Problem sa stranicom

poruka: 13
|
čitano: 1.836
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa stranicom

Imam problem sa otvaranjem stranice www.bettingadvice.com U pitanju je sljedece, drug mi je pokazao ovu stranicu na svom racunaru (OS XP), i kasnije sam je i ja htio da otvorim na svom racunaru, ali nisam mogao.. mislio sam da je do servera... ali kod druga je tad moglo a kod mene ne...

Probao sam da je otvorim preko hidemyass.com (browser proxy-a) i uspio sam... ne znam isto kao da mi je neko zabranio pristup stranici, ali ja tu stranicu preko svog racunara nisam nikad prije pokretao pa mi je zato cudno, onda sam mislio da je do XP-a, koji je priznajem pun virusa :D, ali kasnije sam pokusao i na Ubuntu linuxu i ista stvar, i onda mi je postalo cudno...

Kod druga sam takodje ja licno pokusao, moze i preko firefoxa i IE-a

nije mi to neki problem mogu uci preko hidemyass... ali me zanima sta bi to moglo biti...
znaci firefox mi izbaci Network Timeout, The server at www.bettingadvice.com is taking too long to respond. ista stvar je i sa IE i sa Operom, jednostavno ne otvara stranicu    

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 21:30 (Alen).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa stranicom

Ni meni ne otvaraNamigiva

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

stranica valja samo sto ima ... na kraju pa ne otvara pravu... obrisi te 3 tocke pa ce raditi.

@alen probaj obrisati cookies i cache
17 godina
neaktivan
krle kaže...
BORG kaže...

stranica valja samo sto ima ... na kraju pa ne otvara pravu... obrisi te 3 tocke pa ce raditi.

editovo sam link....
prvp sto sam uradio je da sam obrisao cookise i cache... to sam zaboravio da napomenem
17 godina
krle kaže...
BORG kaže...

LOL nisam ni skuzio, radi ipak.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
Problem sa stranicom

Imali jos kakvih prijedloga... imali jos neko da mu ne moze da otvori???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa stranicom

Kod mene radi OK!

Evo slika

slika slika
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa stranicom

Kod mene je situacija sljedeca... SS-ovi su sa Linuxa, ali ista situacija je i sa XP-om
znaci normalno ne moze da otvori, a preko hidemyass-a moze

P.S. da napomenem da je skroz dugo normalno otvara, a onda izbaci da je ne moze otvoriti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa stranicom

Imaš li dual boot na tom Računalu?

Skeniraj računalo s SuperAntiSpyware-om. ili Ad-Adware-om od virusa.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Da comp mi je u dual bootu.... ali opet mi nije jasno kako bi to moglo preci na linuxu... a i nema mi logike da mi zabrani ici na tu stranicu :S:S:S
16 godina
neaktivan
Alen kaže...
Bellatrix kaže...

Da comp mi je u dual bootu.... ali opet mi nije jasno kako bi to moglo preci na linuxu... a i nema mi logike da mi zabrani ici na tu stranicu :S:S:S

Neznam, ali ponekad se to zna dešavati u slučaju dual-boot-a( kod mene bio slučaj, Win XP i Win7) sad to nemora značiti da je kod tebe.. ali...
Probaj pingati stranicu u cmd-u iz XP-a i uzmi ip adresu od nje. Zatim je napiši u browser gore... ako je učita, nije ti DNS dobro konfiguriran.
16 godina
neaktivan
Problem sa stranicom

Meni otvori normalno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ponosni sam član bettingadvice zajednice od 2. veljače 2005. i mogu slobodno reći da stranica nikad nije bila nedostupna od tada...

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice