Rijeseno. Zahvaljujem.
Tko u EU prodaje custom kompjutere?
- poruka: 13
- |
- čitano: 3.841
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ko sto u nazivu pise dal netko zna za firmu koja prodaje custom PC a da imaju dobar odabir dijelova za ugradnju? Od kad je UK osla van EU trzista sve je oslo k vragu i sad nikako da nađem neki dobar web site. Sve nesto kilavo. Trenutno najbolje sto sam nasao : iBUYPOWER Gaming Computers: Build Your Own Custom Gaming PC: iBUYPOWER® Gaming PC , Assemble a Gaming PC (megaport.de) , Buy Gaming PC | Gamer PCs | HI-TECH Computer (hitech-gamer.com)
Ja trazim nesto tipa AVADirect Custom Computers | Custom Gaming PC samo u EU.
Zahvaljujem
Kako misliš Custom računare.. da ti netko posloži konfiguraciju sa kućištem po želji? Ono želiš fensi nešto na stolu pa da ti ne bi vodeno radio - oni ti završe, je li na to misliš?
Ko sto u nazivu pise dal netko zna za firmu koja prodaje custom PC a da imaju dobar odabir dijelova za ugradnju? Od kad je UK osla van EU trzista sve je oslo k vragu i sad nikako da nađem neki dobar web site. Sve nesto kilavo. Trenutno najbolje sto sam nasao : iBUYPOWER Gaming Computers: Build Your Own Custom Gaming PC: iBUYPOWER® Gaming PC , Assemble a Gaming PC (megaport.de) , Buy Gaming PC | Gamer PCs | HI-TECH Computer (hitech-gamer.com)
Zahvaljujem
? Nije mi stvarno jasno kaj ti oces. Pa slozi sam, ak ako neznas/neces sloze ti prakticki u svakom nasem ducanu...Koja je prednost ovog sta si ti naveo?
Zahvaljujem
? Nije mi stvarno jasno kaj ti oces. Pa slozi sam, ak ako neznas/neces sloze ti prakticki u svakom nasem ducanu...Koja je prednost ovog sta si ti naveo?
Vjerojatno želi to, ali ne sklaplaju svi konfiguracije... netko jednostavno prodaje komponente.
AGANDO Shop (agando-shop.de) možes ovdje pogledat, ovo ti je u EU. Možes svaku komponentu zamjenit, ali uvijek je bolje sam odabrat sve komponente i slozit ili makar da ti slozi trgovina gdje uzimas kako su kolege ranije napisali.
Možda čovjek traži nekog OEM-a, ne vjerujem da pita tko sklapa generičke komponente.
Ono gore nije OEM, OEM je Dell, HP i takve stvari di stavljaju i neke svoje custom komponente a on to kolko vidim ne trazi.
Ono gore nije OEM, OEM je Dell, HP i takve stvari di stavljaju i neke svoje custom komponente a on to kolko vidim ne trazi.
Tehnički gledano OEM bi bili njihovi kooperanti, ja nigdje ne vidim što on točno traži, ali custom made nije nešto što može svatko kupiti već je proizvedeno po tvojim specifikacijama i narudžbi.
Vjerojatno želi konfigurator kao što Ameri imaju ibuypower, cyberpower, nzxt... Slože ti računalo, bace gore svoju naljepnicu i oderu par stotina $$ više
Mislim da nije uredu što je uredio prvu poruku i pobrisao upit. Sva sreća pa su citirali ostali...
Ipak je forum tu da pomogne.
Da slazem se, ne treba ga biti sram / strah ako je zbog toga obrisao poruku. Svi smo ljudi i bolje je pitati ovdje uvijek i cuti misljenje ostalih nego kupiti napamet nesto sto ne valja.
Ma lik se i ne javlja a mi pišemo ko blesavi.