Links narudzba

poruka: 4
|
čitano: 1.899
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Links narudzba

Evo gledam ja malo po linksu sta sve ima i odlucim si kupit slusalice i mousepad. Stavim si ja sve to fino u kosaricu i gledam kako ide taj cijeli proces kupnje i klikcem ja dalje i skuzim da sam slucajno narucio mousepad i slusalice sada a zelio sam ih narucit tek u petak... Znam glup sam al mi je prvi put da kupujem preko linksove stranice pa evo aki neko zna mogu li ja ikako otkazati narudzbu. Hvala unaprijed. :)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Links narudzba
WillowDRD kaže...

Evo gledam ja malo po linksu sta sve ima i odlucim si kupit slusalice i mousepad. Stavim si ja sve to fino u kosaricu i gledam kako ide taj cijeli proces kupnje i klikcem ja dalje i skuzim da sam slucajno narucio mousepad i slusalice sada a zelio sam ih narucit tek u petak... Znam glup sam al mi je prvi put da kupujem preko linksove stranice pa evo aki neko zna mogu li ja ikako otkazati narudzbu. Hvala unaprijed. :)

Nazovi ih ujutro i objasni im da je riječ o pogrešci.

Inače, imaš temu o Linksu u kojoj si to mogao pitati.

Usput, dobro došao na BOL Forum. :)

8 godina
neaktivan
Re: Links narudzba
Hvala puno na odgovoru. :) Inace mislio sam nazvati links ali sam jako zauzet cijeli dan danas pa ako ima kakvo online rijesenje za koje znas slobodno reci.
10 godina
Links narudzba

Pa posalji mail na adresu s koje ti je stigla ponuda da otkazujes narudzbu i to je to.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice