Black Myth: Wukong

poruka: 334
|
čitano: 61.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Black Myth: Wukong
lobotomac90 kaže...

Činjenica je da je igra jednostavno neoptimizirana,

Ovo je jaki UE5 engine sa najnaprednijim grafičkim značajkama.  Hellblade 2 također UE5 dobro oznoji rtx4090.Možeš ti optimizirat koliko te volja to je to za brutal UE5 treba brutal mašina.Slično kao kad je crysis izašao isto se događa to se zaboravilo. Možeš se samo tješit i pozivat na neoptimizaciju ali ide se dalje zahtjevi su ispred svog vremena.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
10 godina

Završio igru, trebalo nekih 60tak sati. Komp pod moj PC, 1440p reza, 130+ fpsa, tehnički igra radila savršeno. Pričate nebuloze i raspravljate se bezveze, igra je vizualni spektakl i radi odlično, što se tiče same igre vrh od početka do kraja, definitivno GOTY za ovu godinu što se mene tiče. Što se ps5 tiče, prodajte to i kupite si pošten pc kao što sam i ja napravio. 

Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina

Moze se i na ps5 igrat samo treba prebacit na performance mode.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dery kaže...
lobotomac90 kaže...

Činjenica je da je igra jednostavno neoptimizirana,

Ovo je jaki UE5 engine sa najnaprednijim grafičkim značajkama.  Hellblade 2 također UE5 dobro oznoji rtx4090.Možeš ti optimizirat koliko te volja to je to za brutal UE5 treba brutal mašina.Slično kao kad je crysis izašao isto se događa to se zaboravilo. Možeš se samo tješit i pozivat na neoptimizaciju ali ide se dalje zahtjevi su ispred svog vremena.

Nemam se što tješiti, ja ću ju odigrati na konzoli od 500 eura i mir, ali da dam 2000 eura za grafičku očekivao bih da će mi narednih par godina sve raditi na max detaljima bez brige i pameti, a ne da moram kemijat što ću ugasiti da bih imao konstantnih 60+ fpsa.

MGloc kaže...

Moze se i na ps5 igrat samo treba prebacit na performance mode.

Jesi probao performance mode možda da podjeliš malo dojmova? Na vagi sam dal da kupim igru ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 11:44 (lobotomac90).
4 godine
protjeran
AMD sam spomenuo u kontekstu tvoje tvrdnje kako je 4070 ti super skupa, a inferiornija 7900xt je tek malo jeftinija.

Ako pogledamo igre koje zahtjevaju vise vrama poput Hogwartsa, RE 4, Jedi itd teksture im ne izgledaju nista spektakularno vec su jednostavno lose i aljkavo odradene.

Drugi forumas je spomenuo kako je Wukong neoptimiziran, medutim to je opet krivo. Bas HU koji radi dubinske analize je objasnio kako postavke jako lijepo skaliraju od low do cinematic, svaka postavka dodatno udara na gpu, ali i daje lijepsi prikaz.

To sto je Wukong mozda i prejak za trenutne kartice je drugi par rukava, tu su takoder gospoda iz HU objasnili kako i mid postavke izgledaju impresivnije od ultra postavki u nekim drugim novijim aaa naslivima. I zamisli, takav next gen prikaz se uspije dobiti sa normalnom potrosnjim vrama.

Ako cemo ici logikom da Nvidia sponzorira igre koje zahtjevaju malo vrama, onda mozemo ici istom logikom da AMD sponzorira naslove sa nepotrebno visokom potrosnjom vrama jer im je to jedino podrucje gdje nisu u debelom zaostatku.
3 godine
DaddyFit kaže...
AMD sam spomenuo u kontekstu tvoje tvrdnje kako je 4070 ti super skupa, a inferiornija 7900xt je tek malo jeftinija.

Ako pogledamo igre koje zahtjevaju vise vrama poput Hogwartsa, RE 4, Jedi itd teksture im ne izgledaju nista spektakularno vec su jednostavno lose i aljkavo odradene.

Drugi forumas je spomenuo kako je Wukong neoptimiziran, medutim to je opet krivo. Bas HU koji radi dubinske analize je objasnio kako postavke jako lijepo skaliraju od low do cinematic, svaka postavka dodatno udara na gpu, ali i daje lijepsi prikaz.

To sto je Wukong mozda i prejak za trenutne kartice je drugi par rukava, tu su takoder gospoda iz HU objasnili kako i mid postavke izgledaju impresivnije od ultra postavki u nekim drugim novijim aaa naslivima. I zamisli, takav next gen prikaz se uspije dobiti sa normalnom potrosnjim vrama.

Ako cemo ici logikom da Nvidia sponzorira igre koje zahtjevaju malo vrama, onda mozemo ici istom logikom da AMD sponzorira naslove sa nepotrebno visokom potrosnjom vrama jer im je to jedino podrucje gdje nisu u debelom zaostatku.

Ne, amd si spomenuo kako bi mi uvalio strawmana, imo, a ja sam rekao da je po mom mišljenju 4070 ti S preskupa uopće se ne osvrćući na AMD. Uopće me ne interesira kakvoća pojedinih igara, nekima se sviđaju i igraju ih takve kakve jesu. Ja govorim kako teksture kod wukonga nisu na razini ostalih teh. karakteristika na 1080p kod kartica u low segmentu s 8gb vrama, isto tako mislim kako nisu na razini u 1440p kod kartica u srednjem segmentu s 12gb vrama, i na kraju ponovno, o amd karticama ne govorim niti sam ih spomenuo u raspravi s tobom i nećeš me uvući u tu raspravu koju raspravljaj s drugima ukoliko želiš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 12:16 (notloB).
4 godine
protjeran
notloB kaže...

Ne, amd si spomenuo kako bi mi uvalio strawmana, imo, a ja sam rekao da je po mom mišljenju 4070 ti S preskupa uopće se ne osvrćući na AMD. Uopće me ne interesira kakvoća pojedinih igara, nekima se sviđaju i igraju ih takve kakve jesu. Ja govorim kako teksture kod wukonga nisu na razini ostalih teh. karakteristika na 1080p kod kartica u low segmentu s 8gb vrama, isto tako nisu na razini u 1440p kod kartica u srednjem segmentu s 12gb vrama, i na kraju ponovno, o amd karticama ne govorim niti sam ih spomenuo u raspravi s tobom i nećeš me uvući u tu raspravu koju raspravljaj s drugima.

Ne, ne uvaljujem ja nista, ako vec spomenes jednu stranu i pljujes po visokoj cijeni, a sa druge strane ne spomenes u svim segmentima (osim nepotrebnoj kolicini vram-a) karticu koja je tek nesto jeftinija onda ti je cilj ocit.

Teksture u Wukongu su jedino slabije u usporedbi sa ostalim efektima u igri, ako ju usporedujemo sa ostalim igrama tolike razlike nema.

Na kraju price tih par naslova koji nisu nimalo graficki impresivni i nepotrebno kolju vram su sve samo ne reprezentativni. Druga stvar koja je jako bitna, a koja se "zaobilazi" je ta da bottleneck prije postane GPU, a ne vram. Uzmimo novi Star Wars za kojeg cherry pickas posto ima probleme sa vramom i teksturama i kad pogledamo pefrformanse na 1440p sta ti vrijedi bezbroj vrama kad jedna 3080 sa 10gb vrama ima isti fps kao 7900 xt sa 20gb. Spominjao si da igra sama ucitava kvalitetu tekstura ovisno o kolicini vrama, pa situacija je takva da je igra blago receno tragicna sa tehnicke strane koliko i sa strane samog gameplaya. Naime igra ima bug gdje postavlja premaleni "streaming budget" pa teksture izgledaju lose, a kad se taj budget rucno poveca problemi nestaju.

15 godina

Nema on veze šta govori uzalud rasprave sa najnervoznijom osobom na forumu ovo mu je ko zna koji profil po redu več je baniran odavde. Ovde neki ispadaju veči sljepci od stvarnih.Dupla doza normabelića ne pomaže u njegovom slučaju. Mislim da mi je poznat otprije kao teški AMD fanboy, dijagnosticiran odavno.

Eto kolegi belicusu radi sve ko podmazano na nevidiji kao i kolegi "forumaš" radeon. Optimizirano je idealno što se vidi kad se spuste detalji i to odlično funkcionira.Ove igre gore spomenute su krš odrađene naspram ovih na unreal enginu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 13:21 (dery).
3 godine
DaddyFit kaže...
notloB kaže...

Ne, amd si spomenuo kako bi mi uvalio strawmana, imo, a ja sam rekao da je po mom mišljenju 4070 ti S preskupa uopće se ne osvrćući na AMD. Uopće me ne interesira kakvoća pojedinih igara, nekima se sviđaju i igraju ih takve kakve jesu. Ja govorim kako teksture kod wukonga nisu na razini ostalih teh. karakteristika na 1080p kod kartica u low segmentu s 8gb vrama, isto tako nisu na razini u 1440p kod kartica u srednjem segmentu s 12gb vrama, i na kraju ponovno, o amd karticama ne govorim niti sam ih spomenuo u raspravi s tobom i nećeš me uvući u tu raspravu koju raspravljaj s drugima.

Ne, ne uvaljujem ja nista, ako vec spomenes jednu stranu i pljujes po visokoj cijeni, a sa druge strane ne spomenes u svim segmentima (osim nepotrebnoj kolicini vram-a) karticu koja je tek nesto jeftinija onda ti je cilj ocit.

Teksture u Wukongu su jedino slabije u usporedbi sa ostalim efektima u igri, ako ju usporedujemo sa ostalim igrama tolike razlike nema.

Na kraju price tih par naslova koji nisu nimalo graficki impresivni i nepotrebno kolju vram su sve samo ne reprezentativni. Druga stvar koja je jako bitna, a koja se "zaobilazi" je ta da bottleneck prije postane GPU, a ne vram. Uzmimo novi Star Wars za kojeg cherry pickas posto ima probleme sa vramom i teksturama i kad pogledamo pefrformanse na 1440p sta ti vrijedi bezbroj vrama kad jedna 3080 sa 10gb vrama ima isti fps kao 7900 xt sa 20gb. Spominjao si da igra sama ucitava kvalitetu tekstura ovisno o kolicini vrama, pa situacija je takva da je igra blago receno tragicna sa tehnicke strane koliko i sa strane samog gameplaya. Naime igra ima bug gdje postavlja premaleni "streaming budget" pa teksture izgledaju lose, a kad se taj budget rucno poveca problemi nestaju.

Nije mi očit cilj, odnosno vjerojatno ti se tako čini, osvrnuo sm se na 4070ti s jer po mojem mišljenju nudi premalo za previsoku cijenu, AMD NISAM SPOMENUO U RAZGOVORU S TOBOM NITI ONO ŠTO MISLIM O AMD KARTICAMA U SLIČNOM/ISTOM RANGU...

Teksture u Wukongu su jedino slabije u usporedbi sa ostalim efektima u igri... BRAVO, KONAČNO SI SHVATIO ONO ŠTO SAM TI NAPISAO U PRVOM POSTU KOJIM SAM TI SE OBRATIO...

Pa baš teksture i nisu na razini vizualnog remek djela... I NAKNADNO... zbog toga teksture na svim rezama i jesu slabije reze odnosno lošije kvalitete nego što bi igra koja je u svakom drugom tehničkom pogledu superiorna trebala imati...

Što bih sada trebao postavljati videe s ostalim igrama koje ne rade dobro s premalo vrama, calysto protocol primjerice...

Ukoliko mi se obratiš još jednom s poredbom amda i nvidije za što sam ti već rekao da s tobom ne želim razglabati ili se budem morao ponavljati još jednom s onime što sam u ovom postu pisao velikim slovima metnut ću te na shitlist poput deryja a ti kako ti drago.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 13:21 (notloB).
4 godine
protjeran

Ukoliko zelis gurati glavu u pijesak i voditi argumentaciju gdje se jedino tebe treba slusati slobodno me stavi na svoju listu. Zapravo mi je postalo kristalno jasno s cim imam posla cim sam vidio sto te triggeralo kod deryevog posta tako da me tvoja reakcija nimalo ne iznenaduje.

3 godine
DaddyFit kaže...

Ukoliko zelis gurati glavu u pijesak i voditi argumentaciju gdje se jedino tebe treba slusati slobodno me stavi na svoju listu. Zapravo mi je postalo kristalno jasno s cim imam posla cim sam vidio sto te triggeralo kod deryevog posta tako da me tvoja reakcija nimalo ne iznenaduje.

Dakle i ti se slažeš da žene, seksualne manjine etc. ne mogu napraviti dobru igru? Nadalje raspravljaš s onim što sam ti napisao a ne s onim što ti misliš da sam mislio, kada to budeš shvatio onda možeš voditi smislen razgovor a ne onaj u kojem se sugovornik mora konstantno ponavljati i gotovo crtati ono što je već napisao, imo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 14:43 (notloB).
4 godine
protjeran
notloB kaže...

Dakle i ti se slažeš da žene, seksualne manjine etc. ne mogu napraviti dobru igru? Nadalje raspravljaš s onim što sam ti napisao a ne s onim što ti misliš da sam mislio, kada to budeš shvatio onda možeš voditi smislen razgovor a ne onaj u kojem se sugovornik mora konstantno ponavljati i gotovo crtati ono što je već napisao, imo.

U prvoj recenici upravo rasrpavljas o onome sto ti mislis da ja mislim, a u drugoj recenici mene prozivas da to cinim. Kad budes shvatio sto su dvostruki standardi mozemo dalje voditi smislen razgovor.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 14:44 (DaddyFit).
3 godine
DaddyFit kaže...
notloB kaže...

U prvoj recenici upravo rasrpavljas o onome sto ti mislis da ja mislim, a u drugoj recenici mene prozivas da to cinim. Kad budes shvatio sto su dvostruki standardi mozemo dalje voditi smislen razgovor.

Prva rečenica je pitanje a ne tvrdnja, na kraju rečenice je upitnik a druga rečenica je konstatacija onoga na što sam u razgovoru s tobom naišao uz napomenu imo, in my opinion.

15 godina

On misli da jednako dobru igru mogu uradit ovakvi novokomponirani šareni developeri naspram starim iskusnim bajama. Danas svak ima pravo da misli šta god neka ih tamo ali mene nečeš deluzionirat. Eno šta su napravili od olimpijade dovoljno je to vidit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 14:58 (dery).
15 godina
Kinezi su pravi muškarci i rade najbolje igre.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forumaš kaže...

Nije istina neče nikad napravit ovako nešto kao red dead team ili GSC game world.

15 godina
Ali su svejedno pravi tvrdi muškarci
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
protjeran
notloB kaže...

Prva rečenica je pitanje a ne tvrdnja, na kraju rečenice je upitnik a druga rečenica je konstatacija onoga na što sam u razgovoru s tobom naišao uz napomenu imo, in my opinion.

Meni je drago da smo od aludiranja kako Nvidia ima premalo vrama, kako testovi za Star Wars nisu tocni jer neke kartice automatski ucitavaju losije teksture (zbog buga), kako je 4070 ti super skupa, sve redom negirali i dosli do zakljucka da Wukong s obzirom na ostatak svojih detalja nema teksture na jednako visokom nivou, ali cak i na mid postavkama izgleda bolje od nekih poluproizvoda koji alociraju 20gb vrama.

forumaš kaže...

U svakom slucaju im se treba skinut kapa nakon sto su ih IGN, Sweet Baby inc i kojekakve DEI "savjetodavne" firme pokusali razapeti i krivo optuziti za sovinizam, rasizam itd. Oni su ih muski odkantali skupa sa njihovim nasilnim guranjem ideologije i napravili igru koja je konkurent za GOTY 2024. Jos jedna igra koja biljezi veliki uspjeh je Space Marine 2 ciji su se devovi takoder muski postavili.

Sa druge strane igre koje su bile savjetovane od strane takvih organizacija su redom fail do faila i predmet su sprdnje. Pa tu imamo Concord koji je unatoc tome sto je gigant poput SONY-ja stajao iza igre dozivio debakl pa je igra ugasena nakon 10 dana, onda imamo Dustborn koji je bio u razvoju 8 godina da bi mu peak player count na Steamu bio manji od 80, iduci na redu je novi Star Wars koji je Ubisoft-ove dionice gurnuo u ponor, od nadolazecih igara tu je novi Assasin Creed koji ima uzasno slabe brojke preordera u usporedbi sa prijasnjim nastavcima, takoder jedna od igara koja dolazi je Tales of the Shire (Hobbiti) koja je od nedavno postala predmetom sprdnje.

Uzorak je jasan, a kmecanje nece promijeniti cinjenice.

3 godine
DaddyFit kaže...

Meni je drago da smo od aludiranja kako Nvidia ima premalo vrama, kako testovi za Star Wars nisu tocni jer neke kartice automatski ucitavaju losije teksture (zbog buga), kako je 4070 ti super skupa, sve redom negirali i dosli do zakljucka da Wukong s obzirom na ostatak svojih detalja nema teksture na jednako visokom nivou, ali cak i na mid postavkama izgleda bolje od nekih poluproizvoda koji alociraju 20gb vrama.

Ja ti nisam kriv što se nisi složio već s prvom rečenicom a da nvidija ima premalo vrama u nižem i srednjem segmentu uz po mom mišljenju preskupe izuzetke koje sam spomenuo i dalje mislim i nisi mi niti milimetra promijenio mišljenje...

Nadalje želio bih da mi odgovoriš na pitanje postavljeno u mom pretprošlom postu tako da mogu odlučiti hoću li te ili neću staviti na listu forumaša koje ignoriram, ukoliko budem morao pitati još jednom automatski ideš na listu jer mi se više ne ponavlja niti jedna misao iz mojih prethodnih postova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 17:51 (notloB).
15 godina
DaddyFit kaže...
Jos jedna igra koja biljezi veliki uspjeh je Space Marine 2 ciji su se devovi takoder muski postavili.

Odigrao, sad mi je testosteron na max i stalno mi je majmun drven. Pavo muška igra. 

Kaj se Kineza tiče baš mi je žao kaj se nisam rodio ko Kinez i kaj ne živim u Kini, ovaj woke me ubija u testosteron i blokira mi desnu stranu tijela.

Nvidija, desno i VW Golf/Passat/BMW, tim redom, nema labavo :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 17:57 (forumaš).
4 godine
protjeran
To sto ja tvoje misljenje nisam pomaknuo niti milimetra mi je u potpunosti nebitno. Ono sto mi je bitno je to da brojke i performanse ne lazu, uz to sam svoje tvrdnje potkrijepio dokazima tako da mi je srce na mjestu.

Ja sam dao primjere, a pametan covjek ce sam izvuci zakljucak sto funkcionira i donosi profit, a sto ne u gaming industriji. Neizmjerno mi je svejedno hoces li me staviti na svoju strasnu listu.
15 godina

Njaveči profit donosi marketing, reklame....kad vidiš ray tracing majmun postane drven i jedino ga tak vrijedi odigrati, na kompu od 3000 eura inače si woke curica :D

3 godine
DaddyFit kaže...
To sto ja tvoje misljenje nisam pomaknuo niti milimetra mi je u potpunosti nebitno. Ono sto mi je bitno je to da brojke i performanse ne lazu, uz to sam svoje tvrdnje potkrijepio dokazima tako da mi je srce na mjestu.

Ja sam dao primjere, a pametan covjek ce sam izvuci zakljucak sto funkcionira i donosi profit, a sto ne u gaming industriji. Neizmjerno mi je svejedno hoces li me staviti na svoju strasnu listu.

Dakle ideš na listu a to interesira li te ili ne me nije briga, meni je bitno da sam naveo razlog kao što navodim razloge kada nekoga prijavim i slično.... i ja sam potkrijepio dokazima, ti nisi osporio calysto protocol i gro igara za koje znam da ne rade kako treba s nedovoljno vrama koje nisam naveo jer mi se ne traži... ali ih niti neću navoditi jer te od sada ignoriram.

4 godine
protjeran
Da je sve u marketingu Concord bi bio mega popularan, al eto iz nekog cudnog razloga je ugasen nakon 10 dana, igracima je refundiran novac, a dev team je bacio150-200 miliona $.

Drago mi je da te Space Marine 2 odusevio kao i mnoge druge.
4 godine
protjeran
Vjeruj mi vise od "ja te ignoriram jer ne volim slusat cinjenice" i "nemam argumenata, al to nije bitno" nisam niti ocekivao. Budi mi pozdravljen.
15 godina
DaddyFit kaže...
Da je sve u marketingu Concord bi bio mega popularan, al eto iz nekog cudnog razloga je ugasen nakon 10 dana, igracima je refundiran novac, a dev team je bacio150-200 miliona $.

Drago mi je da te Space Marine 2 odusevio kao i mnoge druge.

Nije me oduševio 3/5 solidna igrica starog kova kakvih sam se naigrao i previše...stvar je u tome da sam nakon te muške igre dodano uščvrsnuo, muško sam.

edit, sad te ignoriram!

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 18:18 (forumaš).
4 godine
protjeran
Ignoriranje je bilo upucenu gospodinu sa opasnom listom.

Ti si mi zanimljiv, iskreno ne bi htio da komunikacija ovako stane, ali vjerujem da nece posto se vidi da uzivas u ovom procesu ;)
15 godina

Ignoriram te jer pratiš sve moguće vijestri sa svih platformi, mislim da si previše po internetovima. Ak si woke možemo se družiti.

13 godina

Gledajte kak se igra ovaj nvidia demo na handled konzoli

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo i ja sam prešao igru na laptopu iz potpisa pa da napišem svoj osvrt. Igra vizualno i zvučno odlična, kako se približava kraju sve raskošnija i impresivnija, hrpa glavnih, sporednih i skrivenih questova, obilje opreme, spellova, napitaka omogućuju da se protivnicima suprostaviš u bezbroj kombinacija i buildova. Igra te vuče da ideš dalje ako ne odustaneš odmah na Wandering wyghtu. Nakon završetka igre nemam osjećaj da sam bacio novac ili preplatio igru, dapače. Mislim da ću odraditi NG+ i pokušati igrati i na kontroleru da vidim kakav je osjećaj u odnosu na tipkovnicu. Nisam gledao FPS tijekom igre ali na mom laptopu i onom bechmarku se vrtilo oko 80-100 FPS na full postavkama i sa uključenim RT-om. Nisam primjetio da igra negdje zapinje ili da se slika trga, na taj dio nemam zamjerke. E sad, par stvari koje mi se ne sviđaju i zbog kojih bi teško nekome preporučio da kupi igru (bez da je prethodno proba).

Bez obzira što neki forumaši igru dižu u nebesa i pišu da je tehnički savršena, po mom mišljenju nije. Igra pati od povremenih problema od kojih pati i 99,99% ostalih igara, od toga da se tekture mjestimično razlete, stabla i ostali objekti lebde usred zraka, protivnici upadnu u pod ili u zidove, neki itemi se ne mogu skupiti, NPC-ovi ostanu zamrznuti u prostoru i ostali sitni problemi koji po meni nisu značajni i ne smetaju mi previšea ali ih ima. Igra mi se par puta srušila bez nekih očitih razloga. Igra je zaista odlična ali da je savršena - nije.

Ponovit ću dojam sa početka igre; nedostaje mi bilo kakav oblik mape, barem neka rudimentarna jer je u određenim poglavljima lako zalutati i vrtiti se u krug. Nedostaje mi mogućnost reprogramiranja tipki za komande na tipkovnici ( ne razumijem zašto to nije moguće?). Ostajem pri stavu da su borbe sa određenim boss-evima preteške, ali na jako iritantan način ( primjerice heavy attack na većini protivnika sjeda gdje treba bez ikakvih problema, ali kod par protivnika ode u potpuno nebuloznom smjeru i stalno promašuje iako je protivnik veličine manjeg kruzera. Položaj i kretanje kamere kod određenih bosseva su također katastrofa, kod ostalih radi odlično. Igra također kod određenih borbi kao da ima input lag veći nego kod drugih, jednostavno kasni sa spellovima, attackom i napitcima i onda gineš bez veze. Težina protivnika mi je također dosta nekonzistentna tijekom igre i u odnosu na opremu koju imaš/možeš imati u određenom trenutku. Pripremao sam se psihički 2 dana za finalnog bossa jer sam očekivao višesatna ponavljanja, na kraju sam ga prošao iz 4. pokušaja bez ikakvih priprema ili hintova... Jedino što sam primijetio jest da mi je dodge i perfect dodge nekako sporiji u finalnoj borbi u odnosu na ostatak igre. Ne znam je li to do borbe ili do updatea koji se instalirao dan prije? Najviše od svega me nervira što te igra tjera da učiš napamet sekvence napada protivnika i što su one uvijek iste bez obzira na to sa kakvom opremom uđeš u fight. Nemam problem da su bossevi teški i da ih treba mlatiti i izbjegavati i po 15 minuta ako treba, ali volio bi da se protivnik prilagođava borbi i da im napadi nisu predvidivi. Druga stvar koja mi je također nelogična i nedorečena je ograničenje kretanja u prostoru i kako ono funkcionira. Na nekim mjestima fizičke prepreke (kamenja, srušena debla i sl. se mogu bez problema preskočiti i pristupiti prostoru iza njih dok na drugim mjestima udaraš u nevidljivi zid i skačeš u mjestu. Obzirom da igra ima dosta skrivenih područja na ovaj način te prisiljava da skačeš okolo kao budala i tražiš gdje se može dalje istraživati, a gdje ne može. Naposljetku, bug ( ili namjerno ograničenje) sa purple sealovima mi je totalno bezveze. Prošao sam cijelu igru i riješio sve neprijatelje i NPC-ove ali ovaj je ostao zaključan jer nisam odradio questove po redosljedu koji realno nisam ni mogao znati kako je zamišljen (ako je zamišljen). Sve u svemu, igra je zaista prekrasna, ali zbog nekih razloga koje sam naveo nije za svakoga i mislim da će dobar dio prosječnih igrača više isfrustrirati nego oduševiti.  

Starlink is Skynet!
Moj PC  
3 0 hvala 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice