Forum - napredak

poruka: 3
|
čitano: 3.710
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Forum - napredak

Jedno jako zbunjujuće pitanje?

MOže li se u forum implementirati "vlastiti" program, kod, nešto, aplikacija,  ovaj onaj nije bitno.
Općenito može li se u stranicu ubaciti bilošto? kao da ispunjuješ mjesto na hard disku sa programom?

Pretpostavljam da se ovo gore navedeno sve može, jer ipak pričamo o računalima. No je li teže nego uobičajeno pisanje koda programa i implementiranje u nešto postojeće, kao npr forum?.

Ako je u nekom slučaju jednostavno, što se ćeka? nema nekih potreba za napredak ili je prostor na internetu jako skup, ograničeni smo veoma tom skupoćom?

Malo se pitam svaki dan, ima milion stvari koje bi poboljšao a izgleda mi kao da nitko ništa ne poduzima.

Ako i dalje nije jasno što pitam, onda zanemarite.

LP,

Komediruzecki
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Forum - napredak
Komediruzecki kaže...

..
Općenito može li se u stranicu ubaciti bilošto? kao da ispunjuješ mjesto na hard disku sa programom?

..

- ne možeš bilo što, samo nešto.

- kako ispunjavaš mjesto na HDDu programom? Kao filerom (gips-kit)?

imaš svoj web/hosting, na njemu možeš što poželiš (ako imaš resurse, jedan od bitnih je i znanje i usklađenost želja s RL).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan
Re: Forum - napredak
ihush kaže...
Komediruzecki kaže...

..

..

- ne možeš bilo što, samo nešto.

- kako ispunjavaš mjesto na HDDu programom? Kao filerom (gips-kit)?

imaš svoj web/hosting, na njemu možeš što poželiš (ako imaš resurse, jedan od bitnih je i znanje i usklađenost želja s RL).

- To sam i mislio malo je ograničeno s te strane, i ovisi o volji te znanju naravno.

Komediruzecki
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 19:58 (Komediruzecki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice