mozda dodemo do trajnosti baterije od prije par godina kada nismo morali puniti uredaje svaku noc.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice