Instalirao sam Win 7 i kada pokrenem neku igricu svjetlina ekrana pomraci pa slabo sta da vidim na igrici,ali kada pokrenem igricu u Windows modu onda je sve uredu.Da li bi mi neko mogao pomoci?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
malo ti je gramatika smrdana.... doduše ni moja nije bolja
probaj instalirat drivere za GPU... a zatim probaj vidit dali imaju i driveri za tvoj monitor za W7
Proveri da li u igri imaš podešavanja tipa brightness, contrast, gamma ili nešto slično i, ako ima, probaj s tim.
Vidi da li ti je u postavkama monitora ukljucen Dynamic contrast pa to gofno iskljuci.
ja mislim da je to zbog monitora, jer mi je jos uvjek CRT Monitor
Ako ti je u windowed modu normalno, onda nije monitor. Ili je do podešavanja u control panelu grafičke (resetuj na default), ili u samoj igri. A možda je i bug u konkretnoj igri, jesi li probao sa googleom?!
I da konstatujem da nam nisi dao ništa od informacija: koja grafička, koji OS, koja verzija drivera, koja igra?!
nVIDIA 9500GT 512MB,Windows 7 32 bit,a vecinom sve ove novije igre CoD Black Ops 2,Just Cause 2,Sleeping Dogs i dr?
Kada sam igrao Bioshock 2 na XP-u na ovom istom racunaru bila je normalna slika a sad na 7 mracna , brightness i contras su pojacani do kraja ali kad udzem u neku igru to se sve restartuje i onda moram nastimat window mod