Mracna slika u igricama?

poruka: 8
|
čitano: 1.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Mracna slika i igricama???

Instalirao sam Win 7 i kada pokrenem neku igricu svjetlina ekrana pomraci pa slabo sta da vidim na igrici,ali kada pokrenem igricu u Windows modu onda je sve uredu.Da li bi mi neko mogao pomoci?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Mracna slika i igricama???

malo ti je gramatika smrdana.... doduše ni moja nije bolja

probaj instalirat drivere za GPU... a zatim probaj vidit dali imaju i driveri za tvoj monitor za W7

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
17 godina
Mracna slika i igricama???

Proveri da li u igri imaš podešavanja tipa brightness, contrast, gamma ili nešto slično i, ako ima, probaj s tim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mracna slika u igricama?

Vidi da li ti je u postavkama monitora ukljucen Dynamic contrast pa to gofno iskljuci.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mracna slika u igricama?

ja mislim da je to zbog monitora, jer mi je jos uvjek CRT Monitor

0 0 hvala 0
17 godina
Mracna slika u igricama?

Ako ti je u windowed modu normalno, onda nije monitor. Ili je do podešavanja u control panelu grafičke (resetuj na default), ili u samoj igri. A možda je i bug u konkretnoj igri, jesi li probao sa googleom?!

I da konstatujem da nam nisi dao ništa od informacija: koja grafička, koji OS, koja verzija drivera, koja igra?!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Mracna slika u igricama?

nVIDIA 9500GT 512MB,Windows 7 32 bit,a vecinom sve ove novije igre CoD Black Ops 2,Just Cause 2,Sleeping Dogs i dr?

12 godina
neaktivan
Re: Mracna slika u igricama?

Kada sam igrao Bioshock 2 na XP-u na ovom istom racunaru bila je normalna slika a sad na 7 mracna , brightness i contras su pojacani do kraja ali kad udzem u neku igru to se sve restartuje i onda moram nastimat window mod 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice