"Object moved to here."

poruka: 8
|
čitano: 5.021
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
"Object moved to here."

Je li to samo kod mene ili se i drugima događa? Što god kliknem dobijem poruku "Object moved to here." 

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: "Object moved to here."
Marko :D kaže...

Je li to samo kod mene ili se i drugima događa? Što god kliknem dobijem poruku "Object moved to here." 

Samo tebi. Odi na View Source da vidiš kakvu to stranicu imaš. I na što ti vodi link "here"?

14 godina
neaktivan
"Object moved to here."

Zaboravio na tu temu. 

Problem sam riješio restartom računala i stvarno ne znam zašto mi se to događalo. Svaki puta kada bi otišao i klinuo "Teme u kojima sudjelujem" izbacilo bi mi tu poruku, a kada bi kliknuo na "here" u adresu bi mi dodalo dio ?sort=act i tako se događalo na svim stranicama pa čak i na Googleu na kojem je pisala pogreška 301.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ili je neki add-on za web-preglenik brljao po stranicama (možda je to bila samo privremena greška) ili je u pitanju neki spyware. Ako si provjerio računalo od gamadi, onda je uzrok vjerojatno u nekom "nestašnom" dodatku za Firefox. Ili su problem prouzročile optimizacije u "blijedom mjesecu". 

EDIT:

Upravo instalirah taj tvoj blijedi mjesec (64-bitnu verziju), odem na bug.hr i piše "Stranice su trenutno nedostupe". Što je sad, kad sam mlaoprije bio na BOL-u u Chromeu. Odem u Chrome, refresham stranicu - sve OK. Opet u Pale Moon - ni dalje ne radi. Onda sam obrisao cache/history, ponovno ga pokrenuo i sad radi. U mom slučaju pretpostavljam da je razlog bio u tome što sam mu dozvolio da mi importira sve iz Chromea.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 23:52 (mbaksa).
14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Ili je neki add-on za web-preglenik brljao po stranicama (možda je to bila samo privremena greška) ili je u pitanju neki spyware. Ako si provjerio računalo od gamadi, onda je uzrok vjerojatno u nekom "nestašnom" dodatku za Firefox. Ili su problem prouzročile optimizacije u "blijedom mjesecu". 

EDIT:

Upravo instalirah taj tvoj blijedi mjesec (64-bitnu verziju), odem na bug.hr i piše "Stranice su trenutno nedostupe". Što je sad, kad sam mlaoprije bio na BOL-u u Chromeu. Odem u Chrome, refresham stranicu - sve OK. Opet u Pale Moon - ni dalje ne radi. Onda sam obrisao cache/history, ponovno ga pokrenuo i sad radi. U mom slučaju pretpostavljam da je razlog bio u tome što sam mu dozvolio da mi importira sve iz Chromea.

Od dodataka imam samo AdGuard, GreaseMonkey i Stylish, a računalo je čisto od virusa. 

No nema veze, glavno da je sada sve u redu. :)

14 godina
neaktivan
"Object moved to here."

Evo ga opet

Nakon što restartam browser sve bude normalno i odjednom se to pojavi. Probati ću sad malo koristiti Operu da vidim kakvo je stanje na njoj...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 17:43 (Marko :D).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Rekoh ti u nekoj od prošlih poruka što bi ti moglo pomoći kod identifikacije problema - odi na View Source da vidiš kako točno ti izgleda kod te stranice i ujedno pogledaj kamo ti vodi link "here".

14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Rekoh ti u nekoj od prošlih poruka što bi ti moglo pomoći kod identifikacije problema - odi na View Source da vidiš kako točno ti izgleda kod te stranice i ujedno pogledaj kamo ti vodi link "here".

Sada se to ne pojavljuje. Nastaviti ću istraživati što izaziva probleme, pa javim...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice