Pozdrav ovako zelio bih da krenem sa youtube nalogom i da krenem da snimam svoje igranje i od svoje ekipe...Sada nisam upoznat koji program za snimanje da koristim,kako intro da ubacim,kako da ga naparavim eto sve to imaju ovi poznati youtuberi.Zelio bih i ja tako da krenem jer imam volju,ali nazalost nemam to znanje neko koje mi je potrebno,pa prema tome kacim ovde tu temu da bi mi vi pomogli..Nadam se da neko ima ko se razumije oko ovoga i ko je imalo voljan da mi pomogne..Mogli bi na Team Speak 3 da odemo da bi bolje se sporazumjeli..Molim vas pomozite Hvala
Pitanje molim vas odgovor
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.332
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za snimanje mozes koristiti shadowplay ako imas nvidia graficku... amdove graficku imaju isti takav program. Fraps se ne preporucuje jer skida fps tokom snimanja. Intro napravis preko adobe after effectsa a u video ga ubacis preko sony vegasa, renderas i uploadas na youtube.
drug nemoj da se ljutis ali sve si rekao i nista nisi rekao...Jel imas ts3 instaliran da popricamo da vidimo sta i kako u koliko naravno imas vremena ?
Imam ts3 instaliran da, imam i vremena da ti objasnim. Ako hoces ostavi mi ip u pm i doc cu u sobu
Poslao sam na pm..
Sve je rekao u kratkim crticama,sve skupa je to zamrsen proces i zahtjeva dobro poznavanje tih programa...
a ti bi mogao malo bolje formulirati naslov i u njega ubacit svoj problem a ne ovakve bezvezarije pisat pa se onda jos bahatit...